srle69 56 Napisano Avgust 16, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Laku noc NNTOM, hvala na lepim zeljama i dugujes nam neki buduci dolazak. Hvala i tebi Ivice. Ja odoh na spavanje, valja nam sutra putovati. Na dalje vazi samo moj mobilni 062/334-776 Pozdrav svima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Avgust 17, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Polazak je...SADA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Avgust 17, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Uh,uh,uh kakva ekipa ide. Iako sam sav utrnuo od puta u HR ...DOLAZIIIIM !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ponedeljak je 02:05 ujutru kada sam usao u kucu. Na mom kilometar satu pokazuje 303 predjenih Km na ovoj turi. Ja sam bio domacin pa je zato ovako malo, ali vredelo je svaki kilometar. Pricace vam drugi koji su bili na ovoj turi kako je bilo i sta je neko propustio ko nije bio, ja bih verovatno bio subjektivan. Ovim putem bih se zahvalio svima koji su imali poverenja u mene kao domacina i vodica i koji su dosli da iskuse sve cari mog predhodnog putopisa uzivo. A oni ce sami prepoznati koji su, a sigurno ce se javiti sa svojim utiscima i naravno, fotografijama. Ziveli !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se vratih malopore,sta reci stvarno je voznja bila odlicna ,predeli kroz koje smo prosli prvi put u zivotu a na samo 50-tak kilometara od autoputa BG-NIS su stvarno odlicni.Slede fotografije kolega sa putobanja. Drustvo sa putovanja bez greske kako se samo pozeleti moze.Prosao sam oko 600 km i nadam se da ce se voznja sa ovom ekipom uskoro ponoviti. Pozdrav za sve koji su bili sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Pa da krenemo sa slikama,slede prvo sa puta Negotin-Majdanpek-Kucevo Deli Jovan Pa put do Majdanpeka sa okolinom Majdanpek I onda polako izlazak na pocetke Homolja Sa malim zakasnjenjem stizemo u Petrovac na Mlavi Odatle krecemo polako u obilazak Dalje krecemo ka manastiru Gornjak Domacin i vodja puta Srle69 Manastir Nastavak sledi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Dakle nastavak... Posto je pocelo da bude jako toplo krenusmo na kupanje,ali pre toga obilazak ribnjaka Posto je vecina ogladnela,obilazak restorana "Zov Homolja" A onda polazak za Zagubicu i Vrelo Mlave Posle krece uspon za Crni vrh i silazak do Borskog jezera Posle odmora i kafice polazak za Grzu koju ovaj put ekipa iz Negotina zbog obaveza nije mogla da obidje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Nista lepse od ovako provedenog vikenda! Svaka cast i organizatoru i ucesnicima. Ako nije problem, napisi samo nickove clanova na slici. Vecinu znam, ali ne svakog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Avgust 18, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju splav "Future beach" mog dobrog prijatelja Goluba ;-)...Steta sto nisam bio u Boru,pa da se sa jos nekima pridruzimo makar na jezeru.Mogli bi onda i da produzimo turu do meteoroloske stanice na Crnom vrhu,do nedovrsenog kompleksa hotela,planine Stol,Zlotske pecine,i sl.,posto stvarno ima sta da se vidi.Nego,bice sledeceg puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posebno bih hteo da se zahvalim SCI - ju , jedinom coveku koji je dosao sa "severa" i kome to nije bilo tesko i koji nam je u velikoj meri ulepsao druzenje. Nisam do juce verovao da iz BJB zajednice koja je najmasovnija na "severu" niko nece ni da se najavi,a kamoli dodje.Mislio sam da je ovo mesto koje masovno okuplja ljude koje vezu zajednicka interesovanja oko motociklizma kao sto su putovanja,druzenja i voznje, ali sam shvatio da se ovde najvise cene oni koji imaju najvise otkucanih bilo kakvih slova na tastaturi i koji su teritorijalno orijentisani ka "odredjenim" delovima