prebo_gromovi 2 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ja upravo preradjujem svuju hondu sabre u choppera, i treba mi sediste, kako sam cuo za Bobana a sad sam video i ovu temu, moram ga iscimati na mail da mu posljaem slike sta ja hocem. Bobo koji ti je mail i broj telefona? i adresa? slobodno mi poslaji na PP ili na prebo1982@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Boban Zemun 060/1323938 Deki ZeMuN 064/1804621 Ima na prvoj strani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Vec vidim naslov Srpski brend #1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam konacno za uskrs oprobao moje sediste.Tura je bila Sr.Mitrovica - Subotica -Sr.Mitrovica sa suvozacem.Sta da vam kazem razlika je ogromna ;D Udobnost nevidjena!!!!!!!! Nebih silazio sa motora ;)Suvozac vise ne klizi a i mnogo bolje sedi iza mene.Ispaltilo se sto sam ulozio u sediste Momci jos jednom vam, hvala na ovako dobro odradjenom sedistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos_ss 0 Napisano April 26, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je Bole zavrsio sediste (tacnije Deki),provozao sam ga po autoputu pa kruzni put do Obrenovca...oko 30min voznje..uglavnom da ne davim Odlicno je ispalo ,sutra cu slikati pa cete videti kako izgleda.Udobno je i dobro odradjeno,za te pare stvarno najbolji. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare1234 0 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://deki-boban.formyjob.net/forum.htm forum dekija i bobana,od sada mozete i tamo izjaviti vase probleme uvezi sedista i kontaktirati ih...!!! hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos_ss 0 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Par slika .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano April 30, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam juce bio kod dekija i uzeo sediste sa prerade, ali mi je motor kod markobns na izradi rol bara pa kada ga kompletiram stavicu slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za dekija i bobana da li ima neka gotova resenja za suzukija gsxr crno zute boje? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Gotova trenutno nemaju ali mogu brzo da budu gotova,ako mislis samo na ukrasnu presvlaku(cak mislim da imamo i neke delove sa uradjenim natpisom gsxr)!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan da li imate nekih slika kako to izgleda ?i koliko kosta naravno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan oko 5000 din!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan to je jedno sediste sa presvlakom i natpisom?ili oba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stigao od Dekija... Stanjio mi je zadnje sediste jer je fabricko bilo predebelo i ruzno je izgledalo na motoru. Profesionalno odradjeno, prezadovoljan sam. Sve pohvale... Deki , hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slike...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam bez daha kada sam gledao majstorstvo i lepotu sto ovi momci rade....imao sam priliku da kod mog drugara na Africi vidim i uzivo njihovo remek delo....posebno me je impresioniralo crno-crveno sediste za Horneta...takvo bih zeleo za mog VFRa i prvom prilikom(chita se parama)eto mene kod njih u gostima...pa nek ide zivot....svaka chast momci,samo nastavite tako za vas nece nikada biti krize... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chombe 0 Napisano Jul 12, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu pa ja tek sad videh ovu temu. Kao da su mi molitve uslisene . Bas pre jedno mesec dana sam trazio ponudu od bagstera za sediste kao sa slike i kad s mi dali cenu odma mi nekako ovo originalno sediste i nije bilo tako lose. Pregledao sam celu temu i radove ovih majstora i po meni ovo izgleda bolje od izvikanog i preskupog bagstera. No imam par pitanja pa da radimo posao: Prvo jel moze da se uradi identicno ovako kao sa slike? Jel ima opcija da se ubaci gel i koliko je sa gelom ustvari udobnije, ili mozda i nije? Koliko bi otprilike kostalo? I koliko traje prepravka? Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stigao od Dekija... Stanjio mi je zadnje sediste jer je fabricko bilo predebelo i ruzno je izgledalo na motoru. Profesionalno odradjeno, prezadovoljan sam. Sve pohvale... Deki , hvala jos jednom. Aj ako ti nije problem postavi sliku,posto sam zainteresovan da odradim neshto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Moze nije problem samo mora da se dogovoirmo za termin posto sam prebukiran. Upravo radim sediset Banditu 1250 i to bas tvom zmljaku iz N.Sada. Izrada traje dva do tri dana i cena je od 8.000 din do 10.000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema toga sto ta dva momka Boban i Deki ne mogu da urade.Zato najbolje odma kod njih na dogovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da će i moja Afrika dobiti novo sedište, a možda i još neki dodatak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Jul 24, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Evo par letnjih slicica sa novim sedistima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Jul 24, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan I jedan KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Jul 24, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog Harlija i starog Bandit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan africa 0 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bobane interesuje me presvlacenje sedista za moju Afriku u onu belu boju sa natpisom i sarama kao sto si dao primer na prvoj strani u eko kozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...