ZEMZEM 2627 Napisano Octobar 8, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam takav iz Luisa, sa L nosačima. Izbacio sam ih i kroz one rupe proturio 2 šrafa malo duža. Prednja i zadnja osovina točka su šuplje i ovo mi je idealna kombinacija za rad, za čas posla montiram i razmontiram štender. Ja sam do ove sezone prvo montirao zadnji štender, krokodilkom podignem sredinu da prednji točak visi u vazduhu. Proturim šipku kroz osovinu točka a ispod nje poturim 2 drvena panja tako da kad spustim dizalicu guma ne dodiruje beton. I ja se nosim idejom za zimu da napravim i za prednji točak ali po meni bi trebalo, ako recimo prvo podignem prednji točak, taj štender bi trebao da ima točkiće. To iz razloga jer kad dižem zadnji, motor krene malo unazad pa da ovaj prednji ne grebe po podu. Ovaj moj nema točkiće ali se zanosim da ih navarim, ima li neko predlog gde i kakve točkiće da nabavim. Gledao sam cene onih za rolere ali nisu baš jeftini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Octobar 8, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, ZEMZEM je napisao: I ja imam takav iz Luisa, sa L nosačima. Izbacio sam ih i kroz one rupe proturio 2 šrafa malo duža. Prednja i zadnja osovina točka su šuplje i ovo mi je idealna kombinacija za rad, za čas posla montiram i razmontiram štender. Ja sam do ove sezone prvo montirao zadnji štender, krokodilkom podignem sredinu da prednji točak visi u vazduhu. Proturim šipku kroz osovinu točka a ispod nje poturim 2 drvena panja tako da kad spustim dizalicu guma ne dodiruje beton. I ja se nosim idejom za zimu da napravim i za prednji točak ali po meni bi trebalo, ako recimo prvo podignem prednji točak, taj štender bi trebao da ima točkiće. To iz razloga jer kad dižem zadnji, motor krene malo unazad pa da ovaj prednji ne grebe po podu. Ovaj moj nema točkiće ali se zanosim da ih navarim, ima li neko predlog gde i kakve točkiće da nabavim. Gledao sam cene onih za rolere ali nisu baš jeftini. Nadji kod nekog rolerasa stare, koje su izbacili iz upotrebe jer su potroseni, a za stender su extra. Ja sam licno na stender namontirao tockove od putnih kofera (ne moto-kofera, vec onih za godisnji odmor), i rade sve sto bi trebalo da rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15116 Napisano Octobar 9, 2018 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ZEMZEM je napisao: Ovaj moj nema točkiće ali se zanosim da ih navarim, ima li neko predlog gde i kakve točkiće da nabavim. Kod kineza 150 din. komad, sa lezajem iglicastim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Octobar 9, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, oni za rolere su mi bili extra pod rukom ali cena paprena. Sad se setih imam neki mali kineski kofer u podrumu koji sam nameravao da frknem u kantu. Taman da iskoristim te točkove A ovi kineski mi izgledaju sasvim OK, probaću da ih nađem kod mene u Zemunu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Octobar 9, 2018 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ako hoces, ostalo mi kad sam pravio stender. 400din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Octobar 9, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, sreten75 je napisao: Imam ja ako hoces, ostalo mi kad sam pravio stender. 400din Ove crne kineske? Par 400din? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Octobar 9, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan i niko da se javi ko je sipao petrolej u rezervoar... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Octobar 9, 2018 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan 4 kom 400din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Octobar 9, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan kupljenoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Octobar 9, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Eh sto ja ne znam da varim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Octobar 20, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas nesto njuskao kod kineza u kraju pa naisao na ovo i setio se ove teme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Mart 16, 2019 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vec 2 puta cistio lanac sa Motulovim sprejem. Medjutim, koliko vidim ovde, izgleda da ne valja bas: Iskreno sad ne znam koliki to problem moze da bude... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 16, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 27.9.2018. at 19:50, Maxmax je napisao: ja sam sipao u automatika pre 35 godina petrolej ,sad ste me podsetili.Pola pola sa benzinom i 2t novosadska rafinerija.Išao normalno ako se dobro sećam.Ove točkiće nemojte utzimati od kofera ili tako neku boraniju.Svi točkći se deklarišu na nosivost.Dobri su oni za metalne kapije jer su jaki.Šraf sa 15 mm a okrećese ona tvrda plastika što se korist i za točkove od paletara.To nemože da pukne a ovi kineski....šta bi bilo da ti pukne taj točkić ,sigurno nije deklarisan da nosi 150 kila svaki.Možda onaj s ležajem ,ali mora osovina da je debelaa.Motori su svi iznad 200 kila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaSale 52 Napisano Mart 17, 2019 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Živko said: Ja sam vec 2 puta cistio lanac sa Motulovim sprejem. Medjutim, koliko vidim ovde, izgleda da ne valja bas: Iskreno sad ne znam koliki to problem moze da bude... Svaka čast za ovaj video test Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17806 Napisano Mart 17, 2019 Integrisan, 5254 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stavljao ja pre 5 dana Klipovi su mu odlicni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Mart 17, 2019 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan klik klik klik enter klik klik klik 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Mart 18, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Petrolej je kewa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Mart 19, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja koristim samo petrolej. Imam i sprej za čišćenje lanca koji koristim ponekad, čisto da ga potrošim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 20, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja koristim organske rastvarače na bazi nafte.Hemax eko kliner par godina ga nisam video,adeco kliner,akra nije na bazi nafte i malo je slabiji od dva prva,famin.Ništa ne nagriza a može da se ispere vodom što inače radim kad perem motor.Špricxam gde god ima neke masnoće,od lanca motora,....sad sam očistio tolko dobro deo gde rotira nogara da mi kod vraćanja nogare na gore ona odskoči i spusti se ponovo jedno 10 cm pa se opet vrati.Takodje perem fleke od ulja na betonu i po kolima i isperem vodom. Bitno mi je da se sve ispere vodom i da je skroz čisto,Takodje neznam zašto bi na lanac od petroleja nanosio sprej iako verovatno ispari 98 %.Petrolej je najbolji gde nemože ili netreba ispiranje iako je još bolji nitro ako nema šta da ošteti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1443 Napisano Mart 22, 2019 Drug član, 1959 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Eko kliner na nisovim pumpama je bio zakon ali ga nema vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 550 Napisano Mart 22, 2019 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan glas za petrolej. Probao sam neke cistace u spreju, WD40 i slicne sprejeve ali petrolej je zakon. Zadnju felnu i deo ispod prednjeg lancanika takodje cistim petrolejom, nije agresivan prema gumi i laku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Mart 22, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje jel može da se koristi onaj sprej za kočnice. Po meni bi trebalo da može ali nisam probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15116 Napisano Mart 22, 2019 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Poprskaj na ruku pa sacekaj par sekundi, gumice u kocionim kljestima trpe uk ulje zato mogu i taj sprej, nije preporucljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Mart 22, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan OK, samo sam bio znatiželjan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 22, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bacaju stare kauče pored kontejnera koji su se potuno raspali.Prodješ otkineš per komada sundjera od 2-3 cm i imaš za par godina da odmašćuješ faminom prvo manje zaprljane delove i na kraju lanac. Mnogo bolje od krpe,ima debljinu,prima dobro prljavštinu,kad stisneš oko lanca zavuče se svugde u lanac mnogo je udobnije jer amortizuje ruku. Dovoljan je komad ko šaka. Ako znate nekog tapetara oni bacaju sundjer u velikim količinama,a može i da se kupi nije skup,ali je zato pet puta bolji od krpe . 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...