Enokizu 2 Napisano Maj 11, 2023 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve to ok, ali bi i prodavci trebalo da se raspitaju i prate da li mozda postoji redizajn modela ili sta god, a ne da ubedjuje da ove nove pogodnosti nema i da su to kao izmisljotine po forumima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2531 Napisano Maj 11, 2023 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam isao da vidim CFmoto mt 650, i u tom salonu je i peda. Mt 650 nije bio izlozen, bio je mt800, i videh, prvi put iz bliza, pedu tek 250. Bas mi se dopao. Prava mera za mene. Gradski motor. Jedinu mu, po meni, fali vise snage. Prodavac kaze da moze da dostigne 110kmh, a meni treba da moze da dostigne 140kmh i odrzava bar 110kmh. Ne bih da letim, ali treba malo snage za preticanje po magistrali. Takodje mi ne odgovara polozaj kormana. Kao da ima neki kontra ugao. Kao da nema ono "V" ali ka vozacu /\ , vec kao na napred... Ne umem da opisem. Ima 3 na stanju (250), cena je 2050€, 30.000 dinara su 3 kofera, i ima mogucnost doplate za centralni stender. Nema mogucnost doplate za vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Maj 11, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, MaxiS je napisao: Juce sam isao da vidim CFmoto mt 650, i u tom salonu je i peda. Mt 650 nije bio izlozen, bio je mt800, i videh, prvi put iz bliza, pedu tek 250. Bas mi se dopao. Prava mera za mene. Gradski motor. Jedinu mu, po meni, fali vise snage. Prodavac kaze da moze da dostigne 110kmh, a meni treba da moze da dostigne 140kmh i odrzava bar 110kmh. Ne bih da letim, ali treba malo snage za preticanje po magistrali. Takodje mi ne odgovara polozaj kormana. Kao da ima neki kontra ugao. Kao da nema ono "V" ali ka vozacu /\ , vec kao na napred... Ne umem da opisem. Ima 3 na stanju (250), cena je 2050€, 30.000 dinara su 3 kofera, i ima mogucnost doplate za centralni stender. Nema mogucnost doplate za vizir. У ком си то салону гледао? Хтео бих да купим централни штендер за мој тек250. Иначе тачно је да има чудан положај седења, односно да је неприродно набијено тежиште на предњи точак и да је велики притисак на руке, као да се цело тело преко руку ослања на корман. Максимална брзина је преко 120 а 90 одржава лагано. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2531 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan MIG u okolini Niša. Tačnije, Čamurlijski put. Od skora su počeli da nude CFmoto i Peda motore. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Maj 12, 2023 U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za sve Od prošle godine sam vlasnik Pede Tek250 Generalno sam zadovoljan sa motorom, dugo čitam forum i pratim vaše objave u vezi ovog modela. Isto sam imao problem sa menjačem gde su me ubedjivali da će se razraditi. U tu priču sam verovao dok nisam odlučio da izadjem iz garancije i ne plaćam servise po 5500dinara. Najme pre ove sezone ispustio sam ulje i na moje iznenadjenje istekla je 1,5litra ulja mesto 1,2. Na ovom forumu sam procitao za Modričino ulje 15w50 i sipao to. Menjač se preporodio mnogo lakše ide u brzine i N mogu sada pa skoro bez problema da ubodem svaki put Druga stvar koju sam primetio prilikom dotezanja lanca je da mi zadnji točak stojao ukrivo, tj da sa jedne strane stanu dva a sa druge komotno 3 prsta. To mi je predstavljalo problem u krivini, pogotovo sa saputnikom, gde mi je zadnjica ,,zabacivala”. Sve u svemu sad sam to rešio i generalno sam zadovoljan. Imam jedno pitanje dal je neko stavljao vizir na ovakav motor? Sve najbolje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilaBike 3 Napisano Maj 12, 2023 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: PedaTek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Zlajo91 je napisao: Veliki pozdrav za sve Od prošle godine sam vlasnik Pede Tek250 Generalno sam zadovoljan sa motorom, dugo čitam forum i pratim vaše objave u vezi ovog modela. Isto sam imao problem sa menjačem gde su me ubedjivali da će se