Sisko 0 Napisano Avgust 3, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Zanimaju me sajtovi za kupovinu polovnih motora u inostranstvu,znam za mobile de i jos neke ali sta je sa italijanskim,austrijskim,svajcarskim i slicnim ima li ko kakav link Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Avgust 3, 2008 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Svajcarski: www.ricardo.ch Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Avgust 3, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Italijanski: www.moto.it Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
POP 6 Napisano Avgust 3, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: BGD,Bezanijska kosa Prijavi odgovor kao problematičan Evo, Neko je ranije dao ceo spisak. sajtovi za moto kupovinu.doc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 25, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedan austrijski: www.1000ps.at Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde ćeš sigurno naći sve čto te interesuje http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=8137.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...