rast 1224 Napisano Januar 8, 2021 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, ProMaster said: To je na kraju, a na pocetku je to sto su ovi izvadili citav buljuk nekih kablova ispod sedista. Vlasnik kanala/motora je izgleda u Americi. Njemu se više plaća pregled i click na YouTube tako da me uopšte ne čudi da smesti neki kablić i malo plamena da bi zaradio preglede i dolare. Dok se javlja plamen, on ubacuje sugestiju da se pritisne subscribe, po meni očigledno marketinška navlakuša. Stil pričanja, vožnja, snimak... Jedini mu je cilj da privuče pretplatnike i dobije minute pregleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8588 Napisano Januar 8, 2021 Solo Rider, 3241 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Arakis je napisao: Za @BaneVuk58 Nesto ovako: Vid'o i ja to al' mi delije malo glomazno i kamionski. To su imali ortaci iz "nacionalne klase" '70 -tih. Tenk ju gazda Rajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8588 Napisano Januar 8, 2021 Solo Rider, 3241 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sklopka za jednosmernu struju 150 Amp - DrIMP - Impeleri i nautika WWW.DRIMP.RS Sklopka (automatski prekidač za jednosmernu struju). Automatsko isključenje na 150 Amp. Malo skuplja verzija na dugmence 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Januar 8, 2021 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bese nekad na B. Potoku, dal sad ima pojma nemam, davno nisam bio. Dal je fensi il nije to je manje bitno, bitno je da su kontakti unutra dobri, jaki i da ne bude previse glomazno jer na bajku manje ima mesta nego u avtomobil. Kod mene se relativno lako dodje do akumulatora, da je drugacije sigurno bi turio jednu sklopku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...