razraditi. U tu priču sam verovao dok nisam odlučio da izadjem iz garancije i ne plaćam servise po 5500dinara. Najme pre ove sezone ispustio sam ulje i na moje iznenadjenje istekla je 1,5litra ulja mesto 1,2. Na ovom forumu sam procitao za Modričino ulje 15w50 i sipao to. Menjač se preporodio mnogo lakše ide u brzine i N mogu sada pa skoro bez problema da ubodem svaki put Druga stvar koju sam primetio prilikom dotezanja lanca je da mi zadnji točak stojao ukrivo, tj da sa jedne strane stanu dva a sa druge komotno 3 prsta. To mi je predstavljalo problem u krivini, pogotovo sa saputnikom, gde mi je zadnjica ,,zabacivala”. Sve u svemu sad sam to rešio i generalno sam zadovoljan. Imam jedno pitanje dal je neko stavljao vizir na ovakav motor? Sve najbolje Poy, nema da se kupi vizir specijalno za Tek-a, ali ima da ga odradis kod majstora koji se bave time. Ovaj decko je postavio vizir na svog Tek-a. Mozes mu se javiti na yt, pa da ti objasni ko mu je radio, ili da se raspitas u tvojoj okilini da li neko radi to. Promenio Maj 12, 2023 član MilaBike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Maj 12, 2023 (promenjeno) U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, MilaBike je napisao: Poy, nema da se kupi vizir specijalno za Tek-a, ali ima da ga odradis kod majstora koji se bave time. Ovaj decko je postavio vizir na svog Tek-a. Mozes mu se javiti na yt, pa da ti objasni ko mu je radio, ili da se raspitas u tvojoj okilini da li neko radi to. Da, znam da nema ,,fabrički”. Nisam se baš najbolje izrazio mislio sam dal mozda paše sa nekog drugog modela ili neki od onih sa aliexpresa. Našao sam na netu neki argentinci kako su odradili i to mi se baš svidelo edit. Sad sam video klip što si postavio, baš ću kontaktirati momka da ga pitam, hvala Promenio Maj 12, 2023 član Zlajo91 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilaBike 3 Napisano Maj 12, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: PedaTek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Zlajo91 je napisao: Da, znam da nema ,,fabrički”. Nisam se baš najbolje izrazio mislio sam dal mozda paše sa nekog drugog modela ili neki od onih sa aliexpresa. Našao sam na netu neki argentinci kako su odradili i to mi se baš svidelo Mozes pisati ovom decku na yt da ti da broj telefona, koliko sam skontao on je radio kod nekog Ivana, kada iz BG-a ides ka Adi Huji. Pa cisto da se raspitas, da li on narucuje gotove, ili ih pravi i kako funkcionise postavljanje, koliko kosta i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovio sam se , da ga malo zastitim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 0642847847 pre 20 minuta, Zlajo91 je napisao: Da, znam da nema ,,fabrički”. Nisam se baš najbolje izrazio mislio sam dal mozda paše sa nekog drugog modela ili neki od onih sa aliexpresa. Našao sam na netu neki argentinci kako su odradili i to mi se baš svidelo edit. Sad sam video klip što si postavio, baš ću kontaktirati momka da ga pitam, hvala 064 2847847 ivan viziri 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Maj 12, 2023 U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Rade koenig je napisao: 0642847847 064 2847847 ivan viziri Super hvala, kontaktiraću čoveka da vidim šta i kako je moguće da se uradi. Što se tiče te zaštite od dole i ja sam je stavio odmah čim sam uzeo motor. Na zadnjem servisu sam je skinuo da bi lakše ispustio ulje i mogu reći da ima više tačkica od kamenčića i koječega, znaci radi posao 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Argon Sphere 17 Napisano Maj 12, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, MilaBike je napisao: Mozes pisati ovom decku na yt da ti da broj telefona, koliko sam skontao on je radio kod nekog Ivana, kada iz BG-a ides ka Adi Huji. Pa cisto da se raspitas, da li on narucuje gotove, ili ih pravi i kako funkcionise postavljanje, koliko kosta i sl. tu sam i ja na forumu al evo neko je vec ostavio broj.... ja nisam znao da li sme javno broj pa zato nisam hteo da ostavim.