Jump to content

Moto Zajednica

Indjija

Recommended Posts

• Zainteresovan, 554 postova
  Citiraj
  Citiraj
  Citiraj
dolazite na moju teritoriju ......hehe

E Zverko da nisi sremica??? Mogu ti ispricati jedan fazon ako jesi...

NISAM SREMICA!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

JA SAM SLAVONKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol:

aj pricaj ...

Da li je bolje imati tumor ili sremicu za zenu???

... tumor moze biti i dobrocudan!!!

To je bio fazon, dosta crn al ajde...

Vidimo se u subotu!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Rashodovani bajker, 1731 postova
  \ je napisao:

Easy' date=' slobodno se javi ali gledaj da dodjes tako da se moze zavrsiti sa sopingom do nekih 11.30, 12.00 da bismo mogli za Indjiju lagano.

[/quote']

Trenutno ne znam kada cu moci da krenem iz Krusevca , pa mozda obilazak radnji ostavim za drugi put , ali svejedno mi mozes ostaviti broj mob-a na PP , jer mozda stignem na vreme da idemo zajedno za Indjiju :kul:

• Svrati ponekad, 139 postova

dobar ti taj fazon

hehe

elem danas su divlje jagode !!!!!!!!!!

ak dojdem videcete negde na prslooku bjbikers:)pozzzzzzz

• Svrati ponekad, 308 postova

evo pa doðoh iz inðije pa da izvestim, prostor odlièan, osvetljenja nema, bina užas,ozvuèenje ko da sam doneo od kuæe, krèi nešto svo vreme a ispod suncobrana zbunjeni tonac sa izrazom lica "odakle ja ovde i ko su svi ovi ljudi uopšte"...ulaz istina 200 dinara po motoru sa ili bez suvozaèa, sve u svemu kolko para tolko i muzike, ali bukvalno :roll: eto to je to vredi se provozati u svakom sluèaju vreme je super...

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

najzad eto mene na nekom skupu ove godine :lol: ,dolazim sa drugarom pase nadam da cu vas upoznati, :) kad budete videli jamahu xt500 sa JA tablice slobodno pridjite,jos nisam poceo da ujedam :carobnjak:

pozdrav drustvo :jos_piva:

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Bio sinoc, slusao svirku koja je bila dobra za razliku od katastrofalnog ozvucenja. Ko sto LAki kaze osvetljenja NEMA i to ima svojih drazi al par sekundi, a posle SMARA. Prostor je sjajan al za 200-tinak motora i ljudi jos koju stotku, ne znam sta ce i kud ce sa svim ovim nazovibajkerima danas... Za 200din FULL-PARTY. :wink:

• Drug član, 1194 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Stigosmo kuæi, proðosmo kroz Inðiju, kolima doduše. Mnogo motora, svi kafiæi puni, mnogo vozaèa bez kaciga... Planirao sam da odem motorom, ali sam preumoran... Na jezeru na kojem smo pecali se skupila grupa bajkera iz Novog Sada, sve enduraši. Hvata me enduro-nostalgija. Inðija, prepuna motora, prelepo vreme, nadam se da æe se svi lepo provesti.

najzli

• jedan od DDMZ, 818 postova
  • Motocikl: R, gsx R

Evo i ja se vratio iz Inðije. Vreme je bilo BAŠ letnje, pasulja je bilo dovoljno (bar dok sam ja prolazio), hladnog piæa je bilo dovoljno, sa razglasa je sve vreme nešto sviralo... sve u svemu do nekih 18h je sve bilo "na nivou"=OK.

Od mene pohvale organizatoru. Ja sam morao nazad, pa neka me isprave ili dopune ljudi koji su ostali duže. :wink:

PS: Slika ima nekoliko i biti æe okaèene u ponedeljak.

• Zainteresovan, 837 postova

Evo i ja sam se vratio sa skupa.

Vreme je bas letnje, uzasna vrucina. Kad sam isao na skup skuvao sam se dok kad sam se vracao je bilo nesto prijatnije.

Skup je ok, cena ulaza krajnje niska i postena, mesto je super ali nema dovoljno hladovine za sve mada to me nije sprecilo da odspavam i nadoknadim ono od nocas :wink:, muzika je taman kako treba, ni tiha ni glasna, sankeri picani...

Defile je bio bezveze, nista organizovano iz kampa da svi motori idu i zaustave se u centru vec po 1-5 motora.

Pljeskavice su bile dobre, vola nisam probao a pasulj je bio malo ljut ali to me nije sprecilo da jedem. :twisted:

Sve u svemu, danas sam u voznji zabelezio novi rekord tako da se sada super osecam. :D

• Zainteresovan, 585 postova

Drugar i ja smo svratili prvo do Kvarise u Mitrovicu da damo moralnu podrsku bez koje naravno Kawa nikad ne bi upalila. Pogledajte Kvarisino ozareno lice posle prvog wroooooom. Pored onolko majstora bilo bi cudno da nije upalio...

RCVbn_indjija060072cl.th.jpg

Na skupu je stvarno bilo svasta da se vidi...

pjLUg_indjija060153qa.th.jpg

Kakav KLR i americka vojska niko nema sto Srbin imade -dizel :idea:

o3huh_indjija060180tm.th.jpg

Dobra mu tablica...

