m.milivojevic 2048 Napisano Avgust 25, 2020 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se malo pre provozao, da vidim, ima li koga...Nikog...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 25, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi rodić više preko noći, inače bi bio neko u kupovini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2048 Napisano Avgust 25, 2020 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam izasao da zujim malo po gradu i rek’o da svratim...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 541 Napisano Avgust 25, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, X8 Vračar je napisao: Neka uđe u zapisnik da sam ja uvek uz vlast... Cini mi se da imamo dobrovoljca koji ce pregledati na poligonu ima li zaostalih ostrih predmeta pre sledece voznje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 25, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema oštrih predmeta, onda to nisu realni uslovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 541 Napisano Avgust 26, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, dobro, shvatila sam. Onda ti preuzimas ulogu fotografa sledeci put. Treba podeliti na forumu poneki detalj i zaintrigirati na dolazak i one koji nisu uvek uz vlast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Avgust 27, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Kolege zamolio bih vas da, s obzirom da vezbamo kocenje na ovim vezbama, da se pogleda ovaj klip(jeste malo duzi ali sve je lepo objasnjeno), posebno deo koji se odnosi na panicno kocenje i doziranje prednje kocnice. Takodje budite svesni da su padovi na poligonu moguci kad se vezba, iz tog razloga preporucujem da imate ugradjene crash barove, spasice vam motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5082 Napisano Avgust 27, 2020 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Evo , prijavljujem se za paparaca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 27, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/24/2020 at 7:31 PM, TAZZ said: Ja imam samo ove dve ... Ali meni je bilo VRH! Činilo mi dosta... Kao početniku, baš baš... A kolege/drugari su bili veoma predusretljivi, i voljni pokazivanja, sugestija, deljenja saveta... Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Jel se meni cini il vidim tragove paljenja moto gume na poligonu? Kazete panicno kocenje a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1469 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 1110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan To je neko vežbao krofnice sa autom...Nekad ...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Некад давно, пре две недеље, су ту дивљали колима на паркингу. И снимали се, претпостављам за Ју тјубета. С ова два окцета сам их вид'о. @Astralстао па гледа, ужива, а ја гаће напунио, само чекам неко улетање у пешаке (сниматеље, навијаче) или друга кола... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 27, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma tamo nocu nema zive duse. Super je za igranje kolima. Srecnici sa zadnjom vucom uzivaju nocu tamo. Ima i kod Kanufa ponekad trka na 400m. Fino je to. Nego dodje policija, vec su naucili gde se momcadija skuplja. Pokvare zabavu dusmani. Nema nista lepse od mirisa zapaljene gume i poneke lamelice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Avgust 29, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Od sinoc, kolega snimio 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Avgust 29, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Ima cunjeva, ali su oni mali ako se fokusiras mozda ih i primetis na zemlji Najbolji su oni veliki cunjevi, ali problem je to doneti do lokacije, morao bi neko autom da dodje i donese to... ove male potrpamo u kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Septembar 1, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Ja sam tu ponekad u dnevnoj varijanti, kada se vraćam sa posla svratim, par puta naglo kočenje, slalom, osmica, polukružno, malo vozim što sporije mogu i onda kući Probaću da dodjem i uveče pa da se upoznamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5082 Napisano Septembar 1, 2020 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Super je sto od svih farova kada gledaš sa strane izgleda kao disko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkmoon 41 Napisano Septembar 26, 2020 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što nisam ranije video ovu temu! Svaka čast ljudi! Samo tako nastavite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5051 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan I meni žao što nisam ranije video... Danima već razmišljam da investiram u slajdere, pa da učim knee down. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Novembar 9, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo je hladno vreme, tako da smo termine sa petka uvece prebacili uglavnom na nedelju popodne. Juce je bio kolega sa dronom i snimio/napravio jedan mali klip. 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 153 Napisano Novembar 12, 2020 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Znači, biće u nedelju vožnje ??? Kasno videh da se od 8.meseca družite, svakako korisna družba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Novembar 17, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Cao kolege, savrsena ideja i zao mi je sto isto kao i kolega [mention]nebica933 [/mention] nisam video ovo pre. Svakako ako se druzite i sad za vikend, to jest u nedelju bih dosao? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Novembar 17, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, Kova45 said: Cao kolege, savrsena ideja i zao mi je sto isto kao i kolega [mention]nebica933 [/mention] nisam video ovo pre. Svakako ako se druzite i sad za vikend, to jest u nedelju bih dosao? Sent from my iPhone using Tapatalk Vrlo moguce, ako ne bude bas hladno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Novembar 17, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan [mention]filipfg [/mention] kolega ima li neka viber/whapp grupa ili ce potvrda i dogovaranje biti ovde? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Novembar 17, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Ima, posalji mi broj kroz poruku pa cu te ubaciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14086 Napisano Novembar 17, 2020 Cool tip, 3028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kolege svaka cast na ideji,ali malo deluje neorganizovano,cak i opasno sa onim naglim zaletanjima pri simulaciji kocenja,dok kolega blizu prolazi motorom.Da li tu ima neki sertifikovani kolega instruktor?Ko tu pokazuje kome?Ili razmena iskustava samo?Nije malo hladan asfalt sad?Opet kazem super je ideja,ali ako nekoga pogresno savetujete,odgovornost lezi na vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...