Jump to content

Moto Zajednica

Sonja _ns

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu Sonja _ns

  • Rođendan 29.03.1982.

Contact Methods

  • MSN
    sonjkili@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Novi Sad

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Sonja _ns's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Danas je bilo predivno i hvala svim organizatorima.Vožnja je bila prelepa i opuštena, a što je najvažije sigurna. Prvi put učestvujem u nekoj akciji BJB- a i ne mogu opisati koliko sam ispunjena!!! Tajming je bio savršen. Deca ,koju smo danas posetili su prelepa i predivna.Srce mi je kao kuća.
  2. Ja se prijavljujem! Mislim da datum nije baš pogodan,jer pada na sam praznik.Sve zavisi od vašeg dogovora sa ustanovama. Jaja je najbolje poneti od kuće,samo treba da se odredi tačan broj i raspodeli u zavisnosti od broja učesnika. Bilo bi jako slatko da im napravimo i neke sitne poklončiće (čokoladica,bonbonica i sl.),zavisi kako se dogovorite.Prijavljujem se da pomognem oko pravljenja istih. Malo je vremena ,tako da bi trebalo što pre da se tačno sve odredi. Pozz.
  3. Ja sam sebi već zacrtala da dolazim 31. da podržim akciju. Nadam se da me ništa bitno neće sprečiti da dođem. Davala sam krv i ranije, tako da nema straha od igle,nesvesti,... Vidimo se!
  4. Dragi moji motomrazovi,puno vam hvala na ovoj divnoj akciiji. Moja sestra od tetke ,Slavica, štićenica je doma u Veterniku i bila je na dodeli paketića.Stalno priča o "30 deda Mrazova na motorima" . Ovim putem je htela da se još jednom zahvali što ste joj ulepšali Novu godinu,kao i svoj deci koju ste tog dana posetili. Izvinjavam se što je snimak loš,snimala sam mobilinim. Hvala još jednom.Jako sam ponosna,što vas bar virtuelno poznajem. Žao mi je što ove godine nisam bila u mogućnosti da se priključim akciji,ali neka smo mi živi i zdravi,pa ćemo se družiti sledeće.
  5. Ovaj put su dobro prošli :-X http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=55139&sectionId=39
  6. Veliki pozdrav!!!! Da li se mi poznajemo? ;D ;D ;D
  7. Jeste da pada sneg,ali nikad nije kasno za dobar bajs ;D AKTUELNO!!
  8. Samo da podsetim...još uvek aktuelno...iiiiii..... NOVA CENA 140 e ;D
  9. Prelepa je :o.Svaka čast!
  10. Prodajem svoj bajs.Prodajem ga zato što mi je velik i težak,a živim na 4. spratu i jako mi je teško da ga svaki put stavljam u lift. Kontakt preko PM ili u temi (ako ne bude obrisana) Sličice... Cena : 150 e Ukoliko se ovaj moj oglas ne slaže sa pravilima foruma,molim da mi ne zamerite i slobodno obrišite. Ipak je dvotočkaš u pitanju ,samo nema motor.
  11. Novosađanin Zoran E. (51) poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Ledincima kada je, vozeći motocikl marke "tomos", udario u kontejner za smeće, saopštila je danas policija Novosađanin Zoran E. (51) poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Ledincima kada je, vozeći motocikl marke "tomos", udario u kontejner za smeće, saopštila je danas policija. U nepreglednoj krivini Zoran E. nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju puta, izgubio je kontrolu nad motociklom, udario u kontejner i od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, navedeno je u saopštenju. Izvor:"PRESS"
