vukus 0 Napisano Jul 31, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Elem,situacija je ovakva...15. avgusta cu krenuti put Splita,gde bih trebao da se pojavim 16og. Plan mi je da se lagano provozam do Jahorine,i da tamo prespavam. Sutra da se spustim do Sarajeva,pa Mostar, pa Split,posto cu imati ceooo dan za tih 250-300km...znaci skroz turisticki,lagano..sa slikanjem,snimanjem i kupanjem u svakoj bari na koju naletim. E sad,treba mi neko ko zna neki jeftin hotel i ima kontakt na jahorini. Zvao sam Bistricu,tamo je 65 maraka nocenje,sto nije strasno,mada mislim da moze i za manje,pa ako neko ima neku kombinaciju,javljajte:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 31, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ...i najnoviji objekat "VUČKO" čiji je vlasnik proslavljeni as Bojan Križaj.... http://www.jahorinaopusteno.com/jahorina.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jul 31, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Potrzi malo na netu, ima gomila jeftinog smestaja. Kada idem na vikend, spavam u Rajskoj dolini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ma mislim da ces lako naci i gore na licu mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...