Malonj 41 Napisano Avgust 13, 2020 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene od 2017 kupljen sa 21100, ja sam mu cetvrti vlasnik. Kupljen od kolege sa foruma MasterZed, mislim i da mu je prethodni vlasnik kolega forumas Borhez. Motor mi je ispao par puta, vide se ogrebotine na slici. Trenutna kilometraza 32498, cijena 3500 nije fixna. Gume na njemu Metzeler Roadtec 01 stavljene 2018 na 27400 ispod malo detaljnija servisna istorija Od dodatne opreme: - SW Motech Handguards, - 12v uticnica, - Evotech rucke kocnice i kvacila, - Evotech cep rezervoara, - crash padovi na oba tocka, - R&G frame slider, - Rox bar risers, - Sebin nosac zadnjeg kofera, - orginalni nosaci bocnih kofera i 4 orginalna kljuca Imam i givijeve bocne kofere e41 i top case maxia e55 mogu se prodati uz njega. Gledam da kupim novija kola i hocu da predjem u laksu adventure klasu, pa zamijene mogu u tom fazonu gs 800, ktm 790, ... Pored Benelija prodajem i DRZa (ima ga na jednoj slici), a i kola (A6 Avant iz 2000) pa sta prvo ode obnavljam. Evo moje servisne istorije iz neke aplikacije gdje to odrzavam (iz nekog razloga mi excel kaci kao sliku), znam jos da su lanac lancanici mijenjani na 19500 prije neg sto cu ga ja kupiti evo i linka kako oba rade, samo stisajte glasni su Beneli i DRZ - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL 2 new photos · Album by Dalibor Kovacevic 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 688 Napisano Avgust 13, 2020 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Uf al je dobar ,srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Avgust 13, 2020 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posto je Drz? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Avgust 13, 2020 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan @scaffold hvala kolega, i ja se ponovo iznenadio kako je fin kad sam kacio slike @lemy svi me pitaju danas za DRZa nesto popularna offroad kategorija ovih dana. Okacih ga upravo na polovnim, kopiram posle oglas i ovde 3200e podlozno korekciji naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 15, 2020 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bas me zanima koliko je realno 3200 za drza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Avgust 15, 2020 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam druze, otvorim oglase pogledam iste motore oglasim tako. Ako nema zainteresovanih spustim cijenu pa novi krug. Ja bih prvi volio da ne moram tu igru igrat al tu smo gdje smo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Avgust 15, 2020 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo za tvoju informaciju, pre 10godina sam kupio DRZ-a za 3100€. Ne znam šta se ovo dešava pa su cene naročito enduro motora otišle u nebesa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Avgust 15, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan povratak prirodi, verovatno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Avgust 16, 2020 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn znam tako negdje sam dobio zelju da ga kupim, pa sam ga prije nekih 5 godina kupio za iste te pare. bice da treba ulagati u tozla i drz-ove 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...