theguser 7 Napisano Ponedeljak u 15:04 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, cicko_ru je napisao: Ovo je iz njihove deklaracije. Po ovome je 30ka od 100-150cm. Mislim da ces samo umanjit performanse sa manjim karburatorom. Mislim da je pwk34 bolji od tvornickog a za tog ne mogu komentirati jer nisam probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 250 Napisano Utorak u 20:25 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Da li si koristio postojeću flanšnu do cilindra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theguser 7 Napisano Sreda u 09:33 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, cicko_ru je napisao: Da li si koristio postojeću flanšnu do cilindra? Metalni dio sto ide direktno na cilindar je osto isti, drugi manifold je koristen da se montira carb. Imas privatnu poruku, tamo mi pisi da ti mogu detaljnije objasnit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...