8oktq_indjija060192qz.th.jpg

P.S. Ala se nekome osladilo da vozi 4 cilindra pa jos Honda :D

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

skroz korektan skup, zaista mi je zao sto je ostatak ekipe ostao dovoljno kratko da oseti lepsi deo dana koji je rapidno nadolazio sa povlacenjem sunca...i u prvi sumrak, eto nama Dextera ;)

Bez sale, sve u svemu veoma lep provod, da nije bilo izivljavaca sa svojim besomucnim turiranjima, skoro da ne bi bilo zamerki. Vise nego ugodna iznenadjenja u vidu klope a i cene pica/klope za placanje su bile na nekom srednjem, recimo sabackom , nivou sto je uklopivo u tu sveukupnu lepu sliku. Vo je bio sjajan, pasulj malo vise ljut ali takodje odlican, imate rec nekoga ko ne voli ljuto. Nikakvih cirkusa sa nedostatkom hleba itd. Kada sam ja napustao sa svojom pratnjom skup, rekose mi drugari da je zvanicno prodata 1001 karta, nezvanicno je jos skoro upola toga uslo bez karte sto ce reci jedna mozda i prevelika cifra za onoliki prostor ali smo se snasli po tim pitanjima uspesno.

Defile OK, samo mesto ne dozvoljava bogznasta da se po tom pitanju uradi ali u centru ponovo okupljanje i besplatno pivo...naravno, za one koji ga piju a mi ostali smo samo jos kompletirali ionako lepe utiske i sa tim detaljem. Ekipa sa foruma i ostali koje smo uveli u pricu o forumskom druzenju su ostavili, po meni, i najsnazniji pecat svemu, samo osmesi i vedrina, pravi recept za dobar provod.

• Zainteresovan, 837 postova
  Citiraj
a koji je to rekord :roll: :lol:

Citiraj
Pretpostavljam 284.44 km/h :lol:

Posto su neki u ovoj temi

http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=1330&postdays=0&postorder=asc&start=0 rekli da sat laze ne znam koliko je to pravih ali kazaljka je stigla do 290 km/h kao sto ja Maki rekao da je vozio njegovog i stvarno nisam imao mesta da izbacim vise, ponovo kao sto je Maki rekao. :lol:

Ako se na nizbrdici na Begaljickom brdu kad idem iz Beograda ka Mladenovcu spustim 250km/h i vise iz tog zaleta imao bi mesta da izbacim maksimum i kazaljka bi sigurno udarila u 300, znaci nekih 285 pravih i to planiram da uradim jednom prilikom.

E sad, da li je to 270 ili 280 ili koliko vec pravih km/h ja ne znam jer neki kazu da sat laze a neki kazu da sat ne laze a to nikada necu saznati tako da ce za mene to uvek biti 300km/h. :shock: 8):D

• Svrati ponekad, 143 postova
  • Motocikl: VFR 800

Cjena pristojna, klopa ok, defile dobar, pivo dzzaba, svirka ok, lokacija ok, drusstvo sjajno, prosto jedan odliccan moto susret! :lol::lol::lol:

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535

Puno pozdrava za organizatore moto skupa u Indjiji ! ! !

Jako dobar susret, korektne cene , odlican vo na raznju , odlican pasulj (ko voli malo ljuce) , fenomenalan prostor i koliko sam ja primetio ceo skup je isao u pravcu druzenja (a ne kao na Petrovaradinskoj tvrdjavi-moto : daj da im uzmemo sto vise para ) . Uvece nisam ostao tako da neznam sta nije valjalo sa binom i osvetljenjem ??? Ja sam bio prezadovoljan :wink:

Slike cu nabaciti kasnije ...

Pozdrav ! =D>

• Svrati ponekad, 139 postova

hehe jos sam u njihovoj maici...

elem mala zamerka ljudima ovde ...znam da su me neki zapazili ...sto niste prisli ...bjbikers.com

sram da vam udje

elem

provod solidno dobar vola sam i ja nazalost zaobisla ...

posle defileadosli smo u kamp i videli ljude kako nose ogromne koske :lol::lol::lol:

dakle proooosoooo

pasulj malo ljutkast ali ok

elem

bili smo i u petak d.jagode ...strasno

ozvucenje lose do bola al su se ljudi stvarno potrudili ....

zezanje je bilo ok ...sto se tice petka jedino dex i ja iz ceeele bjb ekipe jos je dex setao okolo sa zastavicom a ja sa prslookom

nazalost ja sam bila u malo utegnutom drustvu pa nisam bas mogla u subotu da vam se pridruzim al...

dobro je bilo .....

ljubac svima

stvarno je bio solidan provod:)

• Svrati ponekad, 373 postova
  • Motocikl: BMW F650GS

Sve pohvale za skup. Klopa dobra. Nisam ostao do uvece da bih cuo ozvucenje.

P.S.

Besomucna turiranja su mu isla na zivce nevidjeno (koliko sam ja video to su radila neka dva klinca u vreme kada sam ja bio na skupu). Klinci ko klinci popeli sa na tresnju pa ne znaju sta je dosta.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja