zozon 6 Napisano Jun 15, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Citiraj dolazite na moju teritoriju ......hehe E Zverko da nisi sremica??? Mogu ti ispricati jedan fazon ako jesi... NISAM SREMICA!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: JA SAM SLAVONKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aj pricaj ... Da li je bolje imati tumor ili sremicu za zenu??? ... tumor moze biti i dobrocudan!!! To je bio fazon, dosta crn al ajde... Vidimo se u subotu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 15, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: Easy' date=' slobodno se javi ali gledaj da dodjes tako da se moze zavrsiti sa sopingom do nekih 11.30, 12.00 da bismo mogli za Indjiju lagano. [/quote'] Trenutno ne znam kada cu moci da krenem iz Krusevca , pa mozda obilazak radnji ostavim za drugi put , ali svejedno mi mozes ostaviti broj mob-a na PP , jer mozda stignem na vreme da idemo zajedno za Indjiju :kul: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 15, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, jeste Peco, to smo nas dvoje na tim motorima i vidimo se u Indjiji. Easy, poslao sam broj na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jun 16, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan dobar ti taj fazon hehe elem danas su divlje jagode !!!!!!!!!! ak dojdem videcete negde na prslooku bjbikers:)pozzzzzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 16, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nesto organizovano za sutra? Ako nema, sve jedno se vidimo sutra u Indjiji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jun 16, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo pa doðoh iz inðije pa da izvestim, prostor odlièan, osvetljenja nema, bina užas,ozvuèenje ko da sam doneo od kuæe, krèi nešto svo vreme a ispod suncobrana zbunjeni tonac sa izrazom lica "odakle ja ovde i ko su svi ovi ljudi uopšte"...ulaz istina 200 dinara po motoru sa ili bez suvozaèa, sve u svemu kolko para tolko i muzike, ali bukvalno :roll: eto to je to vredi se provozati u svakom sluèaju vreme je super... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 16, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan najzad eto mene na nekom skupu ove godine ,dolazim sa drugarom pase nadam da cu vas upoznati, kad budete videli jamahu xt500 sa JA tablice slobodno pridjite,jos nisam poceo da ujedam :carobnjak: pozdrav drustvo :jos_piva: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jun 17, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Hocce li neko sporom grupom u subotu oko 12 za Indjijanopolis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 17, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, mi krecemo se sporom grupom (oko 70km/h, starim putem u celini) u 12.00 sa Mostarske petlje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jun 17, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Znacci opsstina NBGD, Zemun, batajniccki drum, Batajnica ...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 17, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, upravo ta verzija, ako Ti odgovara, imas PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jun 17, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Bio sinoc, slusao svirku koja je bila dobra za razliku od katastrofalnog ozvucenja. Ko sto LAki kaze osvetljenja NEMA i to ima svojih drazi al par sekundi, a posle SMARA. Prostor je sjajan al za 200-tinak motora i ljudi jos koju stotku, ne znam sta ce i kud ce sa svim ovim nazovibajkerima danas... Za 200din FULL-PARTY. :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Jun 17, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo kuæi, proðosmo kroz Inðiju, kolima doduše. Mnogo motora, svi kafiæi puni, mnogo vozaèa bez kaciga... Planirao sam da odem motorom, ali sam preumoran... Na jezeru na kojem smo pecali se skupila grupa bajkera iz Novog Sada, sve enduraši. Hvata me enduro-nostalgija. Inðija, prepuna motora, prelepo vreme, nadam se da æe se svi lepo provesti. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Jun 17, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo lose...evo malo slicica... Veselo drustvanjce u "cosku" MOTORI Licno sam bio kratko ali za mene je bilo OK! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 401 Napisano Jun 17, 2006 jedan od DDMZ, 818 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se vratio iz Inðije. Vreme je bilo BAŠ letnje, pasulja je bilo dovoljno (bar dok sam ja prolazio), hladnog piæa je bilo dovoljno, sa razglasa je sve vreme nešto sviralo... sve u svemu do nekih 18h je sve bilo "na nivou"=OK. Od mene pohvale organizatoru. Ja sam morao nazad, pa neka me isprave ili dopune ljudi koji su ostali duže. :wink: PS: Slika ima nekoliko i biti æe okaèene u ponedeljak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 17, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam se vratio sa skupa. Vreme je bas letnje, uzasna vrucina. Kad sam isao na skup skuvao sam se dok kad sam se vracao je bilo nesto prijatnije. Skup je ok, cena ulaza krajnje niska i postena, mesto je super ali nema dovoljno hladovine za sve mada to me nije sprecilo da odspavam i nadoknadim ono od nocas :wink:, muzika je taman kako treba, ni tiha ni glasna, sankeri picani... Defile je bio bezveze, nista organizovano iz kampa da svi motori idu i zaustave se u centru vec po 1-5 motora. Pljeskavice