RSVMillenian 228 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo nista da pricam dok sve nebude zavrseno. Pre par nedelja pridje mi kolega i kaze da bi hteo da proda motor. Nikad nisam ni pomislio da covek vozi i voli motore, i pitam ga koji motor. Kaze imam BMW 1983 R100RS sa svom opremom presao 20K milja pali, radi, ide, registrovan u super stanju. Kupio ga je 1991 sa 15K milja i od tada je presao samo 5000 ali ga je rediovno odrzavao, svake godine je menjao ulje, vozio u servis itd. Posto neznam kako se krecu cene pitam ga koliko trazi. Kaze 2000 dolara!!! Odem na net pogledam o kom se motoru radi, uzgred mi on posalje slike, posavetujem se sa Motoholicem koji je samo rekao: "ako ga ti neuzmes ja dolazim u Chicago po njega" Posto smo se danas dogovorili da me saceka za pare dok se nevratim iz Srbije, resih da Vam pokazem sta sam ja to kupio: Inace bike ima mnogo dodtanih stvari, nove amortizere, nove opruge u viljusci, dva sedista dva stendera, itd..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Kao da je iz fabrike izasao, a za relativno malo parica. Sa srecom, da se lepo druzite i vozate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini.To je inace moj omiljeni motorcikl.Sa takvim BMW-om sam od 1982 do 1990 bez vecih kvarova presao 300 000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Bombona, zaista lepo motorce, prava bmw klasika. Prijatna voznja i napisi utiske. Ps: U Holandiji takav ne mozes da nadjes ispod 3000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobra masina :o 20.000 milja (oko 36.000 km)-pa on je "tek razradjen. Dugo i verno da te sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan cestitke i od mene! a cena prava sitnica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke! Stvarno ja kao nov! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Avgust 14, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Klasika cista! A tek cifra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 14, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa mašina. Kakvo je to čudo bilo nekad. Jel su takve kod nas imali marsovci? Čak i danas mogu da se vide na ulicama, kad reše da ih isteraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 14, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan hehe Cestitam RSV! Hoces li da menjas nick? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan hehe Cestitam RSV! Hoces li da menjas nick? Nepada mi napamet bar za sada. BMW i Faloc ce na E-bay cim se vraim s godisnjeg, navukao sam se na GS pa moram da nekako izkombinujem. Inace 1983 R100RS se na E-bayu krece izedju 5 i 6 soma, tako da ce ovaj da padne za slobodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan navukao sam se na GS dziberu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...