Smajser 18 Napisano Jun 12, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde bi mogao da kupim ovaj dodatak za mog Stromica ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 12, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa u Piramidi... ...vidish da ti lepo pishe!!! Ps.Ako budesh ishao tamo uzi i za mene jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 12, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan U Louis-ovom katalogu ima tih sitnica, blatobran kosta oko 120e a stitnik lanca (sa Strom natpisom) jos toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Jun 12, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Pravili neko kod nas ili u ''okolini'' nesto slicno? Znam da kod amera moze da se naruci za 400 evrica ali mi se ne daje toliko para za parce plastike :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 12, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pravili neko kod nas ili u ''okolini'' nesto slicno? Znam da kod amera moze da se naruci za 400 evrica ali mi se ne daje toliko para za parce plastike :shock: Dilejo, prestani da bacas pare na kojekakva sranja. Sedi na motor i vozi ga! 400EUR!!! :shock: Moram malo da te prevaspitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Jun 12, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Dilejo' date=' prestani da bacas pare na kojekakva sranja. Sedi na motor i vozi ga! 400EUR!!! :shock: Moram malo da te prevaspitam![/quote'] Jes pa da mi prska blato po lancu!!!! [-X ](*,) :retard: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 12, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na sinama nema blata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 12, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po sinama nema blata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jun 13, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u Pazovama kod plasticcara!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Jun 13, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ima u Subotici momak koji pravi plastike za motore mislim da se preziva Barkovic, pa se raspitaj .A i ja cu probati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Jun 13, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan ima u Subotici momak koji pravi plastike za motore mislim da se preziva Barkovic' date=' pa se raspitaj .A i ja cu probati[/quote']Nemam nikoga u Subotici pa mi javi ako saznas neki telefon. Na sinama nema blata Da,da..... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 14, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dilejo, prestani da bacas pare na kojekakva sranja. Sedi na motor i vozi ga Potpisujem Jebala te dodatna oprema, ulozi te pare u gorivo, ulje, VIZE, hotele... I ajd samnom u SLO 14.jula kad vec neces u Rumuniju... A ako ne budes isao ni u avgustu, ima da ti rezervisem jedno parking mesto u Strahinjica Bana i da napisemo "Ne parkiraj - Smajser, kvazi avanturista i ludi stunter po BG mostovima" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 14, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan "Ne parkiraj - Smajser' date=' kvazi avanturista i ludi stunter po BG mostovima" [/quote'] Ni Vuk Draskovic ga bolje ne bi opisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jun 14, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Šmajsere, ja predlažem da oformiš jedan kamp, možeš na Banjici, tamo imaš i infrastrukturu iz 1942, pa da napišeš na kapiji Arbeit Macht Frei, i da metneš tamo sve ove što te prozivaju, pa neka se bave dobrovoljnim radom i neka zarade pare za tvoje blatobrane. Da je skupo... skupo je. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 14, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan imas ne ebay.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...