drmilan_ 5694 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 2526 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, BokyBoy said: Ljudi, da razjasnimo nesto, XX-a je kupio moj jako dobar prijatelj Nemanja, a ne ja... Evo me bas sa njim, pored motora, presrecan je, zadnjih 5 godina je bez motora i sada konacno opet ima sta da jase... Hvala kolegi @Shecki -ju na svemu, ispao je skroz korektan i za cenu, motor je kao puska. Napisah negde ovde davno da mene XX ne radi, daleko od toga da je los ali jbg... Cak sam imao nameru jednom da kupim jedan... stavio pare u dzep i posao bas po XX-a, probao dva komada...i na kraju svratio kod Grofa, probao njegovu 9-ku...i vratio se kuci na njoj... Kawa je Kewa... Pozdrav svima i sorry za off... Al si nas izvozao, za ovo ide pivo. 4. Septembra spavam u BGu, u Slaviji.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18428 Napisano Avgust 19, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2487 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, drmilan_ je napisao: Al si nas izvozao, za ovo ide pivo. 4. Septembra spavam u BGu, u Slaviji.... Hahahah, naravno drug moj, javi se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5694 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 2526 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, BokyBoy said: Hahahah, naravno drug moj, javi se... Naravno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Avgust 22, 2020 Hronični Motociklopata, 7443 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Nebi ja jos otpisao XX-aru Posto ce sad kolega @BokyBoy mnogo cesce biti u prisustvu XX-are i izlozen njenom neodoljivom uticaju, mozda ce na kraju da padne trampa, Zelenko za XX 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18430 Napisano Avgust 22, 2020 Integrisan, 5495 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/19/2020 at 11:55 PM, BokyBoy said: Ljudi, da razjasnimo nesto, XX-a je kupio moj jako dobar prijatelj Nemanja, a ne ja... Evo me bas sa njim, pored motora, presrecan je, zadnjih 5 godina je bez motora i sada konacno opet ima sta da jase... Hvala kolegi @Shecki -ju na svemu, ispao je skroz korektan i za cenu, motor je kao puska. Napisah negde ovde davno da mene XX ne radi, daleko od toga da je los ali jbg... Cak sam imao nameru jednom da kupim jedan... stavio pare u dzep i posao bas po XX-a, probao dva komada...i na kraju svratio kod Grofa, probao njegovu 9-ku...i vratio se kuci na njoj... Kawa je Kewa...12-ica jede zivu decu, ostaje jos kod mene, a zamenice je...pa 14-ica naravno... Pozdrav svima i sorry za off... Mozes neko detaljnije poredjenje ZX12R i 1100xx, ponasanje u voznji, kocnice, vibracije, ram, ogibljenje, tezina... sta ti je zasmetalo, sta ti se svidelo itd? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18428 Napisano Avgust 22, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2487 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Motorcyclist je napisao: Mozes neko detaljnije poredjenje ZX12R i 1100xx, ponasanje u voznji, kocnice, vibracije, ram, ogibljenje, tezina... sta ti je zasmetalo, sta ti se svidelo itd? Uh, nisam ti bas kompetentan da sudim sad i poredim, ali svakako su jako razliciti motori, Honda je dosta slabija i pitomija, ubrzava linearno, kao voz, nema tu eksploziju kao Kawa, duza je i drugacije ide u krivinu, drugaciji je sedenje, Kawa ima sire i vise heblove i visi je polozaj sedenja nego na XXu, takodje je XX uzi medju nogama, Kawu kad zajases i stegnes kolenima, imas osecaj kao da si na razjarenom biku, ali bukvalno...XX mozda ima malo bolje kocnice jer je dual, mada je i to diskutabilno i nije bas za poredjenje, mozda samo drugacije grizu tj doziranje sile je drugacije.Kawa ima fabricki muljavu tu prednju kocnicu koju sam ja resio drugim Nissinovim kljestima i pumpom i pancirnim crevima tako da sada koci mnogo bolje.Ogibljenje takodje XXovo mnogo mekse, ja imam na Kawi Ohlins napred i nazad tako da opet nije za poredjenje.Ne bih vise da pisem ovde, koga zanima, ima moje impresije u temi o Kawi.Sorry za OFF Shecki. https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58314-ninja-zx-12r-2000-2006/page/2/#comments 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Avgust 22, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Uh, nisam ti bas kompetentan da sudim sad i poredim, ali svakako su jako razliciti motori, Honda je dosta slabija i pitomija, ubrzava linearno, kao voz, nema tu eksploziju kao Kawa, duza je i drugacije ide u krivinu, drugaciji je sedenje, Kawa ima sire i vise heblove i visi je polozaj sedenja nego na XXu, takodje je XX uzi medju nogama, Kawu kad zajases i stegnes kolenima, imas osecaj kao da si na razjarenom biku, ali bukvalno...XX mozda ima malo bolje kocnice jer je dual, mada je i to diskutabilno i nije bas za poredjenje, mozda samo drugacije grizu tj doziranje sile je drugacije.Kawa ima fabricki muljavu tu prednju kocnicu koju sam ja resio drugim Nissinovim kljestima i pumpom i pancirnim crevima tako da sada koci mnogo bolje.Ogibljenje takodje XXovo mnogo mekse, ja imam na Kawi Ohlins napred i nazad tako da opet nije za poredjenje.Ne bih vise da pisem ovde, koga zanima, ima moje impresije u temi o Kawi.Sorry za OFF Shecki. Malo me sad ovo zainteresovalo ...Mogao bih je uzeti u razmatranje kao sledeći motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...