acim 765 Napisano Septembar 9, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je malo turiranja, ali zaista malo, a i motori su bili udaljeni od bazena i na nižem tlu (do bazena se stiže stepeništem), tako da buke nije bilo, a ni prašine. Muzika je bila prijatna, a naročito rashlađivanje u bazenu. Da bih vam to opisao, najbolje će biti da zakačim sličicu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan e to je taj rad Acime, bina kod bazena a ti se ladis u bazenu sa pivom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 9, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan e to je taj rad Acime, bina kod bazena a ti se ladis u bazenu sa pivom ;D Gde ćeš lepši provod? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je taj rad,za sledeci skup obecavamo jos bolji provod.Mi nista ne obecavamo ali mozemo prijatno da iznenadimo sto bi rekao moj drug Raja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte jos neku sliku ako neko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan nedamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskop 4 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Prijavi odgovor kao problematičan ovako nisam mogao da ne dopunim forum svaka cast organizatoru na ideji skupa humanost na prvom mestu sto se tice organizacije davanja krvi super,,,, lokacija izvanredna...bazeni stvarno cool... jedina zamerka organizatoru je koncert svaka cast onoj deci ona su nasa buducnost ali mislim da ste malo uprskali sa kolicinom njihovog nastupa ja spadam u red onih koji popiju po par piva djuskam i zezam se dan je bio super organizovam ali je mene a cini mi se i ostale bajkere smorio koncert bar onoliko koliko sam ja gledao t.j. slusao jer smo ja i moja ekipa otisli da grada i ceo grad je bio pun bajkera to je moja jedina i velika zamerka kako vama tako recimo i cacanima ja znam da lokal patriotizam ok ali kad nekog pozoves da svira raspitas je kako zvuce... jedini skup u avgustu koji me je odusevio a bio je slabo posecen je skup u ivanjici imali su par dobrih bendova koji su doveli atmosveru do usijanja znajte da ja ne pokusavam da vas skup kritikujem previse ali ipak je muzika kruna subotnje veceri na skupu i tad treba da se svi opustimo i napijeme i ludujemo svakako cestitke organizatorima skupa ovo je moje misljenje evo ipar fotki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyde 5 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Medo a gde sam ja tu? Evo jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tebe nema jer imas upalu pluca!!!! Lezi tu i nemoj da juris sojke po livadi!!! Evo fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 12, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ali zato je u Petak svirka bila super, narocito band iz Mladenovca(?) Sticky Fingers! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 12, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan a vidi ni pandur nije lud, voli i on kozu na ribama ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyde 5 Napisano Septembar 12, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Cikune izgleda da sam popio pokvareno pivo pa sam dobio zapalenje plucaja (ko mi kriv kad ne pijem vino)evo brate vec 5 dan sam u krevetu polude. pozzzz i evo jos neka slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 12, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan a vidi ni pandur nije lud, voli i on kozu na ribama ;D ;D ;D Ima i Insajdera??? Chiko , ja nisam kriv ama bas nista!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su postavili slike kao i na komentarima.Trudili smo se da sve bude dobro organizovano ali kao u svakom poslu uvek ima malo propusta.Morate shvatiti da je ovo bila humanitarna akcija,prvenstveno dobrovoljno davanje krvi.Nije bilo naplacivanja ulaznica i samim tim nismo imali velikih prihoda tako da nismo mogli angazovati neke vece zvezde za koncert a i treba mladim i neafirmisanim bendovima dati sansu.Svi koji pratimo rok scenu u Srbiji znamo da se u poslednjih 20 god nije pojavio ni jedan nov bend koji je postigao slavu kao stariji bendovi,da ih ne imenujem sve,i mislim da smo malo umorni od njihove svirke po skupovima.Toliko o tome. Jos jednom bih se u ime svih organizatora zahvalio dobrovoljnim davaocima krvi, 108 datih jedinica krvi je za svaki respekt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan novi bend iz Lazarevca zovu se pogresile rode su buducnost moto skupova videcete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Evo josh malo slika sa zakashnjenjem, zagubio mi se aparat... Ulaz... Pera, Nikola-Watspe, Darko, Goca, Komsha Sara, Novak i JA Morao sam i ja malo da se opustim... M.K. CHOPER SRBIJA - Pera, Micko, Preda, Radica, Rade i Komsha... Kamp... Veselo... Mikica i ja, malo popili... Morao sam malo i na nju da sednem, zapostavio sam je... Lacika, ja i Misha chuvamo bika :D Komsha, Gesha i dva brata bajkera- zaboravio sam imena ali prepoznace se Svirka... Preda, Komsha, Pera i Micko se su malo 'ladili u bazenu Pogled se gubi u daljini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Lacika sto ne postavis tvoje slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 23, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E lepe ti slike Nikola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mikice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da osvezim temu posto se blizi ovogodisnji skup. Ako nekoga zanima moze da pogleda slike kako je to bilo prosle godine,mene posebno vezuje za taj skup cinjenica da je to poslednji skup na kojem sam bio sa mojim prerano preminulim sinom Nikolom,vecinu slika i komentara u vezi skupa je Nidza dao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Avgust 22, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan e ima vec detalja o skupu? jel opet na bazenu? jel se opet daje krv? dao bih i litru krvi za onu mesinu sto smo jeli xaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da osvezim temu posto se blizi ovogodisnji skup. Ako nekoga zanima moze da pogleda slike kako je to bilo prosle godine,mene posebno vezuje za taj skup cinjenica da je to poslednji skup na kojem sam bio sa mojim prerano preminulim sinom Nikolom,vecinu slika i komentara u vezi skupa je Nidza dao. Ova tema je nastavljena u temi CHOPERIJADA, i tu sam postavio neke sličice koje ne bih ponavljao i ovde a još je bilo nekih komentara. Dakle, malo je duplirano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...