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Maj 12, 2023 (promenjeno) U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Argon Sphere je napisao: tu sam i ja na forumu al evo neko je vec ostavio broj.... ja nisam znao da li sme javno broj pa zato nisam hteo da ostavim.. Odmah onda i za tebe pitanje kako se motor ponaša sa vizirom i generalno dal si zadovoljan? i ako može i koja sličica da vidimo kako izgleda izbliza Promenio Maj 12, 2023 član Zlajo91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Argon Sphere 17 Napisano Maj 12, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Zlajo91 je napisao: Odmah onda i za tebe pitanje kako se motor ponaša sa vizirom i generalno dal si zadovoljan? i ako može i koja sličica da vidimo kako izgleda izbliza zadovoljan jesam, pogotovo kad je hladno ili neka sitna kisica radi posao bash bash, kad je hladno svu hladnocu pokupi on ne udari me u grudi sa te strane je super. a opet zbog njega nekad na tom istom vetru si sporiji za 10ak km/h. pa sad jbga neki kompromisi moraju biti. moj cak i za 5cm visi i hteo sam da idem da ga skrati covek,jer nekad mi zasmeta kad se nagnem napred desava se da cvaknem u njega kad je nesto neravno a kad zakacim kameru napred na bradu tad mi bash smeta ... e sad videcu sta da radim ,nisam pametan dal da skratim ili ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Maj 12, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Argon Sphere je napisao: zadovoljan jesam, pogotovo kad je hladno ili neka sitna kisica radi posao bash bash, kad je hladno svu hladnocu pokupi on ne udari me u grudi sa te strane je super. a opet zbog njega nekad na tom istom vetru si sporiji za 10ak km/h. pa sad jbga neki kompromisi moraju biti. moj cak i za 5cm visi i hteo sam da idem da ga skrati covek,jer nekad mi zasmeta kad se nagnem napred desava se da cvaknem u njega kad je nesto neravno a kad zakacim kameru napred na bradu tad mi bash smeta ... e sad videcu sta da radim ,nisam pametan dal da skratim ili ne... Лепо изгледа, а јел стабилан, да ли се клати или савија при већим брзинама и колико коштао? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Argon Sphere 17 Napisano Maj 12, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, mikilesje je napisao: Лепо изгледа, а јел стабилан, да ли се клати или савија при већим брзинама и колико коштао? ne ne nista od toga ... stabilan je skroz... a ne utice ni na voznju .. osim kad mi fizicki zasmeta al to je zato sto je veci za moje potrebe. a cena je bila, uh ne secam se tacno oko 100evra gore dole ... jer u tom periodu radjen i kofer i sediste koje je podebljano gelom pa presvuceno. pa sam malo po zaboravljao ali svaka stavka je kostala oko100evra gore dole 10evra ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Maj 12, 2023 (promenjeno) U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Argon Sphere je napisao: zadovoljan jesam, pogotovo kad je hladno ili neka sitna kisica radi posao bash bash, kad je hladno svu hladnocu pokupi on ne udari me u grudi sa te strane je super. a opet zbog njega nekad na tom istom vetru si sporiji za 10ak km/h. pa sad jbga neki kompromisi moraju biti. moj cak i za 5cm visi i hteo sam da idem da ga skrati covek,jer nekad mi zasmeta kad se nagnem napred desava se da cvaknem u njega kad je nesto neravno a kad zakacim kameru napred na bradu tad mi bash smeta ... e sad videcu sta da radim ,nisam pametan dal da skratim ili ne... Veoma slično onome sto sam ja našao na netu(postavio sliku gore par postova) stim da su ga oni spustili na tu plastiku maltene do fara i tu ga isto fiksirali sa šrafom i niži je nego tvoj gledajući visinu retrovizora(ako su isti) Možda bi to za tebe bila idealna visina. 