Jump to content

Moto Zajednica

Lupkanje u prednjem varijomata na skuteru .

Recommended Posts

• U prolazu, 81 postova

Problem cu malo teze da vam opisem a izludjuje me . Radi se o kymco people s , prilikom kocenjem motorom ili kada naglo se zaustavim, u delu kada motor treba da stane i smanji se broj obrtaja , desava se neko zvonko lupkanje u prednjem delu motora negde oko varijomata, sad nisam bas siguran al kao da prenosi zvuk cas dole nize cas negde oko alnasera . Takodje mi se desava da prilikom takvog zaustavljanja ,motor me cimne blago u napred sto stvarno ide na zivce . Moze li se to resiti kako je ciscen prenos pregledano je sve nigde nema nekog lufta da bi bilo do njega .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 8 postova

pogledaj dali je onaj zupcanik na koji izlazi bendix stegnut sa maticom.. to je meni bilo na runneru 125-ici i drugu na 200 vxr.

nadam se da ce pomoci.

ima tu jos caka, moze remen da lupa, mozda nisu remenice stegnute... rastavi deknu i postezi sve matice....

• U prolazu, 81 postova

Skuter je prakticno nov u garanciji je al mi treba neko bas iskusan da mi pojasni malo jel niko u servisu nece da pogleda to , tj.hoce al preko one stvari u varijomatu je sve u redu de da vidim za taj bendix .

• Drug član, 1735 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Mnogo su poceli da se prave blesavi i naivni u servisu, ako ga budes sam cackao rizikujes da izgubis garanciju, a i zasto bi resavao njihove zadatke koji su na zalost i tvoj problem njihovom krivicom.Iz skorasnjeg iskustva savetujem ti da okrenes centralu u N.Sadu, dignes frku pa nek se oni medjusobno ispeglaju i izganjaju ko ce pod hitno taj problem da ti resi >:(

• U prolazu, 81 postova

ahahaa hvala na savetu muka mi je vise da se ganjam sa njima procitaj post u sam svoj majstor u vezi filtera ne mogu vise . Garancija i tako istice sledece godine znaci traje jos nekih 5/6 meseci ako uzmes zimu u obzir. Sto se tice ljudi u KDMu trude se al ovi iz Novog sada su katastrofa . Vise kod njih skuter najverovatnije necu vise nikada kupiti.  Kako kazu ljudi padaju na sitnicama da su to neki kvarovi , pa ajde kazemo da nemaju na lageru al najbanalinje stvari e to ne mogu da im oprostim nikako.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja