Dachatzr 0 Napisano Avgust 7, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam rs 125 2007 godiste,vozen je nesto malo... presao 2000km. nije padano... i desavalo mi se dosta puta dok skrecem da mi volan bukvalno zablokira i nece da skrene u desno (kao da je zakljucan) i jednom zamalo nisam udario u auto zbog toga... Dali se to nekom mozda desavalo? ili jel neko zna o cemu se radi? bio sam kod majstora,rekao je da tu nema sta da koci,i da je sve u redu, a meni se posle toga jos dva puta desilo... stajem na raskrsnici i ocu malo volan u desno da pomerim i ne moze, kao da je zakljucan a u levo moze ... i predjem dva metra i on proradi... u pocetku sam mislio da je kamen ali kad mi se desilo nekoliko puta zabrinuo sam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 7, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kod kog majstora si bio? Treba videti kako je provucena instalacija i sajle, mozda neka zapinje, eventualno skinuti kontakt bravu, pa videti da li dobro uvlaci taj jezicak za zaklucavanje, moze biti 1000 stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachatzr 0 Napisano Avgust 7, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ma tu jednog iz grada... al u ponedeljak ga teram u servis... a najgore sto ce mi i oni reci sve je to uredu i ja sednem na motor i padnem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 7, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista ne uspes, navrati do mene pa cemo pogledati, ima jos par momaka sto dolaze kod mene sa RS '07 pa cemo "prepisati" kako kod njih izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachatzr 0 Napisano Avgust 7, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan nemam ni dozvolu al ako nista u servisu ne uradim, daces mi adresu na pm pa cu navratiti... tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Avgust 7, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da nisu kuglicni lezajevi u vratu upravljaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Avgust 8, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto Aca kaze, lezajevi upravljaca. Nemoj tako da vozis jer je mnogo zeznuto. Podigni motor na centralni stender (ako ga imas). Nadji neku komsinicu da sedne na zadnje sediste tako da ti prednji tocak bude slobodan. Tada probaj da pomeras upravljac levo-desno. Lakse ces da vidis da li je do nekih kablova, sajli,... Ali kao sto rekoh, tipujem na lezajeve. Znam da je cena za gornji i donji lezaj 50-60e za motore od 600ccm. Pozdrav, i jos jednom, ne zezaj se sa time nego resi problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Avgust 8, 2008 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice brave nije sig. rastavljao sam je vise puta i nema razloga da samo u jednu stranu blokira. A ti bi morao osjetiti da li je lezaj li nesto zateze ili je mozda nesto upalo u onaj prostor od granicnika za skretanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachatzr 0 Napisano Avgust 8, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @ivicat13 u ponedeljak ga teram na servis, pa ce oni to srediti... ma pokusavao sam... sedeo sam na motoru u dvoristu 15 minuta i samo vrteo volan levo desno i nista ne blokira... a krenem da se vozim desava mi se... parkirao sam ga i cekam ponedeljak... ne zelim negde da se slupam a tek sam ga kupio... pa nebi rekao da je nesto upalo jer mi se ne desava stalno... sve u svemu, ljudi hvala na savetima!!!! javljam vam sta je bilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Meni se za 3 sezone nije desilo tako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachatzr 0 Napisano Avgust 11, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sredjeno je danas u servisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan A sta je bio problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachatzr 0 Napisano Avgust 12, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Lezajevi upravljaca! Hvala svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...