Vele 8 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Deki mi je pre neki dan odradio sedište na super teneri, pa da sa ostalima podelim utiske... Na slikama možete da vidite sedište nekad i sad... Da ne davim mnogo, sedište je neuporedivo lepše i znatno udobnije , sa čim se i moja draga nadasve slaže ... Uz sve to, Deki ga je uradio i veoma povoljno, pa ga definitivno preporučujem kao odličnog majstora - prepravljača ... e da, sediste se malo isprljalo tog dana kad sam slikao, ali to sam primetio tek na fotkama sad ti je kao u fotelji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Danas idemo na slavu a ujedno koristim priliku da se ja i zena malo odmorimo i predstavimo nove radove Cheesy transalp, cb 750, tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan idemo dalje fazer 600 spysten maksimalno na slici pre i posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Ali to nije sve varadero, cb1000f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Ova cekaju da se rade, pozdrav svima Boban vise na www.motosedista.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan samo mog nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno maestralno delo naseg Dekija Siguran sam,osim sto fenomenalno izgleda i da je jako udobno,nazalost vremenski uslovi mi za sada ne dozvoljavaju da se u to uverim. Usluga,cena,kvalitet,profesionalnost Deki jos jednom hvala i sve najbolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Odradjeno ove nedelje KLE 500, GSXR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan ima jos :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan1983 10 Napisano Januar 26, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da predstavim jos jedan Dekijev rad,sediste ije stiglo iz slovenije!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan1983 10 Napisano Januar 29, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan stiglo sediste u Sloveniju pa evo i slika!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 30, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično uradjeno i lepo uklopljene boje. Sada ti se Varadero sigurno podmladio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan1983 10 Napisano Februar 4, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog Dekijevog sedista!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me koliko bi kostalo da se nesto iveze na sedistu od yamahe r6 inace sediste tj..koza ili sta je vec ko novo ,,znaci samo da se izveze nesto po mojoj zelji.. hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan1983 10 Napisano Februar 6, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas pp!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan1983 10 Napisano Februar 6, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog Dekijevog sedista!!!Yamaha thundercat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan1983 10 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji Dekijev rad honda cb 1000!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Boban moto sedista ,zeli vam udobnu i sigurnu voznju A sad malo proslonedeljnih radova,deauville,transalp,zx10r,kle,x9 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan1983 10 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog Dekijevog remek dela ,u pitanju je Suzuki gsxr 1000 k10 limitirana verzija,od 1000 komada koliko ih je naparvljeno u svetu jedan se nalazi u srbiji i Deki je imao tu cast da za jedinstven motor uradi jedinstveno sediste!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 8, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno Ja bih napravio dodatna sedišta za Fazera, ali ne znam gde da nabavim one plastike koje se tapaciraju, jer bih sačuvao fabrička sedišta ovakva kakva jesu. Ima li majstor neki izvor za to ili kako ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan1983 10 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas pp!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Februar 9, 2011 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno Ja bih napravio dodatna sedišta za Fazera, ali ne znam gde da nabavim one plastike koje se tapaciraju, jer bih sačuvao fabrička sedišta ovakva kakva jesu. Ima li majstor neki izvor za to ili kako ide? imas pp!! Ne bi bilo loše da umesto pp-a ovde napišete korisnu informaciju oko Aćimovog pitanja, verujem da bi mnoge interesovala informacija o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 9, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam PP od Dekija (možda je čoveku neprijatno da napiše javno pošto on to radi) da je potrebna neka plastika, pa postoje otprilike dva rešenja: - da plastiku napravi neko ko se time bavi - da se nabave polovna sedišta preko e-baya Ja ću pokušati ovo drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan1983 10 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se sto je tako ali sam vamu poruci objasnio svoj problem,nadam se da cete me razumeti!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan1983 10 Napisano Februar 10, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo sediste kod vlasnika u Belu crkvu pa eto i slika!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...