Krokodilo 2900 Napisano Avgust 23, 2020 Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan Није ваљда да из ауспуха излази џем од јагода.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Avgust 23, 2020 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Није ваљда да из ауспуха излази џем од јагода.Sent from my SM-G955F using TapatalkMirisu palacinke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10831 Napisano Avgust 24, 2020 Ne silazi, 2423 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dve sezone vozio Liberty 125 stari tip, po Beogradu. Jeste ruzan, ali sam bio prezadovoljan aa njim. E sad, ima modela i od 50 kubika. Mozda da probas sa njim, pa kasnije da menjas, ne znam. Uglavnom, na Piaggio masinama ne mozes da izgubis puno para, od kupovine do prodaje. Kolega @Krokodilo ti je dao dobar predlog, 50 kubika sa menjacem je dobra stvar, samo da vidis da li ima kod nas da se nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
postarica 1 Napisano Avgust 24, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 22.8.2020. at 21:52, lestra je napisao: Nadji ti dobru gileru runner, piaggio nrg, apriliu sr50, sve sam imao, v.k.zvezde prosao x puta bez problema cak i sa kymco-vima naravno dvotaktni svi. Jedino ako imas preko 90kg,onda mozda budes u problemu malo. 80kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
postarica 1 Napisano Avgust 24, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 22.8.2020. at 22:10, Krokodilo je napisao: Овако нешто препоручујем, одличан полуаутоматик четворобрзинац. Код нас у МК 800€ нов. Sent from my SM-G955F using Tapatalk HA Takvog vozi 125 Kymco gazda pizerije koji mi donosi kada narucim. Kaze da je kopija Honde CUB. Neunistiv motor! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano Avgust 24, 2020 Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan Тачно, и то је једини градски двоточкаш за јурцање посла по граду који заслужује сваки дати новчич. Све друго је брдо пластике за брдо пара.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Avgust 24, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to skuter? Kymco nema ispod 1500€ nov kod nas i to je 50cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano Avgust 24, 2020 Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ово није Кимко веч RKS Kuba. Склапа се у Турској, Бенели груп. Одличне моделе за ниску цену. Овај је 800€ плус кит 110 кубика - 70€ ко воли, значи 870€ укупно. Машина је полуаутоматик 4 брзинац(клон Хонда Кјуб/Манки).Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
postarica 1 Napisano Avgust 27, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 24.8.2020. at 23:25, Krokodilo je napisao: Ово није Кимко веч RKS Kuba. Склапа се у Турској, Бенели груп. Одличне моделе за ниску цену. Овај је 800€ плус кит 110 кубика - 70€ ко воли, значи 870€ укупно. Машина је полуаутоматик 4 брзинац(клон Хонда Кјуб/Манки). Sent from my SM-G955F using Tapatalk Gde ima za 800€ ovaj turski? Gledao sam u Srbiji nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano Avgust 27, 2020 Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan Код нас у МК.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...