  12. PANČEVO - Šesnaestogodišnja Mirjana Stokić iz Dolova kod Pančeva poginula je prekjuče u 3.35 u saobraćajnoj nesreći u centru ovog mesta, kada je moped koji je vozila njena drugarica i vršnjakinja B. T. udario u „hondu“, za čijim je volanom bio Dragan P. (25). U nesreći su teško povređeni B. T. i Dragan P., koji su prevezeni u beogradski Urgentni centar. Devojčica B. T. je, kako saznajemo, dva puta operisana i u teškom je stanju, dok je Dragan P. van životne opasnosti. Prema saznanjima „Blica“, B. T. i Mirjana Stokić su u subotu uveče izašle da se malo provozaju na mopedu B. T. i da se vide s društvom. Parkirale su moped i sele na klupu u Ulici Lole Ribara, jedno od omiljenih mesta u Dolovu. Njihovi vršanjaci kažu da su bile dobro raspoložene, ali je Mirjana pogledala na sat i, kada je videla da je već tri, rekla je drugarici B. T.: „Hajdemo kući da se tata ne bi ljutio“. - Sele su na motor i ubrzo se dogodila nesreća. Verujem da su žurile da što pre stignu kući i da je na raskrsnici ulica Lole Ribara, Kralja Petra Prvog i Borisa Kidriča, B. T. pogrešno procenila brzninu motora koji je išao ka njima. Moguće je da je B. T. smatrala da će proći, ali je motociklista vozio brzo i udarile su u „hondu“ - pričaju meštani Dolova. Na mesto nesreće odmah su došle policijske patrole, kao i ekipa Hitne pomoći, koja je, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt 16-godišnje Mirjane Stokić. Teško povređeni P. je odvezen u beogradski Urgentni centar, a B. T. u pančevačku bolnicu, odakle je ubrzo prebačena takođe u Urgentni centar. Poznanici Mirjane Stokić i B. T. kažu da su njih dve bile dobre drugarice, a zajedno su išle i u Ekonomsku školu „Paja Marganović“ u Pančevu. - B. T. je završila prvu godinu za poslastičara-kuvara, a Mirjana za ekonomskog tehničara - kažu Dolovčani. U poslednje vreme, građani Dolova često su viđali B. T. kako na svom mopedu vozi drugaricu Mirjanu Stokić. - Početkom ovog leta, otac je poklonio moped B. T., ali i njenom tri godine starijem bratu. Devojčica je bila pažljiva, nije vozila brzo ni kada je bila sama, a kamoli kada je vozila nekog - kažu meštani. Mirjana Stokić biće danas sahranjena na lokalnom groblju u Dolovu. Krivične prijave protiv oba vozača Kako „Blic“ saznaje, pančevačka policija podneće krivične prijave protiv B. T. i Dragana P. Policija sumnjiči B. T. da nije ustupila prvenstvo prolaza vozaču „honde“, a Dragana P. da je vozio brzinom većom od dozvoljene. Izvor:"Blic"
  13. Novi Sad-Telep,ulica Petefi Šandora. Ulazim u zgradu i komšija mi kaže da je pre pet minuta bila saobraćajka na raskrsnici pored moje zgrade i da je stradao motorista.Brže bolje odem na lice mesta da vidim šta se desilo. Vidim motor na asfaltu i kola hitne pomoići.Odmah sam se naježila.Dok sam prilazila čula sam da je motorista u redu,ali da je naleteo na ženu koja mu je izletela iza parkiranog kombija. Žena je bila svesna i jaukala,ali su je ubrzo odvezli,tako da ne znam o kakvim je povredama reč. Motoristu Zorana S. nisu ni pogledali .Čovek je jaukao,ali je bio na nogama.Odmah sam mu prišla,pošto je bio vidno uznemiran i prilično oderan.Pokušala sam da ga smirim,ali on je samo jaukao šta je uradio i šta će biti sa njegovom porodicom :(Tako mi je bilo žao što ovi iz hitne nisu čoveku dali makar nešto za smirenje ,iako je bio prilično oguljen.Na sreću sam imala nešto kod sebe i odmah mu dala i pozvala hitnu ponovo,pošto je počeo da se žali na bolove u grudima.Brzo su došli i odvezli i njega. Nadam se da će nesrećna žena biti u redu,kao i naš kolega. Ako neko bude nešto čuo u vezi ovog slučaja neka javi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja