sreten75 397 Napisano Avgust 2, 2020 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan - Motociklista poginuo na Ibarskoj magistrali WWW.POLITIKA.CO.RS Vozač motora, star oko 30 godina, poginuo je večeras oko 19 časova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Avgust 2, 2020 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Prošao sam danas tim putem sa verenicom. Na momente je saobraćaj bio jako frekventan. Brzo se vozi, i ja sam imao skoro pa ovakvu situaciju: Istina, nije bilo toliko dramatično i kritično, makar su vozili jedan iza drugog. Malo su me razočarale kolege koji su iz suprotnog pravca vozili u grupi. Iako su me oni prvi iznenadili (verovatno su se i oni sami iznenadili), oni iza njih su ležerno uleteli u preticanje idući mojom trakom u suprotnom smeru iako su me na vreme uočili. Ladno kao da ja ne postojim. Kao da to nije moglo da sačeka 10s da se lepo mimoiđemo... Momku koji je imao nesreću neka su sa široki nebeski putevi, a momcima o kojima sam pisao želim malo više pameti i strpljenja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Avgust 3, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ja prosao juce tim putem, negde oko 3,mislim da smo bili parkirani kad si prosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 105 Napisano Avgust 3, 2020 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Nezgodan put, dosta krivina, a ljudi udaraju po gasu kao da im je poslednje, nebitno da li su na motorima, automobilima, kamionima, autobusima. Da ne pisem o tome kako kamiondzije i vozaci autobusa (sa NP tablicama najvise) brutalno seku krivine. Pazite se ljudi, prvo mi treba da imamo pameti u glavi, nece nas niko drugi sacuvati. A momku siroki putevi nebeski... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Avgust 4, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/2/2020 at 11:42 PM, vasa.93 said: a momcima o kojima sam pisao želim malo više pameti i strpljenja. То су дебили који не заслужују бицикл, мотор да не помињем уопште. А то су они исти ликови који набијају гас у црвено под квачилом када пролазе поред неког кафића. Нажалост, биће увек таквих идиота који најмање угрожавају себе а већим делом све остале учеснике саобраћаја. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...