100e je kontam prihvatljivo, sobzirom da zbog poštarine oni sa alija izadju 60,70 pa i do 80e i tu je veoma upitan kvalitet pogotovo to na većim brzinama dal će se saviti ili ne, a plus su nosaci od plastike sto je još jedan minus. Sedište izgleda top! Promenio Maj 12, 2023 član Zlajo91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Argon Sphere 17 Napisano Maj 12, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Zlajo91 je napisao: Veoma slično onome sto sam ja našao na netu(postavio sliku gore par postova) stim da su ga oni spustili na tu plastiku maltene do fara i tu ga isto fiksirali sa šrafom i niži je nego tvoj gledajući visinu retrovizora(ako su isti) Možda bi to za tebe bila idealna visina. 100e je kontam prihvatljivo, sobzirom da zbog poštarine oni sa alija izadju 60,70 pa i do 80e i tu je veoma upitan kvalitet pogotovo to na većim brzinama dal će se saviti ili ne, a plus su nosaci od plastike sto je još jedan minus. Sedište izgleda top! e da video sam gore taj vizir bash dobro izgleda... a ovaj moj,ma lako se skrati ovaj vec sam bio dogovrio sa covekom pred kraj sezone ali nisam otisao kao sto rekoh videcu jos sta cu.... kod mene ovde nista nije plasticno nosaci su tipa neka armatura 5-6 debljine srafi se u volan vade se dva fabricka srafa i covek stavi duze i fiksira vizir pa sa te strane je stabilan ,plus sam ja na isti taj nosac nakacio nosac za mobilni ... plexiglas od cega je vizir nisam merio ali debeo je izmedju 3-5mm... ali uvek mogu premeriti ako je potrebno ... kvalitetno covek radi i radio je jos nekim mojima. a sediste, nista bez njega mnogo je udobnije samimmtim i duze moze se vozi bez stajanja... to je radjeno u LowLand-u... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Maj 12, 2023 (promenjeno) U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Argon Sphere je napisao: e da video sam gore taj vizir bash dobro izgleda... a ovaj moj,ma lako se skrati ovaj vec sam bio dogovrio sa covekom pred kraj sezone ali nisam otisao kao sto rekoh videcu jos sta cu.... kod mene ovde nista nije plasticno nosaci su tipa neka armatura 5-6 debljine srafi se u volan vade se dva fabricka srafa i covek stavi duze i fiksira vizir pa sa te strane je stabilan ,plus sam ja na isti taj nosac nakacio nosac za mobilni ... plexiglas od cega je vizir nisam merio ali debeo je izmedju 3-5mm... ali uvek mogu premeriti ako je potrebno ... kvalitetno covek radi i radio je jos nekim mojima. a sediste, nista bez njega mnogo je udobnije samimmtim i duze moze se vozi bez stajanja... to je radjeno u LowLand-u... Za vizir sam skontao da je to kvalitetno i da je držač dobar i da nije plastičan. Jedino je meni malo problem doći do tog čoveka u Bg, sobzirom da nije baš standardan model pa da već ima mere da mi pošalje. Najbolje bi bilo otići sa nekom slikom pa da se po tom napravi. Što se tiče sedišta, to si dodao na fabričko ili su sve zamenili što se sundjera tiče? Da li je neko menjao gume na ovakvom motoru,da je stavio one za asfalt? Generalno mislim da su ove fabričke gume dosta loše i nekvalitetne Promenio Maj 12, 2023 član Zlajo91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 12, 2023 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj roll bar grmi. To je verovatno pravljeno. To je za @seba011 maciji kasalj, samo je pitanje koliko bi para bio? Promenio Maj 12, 2023 član Rade koenig 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan A i vizir mu stoji strava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 12, 2023 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ima solidan vizir na Aliju, e sad sa putnim troskovima oko 5500 din, ne znam da li se placa carina na to??? Evo slika cene kao i kako sfoji na motoru slicnom nasem bas taj vizir, poslao kupac na aliexpres. Promenio Maj 12, 2023 član Rade koenig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Argon Sphere 17 Napisano Maj 12, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Zlajo91 je napisao: Za vizir sam skontao da je to kvalitetno i da je držač dobar i da nije plastičan. Jedino je meni malo problem doći do tog čoveka u Bg, sobzirom da nije baš standardan model pa da već ima mere da mi pošalje. Najbolje bi bilo otići sa nekom slikom pa da se po tom napravi. Što