su bile dobre, vola nisam probao a pasulj je bio malo ljut ali to me nije sprecilo da jedem. :twisted: Sve u svemu, danas sam u voznji zabelezio novi rekord tako da se sada super osecam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jun 17, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan a koji je to rekord :roll: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 17, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam 284.44 km/h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jun 17, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja smo svratili prvo do Kvarise u Mitrovicu da damo moralnu podrsku bez koje naravno Kawa nikad ne bi upalila. Pogledajte Kvarisino ozareno lice posle prvog wroooooom. Pored onolko majstora bilo bi cudno da nije upalio... Na skupu je stvarno bilo svasta da se vidi... Kakav KLR i americka vojska niko nema sto Srbin imade -dizel :idea: Dobra mu tablica... P.S. Ala se nekome osladilo da vozi 4 cilindra pa jos Honda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 17, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, skroz korektan skup, zaista mi je zao sto je ostatak ekipe ostao dovoljno kratko da oseti lepsi deo dana koji je rapidno nadolazio sa povlacenjem sunca...i u prvi sumrak, eto nama Dextera Bez sale, sve u svemu veoma lep provod, da nije bilo izivljavaca sa svojim besomucnim turiranjima, skoro da ne bi bilo zamerki. Vise nego ugodna iznenadjenja u vidu klope a i cene pica/klope za placanje su bile na nekom srednjem, recimo sabackom , nivou sto je uklopivo u tu sveukupnu lepu sliku. Vo je bio sjajan, pasulj malo vise ljut ali takodje odlican, imate rec nekoga ko ne voli ljuto. Nikakvih cirkusa sa nedostatkom hleba itd. Kada sam ja napustao sa svojom pratnjom skup, rekose mi drugari da je zvanicno prodata 1001 karta, nezvanicno je jos skoro upola toga uslo bez karte sto ce reci jedna mozda i prevelika cifra za onoliki prostor ali smo se snasli po tim pitanjima uspesno. Defile OK, samo mesto ne dozvoljava bogznasta da se po tom pitanju uradi ali u centru ponovo okupljanje i besplatno pivo...naravno, za one koji ga piju a mi ostali smo samo jos kompletirali ionako lepe utiske i sa tim detaljem. Ekipa sa foruma i ostali koje smo uveli u pricu o forumskom druzenju su ostavili, po meni, i najsnazniji pecat svemu, samo osmesi i vedrina, pravi recept za dobar provod. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 18, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj a koji je to rekord :roll: Citiraj Pretpostavljam 284.44 km/h Posto su neki u ovoj temi http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=1330&postdays=0&postorder=asc&start=0 rekli da sat laze ne znam koliko je to pravih ali kazaljka je stigla do 290 km/h kao sto ja Maki rekao da je vozio njegovog i stvarno nisam imao mesta da izbacim vise, ponovo kao sto je Maki rekao. Ako se na nizbrdici na Begaljickom brdu kad idem iz Beograda ka Mladenovcu spustim 250km/h i vise iz tog zaleta imao bi mesta da izbacim maksimum i kazaljka bi sigurno udarila u 300, znaci nekih 285 pravih i to planiram da uradim jednom prilikom. E sad, da li je to 270 ili 280 ili koliko vec pravih km/h ja ne znam jer neki kazu da sat laze a neki kazu da sat ne laze a to nikada necu saznati tako da ce za mene to uvek biti 300km/h. :shock: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jun 19, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Cjena pristojna, klopa ok, defile dobar, pivo dzzaba, svirka ok, lokacija ok, drusstvo sjajno, prosto jedan odliccan moto susret! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jun 19, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava za organizatore moto skupa u Indjiji ! ! ! Jako dobar susret, korektne cene , odlican vo na raznju , odlican pasulj (ko voli malo ljuce) , fenomenalan prostor i koliko sam ja primetio ceo skup je isao u pravcu druzenja (a ne kao na Petrovaradinskoj tvrdjavi-moto : daj da im uzmemo sto vise para ) . Uvece nisam ostao tako da neznam sta nije valjalo sa binom i osvetljenjem ??? Ja sam bio prezadovoljan :wink: Slike cu nabaciti kasnije ... Pozdrav ! =D> Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jun 19, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan hehe jos sam u njihovoj maici... elem mala zamerka ljudima ovde ...znam da su me neki zapazili ...sto niste prisli ...bjbikers.com sram da vam udje elem provod solidno dobar vola sam i ja nazalost zaobisla ... posle defileadosli smo u kamp i videli ljude kako nose ogromne koske dakle proooosoooo pasulj malo ljutkast ali ok elem bili smo i u petak d.jagode ...strasno ozvucenje lose do bola al su se ljudi stvarno potrudili .... zezanje je bilo ok ...sto se tice petka jedino dex i ja iz ceeele bjb ekipe jos je dex setao okolo sa zastavicom a ja sa prslookom nazalost ja sam bila u malo utegnutom drustvu pa nisam bas mogla u subotu da vam se pridruzim al... dobro je bilo ..... ljubac svima stvarno je bio solidan provod:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jun 19, 2006 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za skup. Klopa dobra. Nisam ostao do uvece da bih cuo ozvucenje. P.S. Besomucna turiranja su mu isla na zivce nevidjeno (koliko sam ja video to su radila neka dva klinca u vreme kada sam ja bio na skupu). Klinci ko klinci popeli sa na tresnju pa ne znaju sta je dosta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...