NeshaXX 374 Napisano Jun 10, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Kratko obaveštenje! U nedelju 11.6.2006 æe u Beograd svratiti naš prijatelj Motoristek (SLO). On je na putu iz Turske ka Sloveniji. U Beogradu ostaje da se družimo jedno veèe. Svi koji ste raspoloženi da se vidite sa gostom doðite u nedelju u 13h u Solo pa idemo zajedno do naplatne rampe da ga saèekamo i odvedemo negde na piæe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan 3 Napisano Jun 10, 2006 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Bas ce se obradovati sa vremenom!!!!!!! :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 10, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan OK, solo nedelja 13h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 10, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaba i ja smo sutra na Tari. Takodje docekujemo goste iz inostranstva, ali njih 11. http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,15203.300.html Nikoga nismo zvali jer po ovom vremenu, niko ne bi ni isao (Smajser je navaljivao da ide, ali nismo hteli da ga vodimo. Dirty isto :wink: ) Nas dvojica smo vec iskusni plivaci pa cemo nekako da podjemo do gore a valjda i da se vratimo. Pozdravite puno Motoristeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jun 11, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan U fudbalu nema toèkova... doduše naðe se po koji konj... Gde baš danas kada igramo protiv narandžastih... Siguran sam da æete ih doèekati kako dolikuje, prenesite pozdrave... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Jun 12, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Doèekali smo prijatelje putnike na naplatnoj rampi Bubanj potok. Izašli su: Mina, Pablo, Dirty, Dexter, Andrejp i ja. Otišli smo, naravno, do Solo-a na piæence pa u hotel da se gosti smeste. Veèernji "program" se sastojao od razgledanja Beograda (naravno motorima), posetili smo restoran/kafiæ ... na kalemegdanskoj strani ušæa a poslednja stanica je bila palaèinkarnica Pinokio u Zemunu. U veèernju vožnju i "druženje" su išli: Mina, Pablo, Dexter, IgorXT, Tonny, Edge, YOman (Stroman), dkk i ja. Atmosfera je bila odlièna, mislim da æe gosti (osim gomile fotografija) imati i lepa seæanja na BJB. Više liènih utisaka æemo èuti za koji dan od njih. Hvala svima koji su došli da ispoštujemo goste motoriste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 12, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Doèekali smo prijatelje putnike na naplatnoj rampi Bubanj potok.Izašli su: Mina' date=' Pablo, Dirty, Dexter, Andrejp i ja. Otišli smo, naravno, do Solo-a na piæence pa u hotel da se gosti smeste. Veèernji "program" se sastojao od razgledanja Beograda (naravno motorima), posetili smo restoran/kafiæ ... na kalemegdanskoj strani ušæa a poslednja stanica je bila palaèinkarnica Pinokio u Zemunu. U veèernju vožnju i "druženje" su išli: Mina, Pablo, Dexter, IgorXT, Tonny, Edge, YOman (Stroman), dkk i ja. Atmosfera je bila odlièna, mislim da æe gosti (osim gomile fotografija) imati i lepa seæanja na BJB. Više liènih utisaka æemo èuti za koji dan od njih. Hvala svima koji su došli da ispoštujemo goste motoriste.[/quote'] Gosti su bili super, Motoristeka odavno poznajem sa nekih foruma.Mnogo mi je drago sto sam ih upoznao.Sve pohvale za Slovence Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoristek 1 Napisano Jun 12, 2006 U prolazu, 30 postova Lokacija: Celje/Slo Motocikl: BMW Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo prijatelji! Evo mene, sretno stigao kuèi. Neznam kako, da se zahvalim svima, koji su nas tako srdaèno doèekali. Panoramska vožnja kroz Beograd bila je super, isto tako pièe i hotel, a nezaboravna je palaèinka. Mnogo vam hvala i želja mi je, da se uskoro opet sretnemo. Mnogo pozdrava Motoristek :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 12, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i obecao, stizem 14.jula will be in touch :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 12, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo prijatelji! Evo mene' date=' sretno stigao kuèi. Neznam kako, da se zahvalim svima, koji su nas tako srdaèno doèekali. Panoramska vožnja kroz Beograd bila je super, isto tako pièe i hotel, a nezaboravna je palaèinka. Mnogo vam hvala i želja mi je, da se uskoro opet sretnemo. Mnogo pozdrava Motoristek :pivo:[/quote'] Nema na cemu , drago mi je da ti je bilo ugodno.Zao mi je sto nisam mogao kasnije sa vama, ali visa sila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jun 13, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje i meni -- nama.... A sto se ticce ponovnog vidjenja.... naravno cim se ukazze prilika.... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoristek 1 Napisano Jun 13, 2006 U prolazu, 30 postova Lokacija: Celje/Slo Motocikl: BMW Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo prijatelji! Evo mene' date=' sretno stigao kuèi. Neznam kako, da se zahvalim svima, koji su nas tako srdaèno doèekali. Panoramska vožnja kroz Beograd bila je super, isto tako pièe i hotel, a nezaboravna je palaèinka. Mnogo vam hvala i želja mi je, da se uskoro opet sretnemo. Mnogo pozdrava Motoristek :pivo:[/quote'] Nema na cemu , drago mi je da ti je bilo ugodno.Zao mi je sto nisam mogao kasnije sa vama, ali visa sila morava se sresti, da ti vratim gurtno... :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1941 Napisano Jun 13, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Slike stizu vrlo uskoro.... sutra najkasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 13, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo prijatelji! Evo mene' date=' sretno stigao kuèi. Neznam kako, da se zahvalim svima, koji su nas tako srdaèno doèekali. Panoramska vožnja kroz Beograd bila je super, isto tako pièe i hotel, a nezaboravna je palaèinka. Mnogo vam hvala i želja mi je, da se uskoro opet sretnemo. Mnogo pozdrava Motoristek :pivo:[/quote'] Nema na cemu , drago mi je da ti je bilo ugodno.Zao mi je sto nisam mogao kasnije sa vama, ali visa sila morava se sresti, da ti vratim gurtno... :pivo: Moramo se sresti , ali gurtna je sada tvoja , to ti je mala uspomena na mene :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jun 14, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Fino, fino... Hvala Dirtyju koji je omogucio Motoristeku da mi se javi... :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Jun 15, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Evo konaèno i nekoliko slièica sa doèeka i iz grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. To treba nam postane obicaj. Nego koja je fora sa samo jednim bocnim koferom. U Italiji sam pretekao jednog na decjem Stromu. Taj je bio jos cudniji. Nije imao ni topcase, ni levi bocni. Zar nije malo nezgodno...ono aerodinamika, raspored tezine i tako to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1941 Napisano Jun 15, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa to postane problem, pogotovo kad ti se slomi nosac bocnog kofera, pa te taj kofer pretekne... Mada, u tom trenutku ti aerodinamika predstavlja najmanji problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 15, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Evo konaèno i nekoliko slièica sa doèeka i iz grada. Jel ste i vi ovako :D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 15, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Fino' date=' fino...Hvala Dirtyju koji je omogucio Motoristeku da mi se javi... :kul:[/quote'] Nista brate :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising 0 Napisano Avgust 2, 2006 U prolazu, 1 post Lokacija: SLO - Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Malo kasno ali ipak. Hvala na svemu. Još se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...