se tiče sedišta, to si dodao na fabričko ili su sve zamenili što se sundjera tiče? Da li je neko menjao gume na ovakvom motoru,da je stavio one za asfalt? Generalno mislim da su ove fabričke gume dosta loše i nekvalitetne verujem da sto se tice vizira nije problem da se napravi ovaj kao moj i da ti posalje verujem da za ovaj ima kalup kao sto je meni uradio ... ali najbolje pozvati i proveriti ... sto se tice sedista, sediste je fabricko, samo je dodat je taj gel ili sta vec na postojece i presvucen preko toga ... gume jebiga ,ja nisam jos promenio ima na YT momak koji ga je prvi kupio 2020god. on je menjao i stavio putne.. ja to mislim da necu raditi stavicu opet neke pola pola da moze i asfalt i malo off-road a i lepse izgleda sa tim gumama. ove fabricke onako nisu lose za suvo, i tad im verujem pa skoro do kraja nekih 1-2cm sam se naginjao od ivice gume.. ali na vlazno i mokro tu sam par puta proklizao inonda sam se usrao i nisam nesto naginjao nego bash oprezan sam bio.. tako da gume istonmislim da nisu nesto.. ali opet i za skuplje brendove koje sam hteo da stavim ljudi au rekli da su lose i isto klizaju.. tako ne diram nista za sad nego oprezno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 44 Napisano Maj 13, 2023 U prolazu, 62 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Rade koenig je napisao: Evo ima solidan vizir na Aliju, e sad sa putnim troskovima oko 5500 din, ne znam da li se placa carina na to??? Evo slika cene kao i kako sfoji na motoru slicnom nasem bas taj vizir, poslao kupac na aliexpres. Što se tiče crash bara to je već stvar ukusa. Meni se ovi fabrički baš svidjaju, a sozbirom da mi je motor pao na stranu mogu reći i rade posao za koji su i postavljeni Ovaj sam vizir gledao i ja, e sad meni se npr ne svidja donji deo, realno ovaj vizir je pravljen za motor sa okruglim svetlima, neki špicasti bi puno bolje legao. Cena je ok, kvalitet upitan. Pre 15 sati, Argon Sphere je napisao: verujem da sto se tice vizira nije problem da se napravi ovaj kao moj i da ti posalje verujem da za ovaj ima kalup kao sto je meni uradio ... ali najbolje pozvati i proveriti ... sto se tice sedista, sediste je fabricko, samo je dodat je taj gel ili sta vec na postojece i presvucen preko toga ... gume jebiga ,ja nisam jos promenio ima na YT momak koji ga je prvi kupio 2020god. on je menjao i stavio putne.. ja to mislim da necu raditi stavicu opet neke pola pola da moze i asfalt i malo off-road a i lepse izgleda sa tim gumama. ove fabricke onako nisu lose za suvo, i tad im verujem pa skoro do kraja nekih 1-2cm sam se naginjao od ivice gume.. ali na vlazno i mokro tu sam par puta proklizao inonda sam se usrao i nisam nesto naginjao nego bash oprezan sam bio.. tako da gume istonmislim da nisu nesto.. ali opet i za skuplje brendove koje sam hteo da stavim ljudi au rekli da su lose i isto klizaju.. tako ne diram nista za sad nego oprezno... Znači motor ti je višlji onda zbog sedišta? Ja sam niži meni to ne bi odgovaralo, ovako mi je taman. Da video sam taj snimak, dole u komentarima sam pročitao da je napisao da se ništa nije promenilo što se vožnje tiče. I meni su par puta proklizale pa mi se to baš nije dopalo. Ali od kad sam tako reći centrirao zadnji točak klizanje je maltene prestalo. Pogledaj i kod sebe možda je to problem, sobzirom da oni stizu u kutijama i sastavlja sve i svako(nepotcenjujem nikog ali tako je). Na mom su loše stavili ručicu menjača, ,,sastavljač” je mislio da je to kurbla i stavio naopačke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano Maj 13, 2023 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Rade vrednost vizira je 3900din postarina ne spada u vrednost. Taj vizir nailazi na aliju i za malo manje samo ako pase jer kao sto rece neko vise je za okrugao far. Kvalitet ,pa za kineski motor........ I meni je tek 250 uzi izbor i verujem da bi za brzine do kojih on stize trebalo bi da je dovoljno ovo s alija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...