Žaksi 8385 Napisano Maj 12, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Alo Banditi,mešate stvari,nojevo pero je za karburatore a pero emu-a je za ubrizgavanje.Opet ste bežali sa časova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22517 Napisano Maj 12, 2023 Integrisan, 9653 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cccc.. Krucijalne stvari se mesaju! Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8385 Napisano Maj 12, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne mogu više da ih pokrivam.Onaj @shoyyka samo podene @bajker71ajmo u vožnju,i pobegnu,i posle se mešaju protokoli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10624 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 1546 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti ga, prošlog vikenda išao u vožnju do Bugarske a nije ni zvao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8385 Napisano Maj 12, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Znači,kad odvrne gas,ne staje ni da moča.Nego morao da stane jer udario u rampu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10469 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, bajker71 je napisao: Ma pusti ga, prošlog vikenda išao u vožnju do Bugarske a nije ni zvao... Soriška,nisam,ubeđen sam bio da ne bi hteo,mislio da ćeš sa Chasersima. Zovem drugi put...i ovog "Palminog". Ako dođe to lepo vreme,treba ga iskoristiti dok se ne znojimo na 30+?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8385 Napisano Maj 12, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10469 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Išao jutros do Barela,preuzeo vizir,usvojena reklamacija...I pošto nemam sprej već dva meseca,a preferiram MOL ali ga na ovoj strani nema,pitah,kažu ne naručuju ga uopšte.Ne htedoh da ga naručujem putem Weba i uzeh ovaj... Za duge staze,verovatno će lepiti sve i svašta,kao Motul ali probaću... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8385 Napisano Maj 31, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyykaodličan je ne brini,koristio ga prošle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2622 Napisano Maj 31, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2665 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pogrešio, ja sam ga najviše koristio od svih sprejeva. Meni je baš odgovarao. Prvi put sam ga koristio davne 2012 koliko se sećam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10469 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, gebee&co je napisao: @shoyykaodličan je ne brini,koristio ga prošle godine. U kom smislu odličan? Za deklariranu km. mora da je užasno lepljiv,a to ne volim,to nije dobro za lanac.Motulov neki sam davno samo jednom naprskao i više nikad...to je nahvatalo i kamenčića i prašine...samo je falilo ženskih dlaka(d'izvinete) Ali probaću ga,svakako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8385 Napisano Maj 31, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyykane,nije toliko lepljiv koliko misliš.Ostaje lanac masan i posle dobre kilometraže.Ja sada uzeo ponovo Motorex racing,samo što u sebi ima PTFE.Inače je taj Ipone odličan.Bar sam ja bio zadovoljan,ne znači da je pravilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10469 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan OndaK u redu...fala vi kolega.Ka' će se vozimo,ne sedoh na Suzi od 17og...sramota,ostaviće me?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8385 Napisano Maj 31, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja redovno sedam.......u garaži.I guram napred,nazad da ne zaboravim. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6599 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1903 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zapljunem u ovu temu, od danas imam i ja lanac pa da je ne trazim. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2562 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1239 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zapljunem u ovu temu, od danas imam i ja lanac pa da je ne trazim.Samo se dobro opremi perjem svih vrsta ptica, čuo sam da je pero rajske ptice dobro za čišćenje o-ringova, ali o tome malo kasnije.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8385 Napisano Jun 1, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pratite na času.Perca su isključivo za karburatore i ubrizgavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2562 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1239 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ček bre, zar ne beše nojevo za lanac? Ili pak guščije. Moram priznati da sam poslednjih mesec dana malo popustio, novi posao, nova sredina. Popraviću se, obećavam.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8385 Napisano Jun 1, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ponoviću,nojevo perce je za karburatore,a perce emu-a je za ubrizgavanje.Ne mešajte lanac sa benzinom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2562 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1239 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ček, zar nije benzin odličan za pranje lanca? Bez o-x-abeceda ringova naravno?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8385 Napisano Jun 1, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985ja nisam živ za tebe,kada sad pročitaju da lanac (bez ringova)pereš benzinom.Evo strepim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2562 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1239 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne perem, čuo sam da je dobro.Lanci za biciklove, više komada, potapanje u petrolej i mućkanje u zatvorenoj posudi, dok ti ne dosadi, onda kada, vrela voda, jak mlaz, dok ne izađe sve i ne čuje se više žvakanje kamenčića i prašine, onda ceđenje i sušenje na vetru i suncu, pa mazanje testerolom ili sae90, zavisi od godišnjeg doba. Tako prenoći pa se briše čistom krpom i montira na prethodno očišćene i oprane lančanike, za koje trenutno preferiram Axel degraso ili kako se već zove.Lanac na Er-5 ne perem u praksi, samo nakapam testerol ili sae 90, zavisi od mesečevih mena, najkasnije na 500 pređenih km.Lanac na Tomos Automatik A35 u životu nisam oprao ni podmazao, ćale ne da da se to dira, slikaću jedan dan :-)Znači, za benzin samo čujem da je dobar, ne tucite glasnika.Imam i neke bezdušne sprejeve za lance ali to za sad slabo praktikujem, čujem da je to greh.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8385 Napisano Jun 1, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Petrolej da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6599 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1903 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Citam temu… lakse mi da odem i kupim jos jedan lanac pa neka stoji u rezervi 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2562 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1239 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ne, pa tek je nulto održavanje novog lanca komplikacija, tu imaš fabriču mast koju valja ukloniti, ali ne bilo kako, pa onda potapanje u eterična ulja... Idi bre, kakav novi lanac, više štete nego koristi.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...