aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 29 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Sta ja znam po meni su ok udobnost mi se svidja ali mi je manji periferni vid recimo shoei hjc imaju sire vizire aj da kazemo tu su negde ali ova je manja vise mi je za neke blize opustenije voznje vezano za ruroc,scorpion ima slicnu njoj ali njima se moze skinuti prednji deo recimo ona mi se dopala ali minje bila teza i glomaznija od ruroc sta znam dosta vetilacije atraktivna akoro pa blizu hjc rpha 10 recimo,imam ih dosta volim ih ko zena cipele.A icon ni je bas pregledna,matetijali su korektni nisu najvisi nivo ali su po meni u skladu .kada bi birao izmedju ruroc i icona ruroc me kupuje 100%izgledom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Novembar 3 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Stigla i meni konacno ali nazalost nepase M nekako mi za nijsnsu velika ......muka tako da ice verovatno u prodaju sa sve komunikacijom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Novembar 3 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što ne odeš i lepo kupiš krštenu kacigu umesto ovih klinačkih fazona? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Novembar 3 (promenjeno) Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Druze imam 10 komada ja dobijam svremena na vreme poklon ,od hjc a ,scorpion , shoei neznam ni sam a ovo nisam imao a kacige volim ko zena cipele. Promenio Novembar 3 član aleksuzuki 650sv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Novembar 3 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Jako cesto dobijam raznu opremu i onnda visak prodam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6355 Napisano Novembar 3 Drug član, 1811 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kud ne uze xl pa da kupim. Ruroc je ozbiljno krstena kaciga, to sto se u nasoj zabiti od zemlje ne prodaje ne znaci da je kineska ili losa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Novembar 4 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Tako je meni se dopala a i nemam takvu ali doce meni po mojoj meri kad tad a ako te zanima prijatelj donosi cesto dosta dobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...