bigbad86 825 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Prednja guma mi je malo istrosena ali ce bez problema izgurati sezonu, imam semu za novu Pirelli gumu za 90 ili 95e spoljna i unutrasnja 100e da ja platim postarinu posto mi je salje iz Sremske Mitrovice To je vise nego ok cena? Covek je narucio gumu za sebe, pre nego sto je prodao motor(uhvatio sam ga da mi proda na prepad:))) ja mislim da mi je guma 190/90-19 Mozda sam pogresio cifru nisam siguran... E sad lanac mi izgleda sumnjivo vozen je bio neko vreme BAS opusten(ne ja) pa ne znam kolko ga je to pojebalo( sad sam dotego i ide ok Kolko kosta gore pomenuti set bez ugradnje i sa ugradnjom(orijentaciono) I ajde kad sam vec uhvatio zalet u kucanju kolko bih kostale prednje plocice na kocnicama da se zamene PS: Gorivo pojeftinilo na 109.4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan A da i prednji desni stap na viljusci malo "vlazi" kolko kostaju semerinzi za to sa ugradnjom ili kako sta vec ide i tako to:)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 31, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Prednja guma bi trebalo da bude 100/90-19. Semerinzi su oko 12e. Treba tu da se promeni i ulje u shtapovima + ruke majstoru. Za lanac vidi da li ti trza motor kad ga sasvim polako vozish, recimo drugom na vrh gasa. Vidi da li imash mesta da ga josh neki put dotegnesh i vidi kada podignesh motor na shtender da li je nejednako istegnut. Pogledaj i zadnji lanchanik da li mu zubi stoje pravilno, da se nisu zaoshtrili i da nisu povukli u stranu. Mozhesh i da skinesh Service Manual za motor pa da vidish kako se proverava istroshenost lanca (verovatno se mere karike) mada nema potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 31, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Prednje plochice 30-40e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Hvala boki za pomoc oko lancanika/lanaca, lanac je dotegnut i ide sad ok samo planiram da ga promenim sledece sezone... a gume? i ovo ostalo sto sam postovao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Avgust 1, 2008 Drug član, 2757 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala boki za pomoc oko lancanika/lanaca, lanac je dotegnut i ide sad ok samo planiram da ga promenim sledece sezone... a gume? i ovo ostalo sto sam postovao? Nazovi Saranitelja,ima novu prednju a prodao je motor. 064 6522600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 1, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala boki za pomoc oko lancanika/lanaca, lanac je dotegnut i ide sad ok samo planiram da ga promenim sledece sezone... a gume? i ovo ostalo sto sam postovao? Nazovi Saranitelja,ima novu prednju a prodao je motor. 064 6522600 Od njega i kupuje koliko sam upucen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 1, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Od njega sam i motor kupio a ne samo gumu. i dalje stoji za pomoc oko lancanika i lanca kolko to kosta sa sve ugraadnjom>? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...