Srbije, a ne oni koji imaju najlepsa iskustava,druzenja i predjenih kilometara na dva tocka.Najposecenije teme na forumu su uglavnom one u kojima se neko prepucava oko necega, a kada se organizuju konkretne stvari,bas kao i ova tura,od tih "najbucnijih" i "najmoralnijih" bajkera (ako to uopste i jesu) nema ni jednoga. Jos bih se zahvalio BJB sajtu koji nam je pomogao da se mi, koji smo bili na ovoj turi okupimo i organizujemo i koji mi je pomogao da saznam ko su pravi prijatelji a koji to nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan gledam sve je dobro proslo lepo ste se provozali i nauzivali vredelo je cekati da se sve slike otvore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Nista lepse od ovako provedenog vikenda! Svaka cast i organizatoru i ucesnicima. Ako nije problem, napisi samo nickove clanova na slici. Vecinu znam, ali ne svakog. Nema problema. .Dakle s leva na desno: Easy Rider,Andja,Sci,Srle69,Pit,Snake(nije jos na forumu ali bice ;D),GoranTini,Ribolovac,Aca-pn,Smith Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Avgust 18, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prepun pozitivnih utisaka, ovo mi je jedna od najlepsih voznji ove godine. Srle hvala ti na predivnoj voznji. Prelepi predeli kroz koje smo prosli, kupanje u mlakoj vodi kristalno bistrog jezerceta, odlicna klopa u restoranu Zov Homolja, peglanje novoasfaltiranim delom puta Zagubica-Bor... prosto ne znam sta je od toga lepse, ali znam sigurno da je najlepse bilo drustvo, hvala svima pojedinacno sto su svojim prisustvom ucinili da ova tura bude ovako dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Posebno bih hteo da se zahvalim SCI - ju , jedinom coveku koji je dosao sa "severa" i kome to nije bilo tesko i koji nam je u velikoj meri ulepsao druzenje. Nisam do juce verovao da iz BJB zajednice koja je najmasovnija na "severu" niko nece ni da se najavi,a kamoli dodje.Mislio sam da je ovo mesto koje masovno okuplja ljude koje vezu zajednicka interesovanja oko motociklizma kao sto su putovanja,druzenja i voznje, ali sam shvatio da se ovde najvise cene oni koji imaju najvise otkucanih bilo kakvih slova na tastaturi i koji su teritorijalno orijentisani ka "odredjenim" delovima Srbije, a ne oni koji imaju najlepsa iskustava,druzenja i predjenih kilometara na dva tocka.Najposecenije teme na forumu su uglavnom one u kojima se neko prepucava oko necega, a kada se organizuju konkretne stvari,bas kao i ova tura,od tih "najbucnijih" i "najmoralnijih" bajkera (ako to uopste i jesu) nema ni jednoga. Jos bih se zahvalio BJB sajtu koji nam je pomogao da se mi, koji smo bili na ovoj turi okupimo i organizujemo i koji mi je pomogao da saznam ko su pravi prijatelji a koji to nisu. Hvala Smith! @srle69 Ne znam na koga odnosi sarkazam u tvojoj poruci, ali moras imati u vidu da za duza putovanja treba dosta kockica da se poklopi. Ima ljudi koji radije idu na susrete, koji su na godisnjem u drugom kraju drzave, ili u inostranstvu, neko radi i vikendom, i da ostavim za kraj moj slucaj i nekih sa "severa"...bice detaljnije u tome bas ovom podforumu. A za ostale sa "severa"...Sad mogu samo da se kajaju sto su propustili odlicnu priliku za prelepu voznju i druzenje koje im je bilo servirano na tacni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 18, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Sto rece neko iz grupe "malo je jedan dan da se obidje sva ova lepota ".Eto mi smo sabili u jedan i uopste nam nije bilo lose. Prvi utisak,vec za stolom gde smo popili prvu kafu u Petrovcu i razmenjujuci prve recenice, jesu ljudi.Ponovo videti stare prijatelje i upoznavanje novih ko sto rekoh jedared opet lice na one stare...ljudine ! Drugi utisak jesu fenomenalne deonice, sa prelepim okruzenjem, mnostvom odlicnih pa i teskih krivina ali bez rupa. Ovde sigurno ide preporuka za R-ove za deonicu Zagubica -Bor. Treci utisak je nas prijatelj i domacin ture Srle 69 koji odlicno poznaje svoj kraj i lepim recima nam prezentovao svaku lokaciju koju smo obisli. HVALA Srle ! U najavi ture AcaPN rece ..."ko ne dodje zahebace se ! " ... i tako ispade ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan ljudi bas mi je drago sto ste se okupili zajedno i veliki pozdrav za celu ekipu i bas mi je zao-zao-zao :( sto nisam bio sa vama jer na ovim slikama vidim samo osmehe na licu sto znaci samo jedno- da je bilo malo bolje od extra ...jos jednom pozdrav svima i jbg...sledece sezone moram uzeti neku masinu, ali sa auspuhom ovaj put ( ovo ce razumeti GoranTini ) i naravno sa alnaserom ( ovo ce razumeti svi ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @srle69 Ne znam na koga odnosi sarkazam u tvojoj poruci, ali moras imati u vidu da za duza putovanja treba dosta kockica da se poklopi. Ima ljudi koji radije idu na susrete, koji su na godisnjem u drugom kraju drzave, ili u inostranstvu, neko radi i vikendom, i da ostavim za kraj moj slucaj i nekih sa "severa"...bice detaljnije u tome bas ovom podforumu. A za ostale sa "severa"...Sad mogu samo da se kajaju sto su propustili odlicnu priliku za prelepu voznju i druzenje koje im je bilo servirano na tacni... Pre svega,nisam covek koji voli mnogo da se upusta u neke diskusije i rasprave ali isto tako ne trpim omalovazavanje i nametanje tudjih stavova kao jedino ispravnih.Posto ovde nije tema za to (za mene nije nigde),bicu kratak koliko mogu u objasnjenju moje predhodne poruke jer je to trazeno od mene,mada znam da me vecina nece shvatiti jer necu da navodim konkretne slucajeve.Ali zato ce mozda reagovati oni koji se prepoznaju,videcemo. Nisam zeleo nikog licno da prozivam,mada se ovo odnosi na odredjeni broj ljudi kako ih ja nazvah "sa severa", od kojih smo nekoliko puta ja i neki moji prijatelji docekani "na noz" posle iznosenja nekih nasih licnih stavova na sajtu,pa se kasnije ispostavilo da je nekim drugim privilegovanim clanovima dozvoljeno da pisu mnogo "ostrije" postove od nasih. Ja sam se osetio diskriminisano i povukao sam se ne zeleci da se upustam u takvu "demokratsku" politiku sajta,jer bi to dovelo do beskonacnih prepucavanja kao i uvek.Cak sam neke svoje postove posle i obrisao.Zeleo sam da priblizim ljudima neka svoja licna putovanja i pozitivne utiske sa njih kroz organizovanje jedne ovakve ture bas iz razloga da se ne bi svelo sve na neka prepucavanja, revansizam i podelu medju clanovima.Ovakve ture ljude mogu samo da zblize i cesto zapocnu neka nova prijateljstva.Ja na ovu turu mogu da idem svaki vikend i vec sam i bio dosta puta,tako da ovo nije iz nekog licnog interesa.Otvoreno sam pozvao sve da dodju i bas me cudi zakon verovatnoce da se iz "jezgra" clanstva koje je svakodnevno na sajtu po par sati ne javi niko,a islo se,bogami iz tog "jezgra" na mnogo duze i dalje ture ali samo ako to organizuje neko podoban i iz njihovog okruzenja.Bitno je samo da se u svakom tekstu koji neko od "nebitnih" napise odmah nadje rec za koju se brisu postovi i cak preti i banovanjem.I ne moze niko da mi kaze da nijedna kockica nije mogla da se slozi i da ne dodje niko,jer ovo nije prvi put da se organizuje neko okupljanje clanova malo juznije od Beograda a da se na to ne obraca paznja.I zato mi je krivo,jer mi sve "cudno mirise" na ignorisanje i podcenjivanje, a ja sam samo zeleo cista srca da podelim sa nekim jednu lepu jednodnevnu voznju mojim predivnim krajem koji i nije tako daleko i ne zahteva bas neki veliki broj slozenih kockica. Vidim da se favorizuju stalno isti pojedinci,pa neka,mi obicni smrtnici sluzicemo kao obicna raja kojoj moze svasta da se kaze,a ona ne sme nikom nista, cak i kada nesto lepo zelimo da podelimo sa svima, kao sto sam u ovom slucaju JA. Licno ne vidim razlog da se ti ovde osetis prozvan,jer se ovo ne odnosi na ceo sever,vec na problematicne koji su uvek i redovno negde iz tog "severa".A ako zelis da se postavis kao zastitnik jedne strane sveta,onda mi juzno mozemo samo da pocnemo strajk gladju (kao jedan u Hagu),jer je to jedini nacin da neko obrati paznju na nas (mada bi mnogima bilo mnogo lakse bez nas). izvinjavam se za OFF, mozda cu ovim da upropastim ovu temu, mozda je za sve ovo trebalo otvoriti temu "Sever i jug" ili "Sever i ostatak Srbije" (svaka cast ljudima koji su severno od "severa",na njih se ovo ne odnosi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan mnogo mi je krivo sto nisam bio sa vama, ipak to je kraj gde sam proveo ceo zivot a ima sta da se vidi. uglavnom su price vezane za taj kraj kako nije neka sreca sto se tice novca. nije sve u parama ima nesto i u prirodi. da ste hteli do pecine u Zlotu mogli ste da se najavite i da svratite jer je ona super. radi samo za grupne posete tako da sledeca tura idem i ja pa da moj matori to rezervise obilazak. tog dana sam vec imao ugovorenu frusku goru pa nisam mogao da krenem. bice prilika za dobar provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Avgust 19, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan srle, recimo, samo ja sam otvorio ovu temu najmanje 4 puta, pre i posle samog dogadjaja, a sigurno je tako i sa ostalima u koje upires prst izvinjavam se za OFF, mozda cu ovim da upropastim ovu temu, mozda je za sve ovo trebalo otvoriti temu "Sever i jug" ili "Sever i ostatak Srbije" (svaka cast ljudima koji su severno od "severa",na njih se ovo ne odnosi) na dobrom si putu da to ucinis pa bolje nemoj dalje iako je jako mucno citati ono sto si napisao a ne upecati se na otrovnu udicu koju si iz samo tebi znanog razloga zabacio takvu temi o deljenju zemlje mozes otvoriti na nekom drugom sajtu, ne ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Avgust 19, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je EXTRA, a kako bi bilo drugacije kad je ekipa vrh, predeli kao san, pa kupanje, rakijica, klopica. Ovo mi je do sada najlepsa voznja, presao sam oko 570 km i stvarno je bilo fantasticno. Na Grzu nisam svracao jer zaista imao obaveza ali ima dana... Hvala Vam svima a posebno nasem domacinu i vodicu Srletu. Srle, imas filing za dobar provod nema sta, cista desetka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 19, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto sam osetio delic atmosfere,kada sam video najavu za voznju znao sam 100% da je provod zagarantovan.Hvala svima koji su bili kod mene na vikendici,zao mi je sto neki nisu mogli da dodju ali naravno znam da je opravdano!Srleta za PREDSEDNIKA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Avgust 19, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je provod bio nezaboravan. Jos jedan razlog za sve da sledece druzenje ne propuste. PS: Mucno ili ne, citati sta je Srle napisao, je manje bitno. Mnogo bitnije je koliko je to realno istina. :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 19, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa tura i odlicno druzenje. Cestitam ucesnicima od srca a za Srleta organizatora, domacina i vodica jednostavno nemam reci... ljudina od coveka i riznica znanja u jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Sjajne slike, i na njima se vidi da ste uzivali. Svaka cast! @ srle69 Ne primaj licno sto se nisu odazvali na voznju. Ti si osmislio, organizovao i kao pravi domacin docekao sve bajkere koji su mogli da dodju. Uzivali ste u voznji i to je najvaznije. Nije bitan broj, bitan je kvalitet. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...