ts.marko 26 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan E, ovo je radjeno kod mene i mog ortaka, tj. mi smo ga sredili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan momci.. svaka vam čast ... ova sedišta izgledaju fantastično a i cena je veoma pogodna. Moj Baxter za FZ1, došao je 4 puta skuplje od ovoga, što vi prikazujete. Zanima me, dal ugradjujete i gel ? Sledeče sedište bit če sigurno Made by Boban :D I kolko poznajem Bobana, to je urađeno tipi topi veliki pozdrav za mausa prijatelja iz Slovenije. pre pola sata sam se cuo sa Bojanom mislim da ce biti gela uskoro, pozdravi svo drustvo iz Slovenije i vidimo se uskoro ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan SEDISTA stigla!!!! A i DODATNI PROIZVOD!!!!! PREZADOVOLJAN!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav za mausa prijatelja iz Slovenije. pre pola sata sam se cuo sa Bojanom mislim da ce biti gela uskoro, pozdravi svo drustvo iz Slovenije i vidimo se uskoro ;) ;) hahaha... Bojanu je žao motora, pa če sedište proubuči a ne zbog sebe ... krupan čovek ... hahaha... jaooo... kad to pročita najebo sam :D :D @Doda ... da da, nek Mateja priča šta hoče, njoj fali samo još jedan X na motoru .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Februar 25, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Sediste bih hteo da preradim pre svega zbog udobnosti, pa bih molio kolege Endurase koji su radili sedista kod Dekija i Bobana, da prenesu iskustva sto se tice udobnosti. Unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sediste bih hteo da preradim pre svega zbog udobnosti, pa bih molio kolege Endurase koji su radili sedista kod Dekija i Bobana, da prenesu iskustva sto se tice udobnosti. Unapred zahvalan. Posle 100 km, mi se NIJE SILAZILO sa motora, cak mi se nije ni cigara palila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Jos ga nisam probao ali je udobno itekako.I sto je naj vaznije sa ovog sedista suvozac ne klizi.A meni je to i trebalo, Verovatno za uskrs pravim prvu voznju pa cu javiti kako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sediste bih hteo da preradim pre svega zbog udobnosti, pa bih molio kolege Endurase koji su radili sedista kod Dekija i Bobana, da prenesu iskustva sto se tice udobnosti. Unapred zahvalan. Posle 100 km, mi se NIJE SILAZILO sa motora, cak mi se nije ni cigara palila... Znaci KORISNO i za odvikavanje od PUSENJA!!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sediste bih hteo da preradim pre svega zbog udobnosti, pa bih molio kolege Endurase koji su radili sedista kod Dekija i Bobana, da prenesu iskustva sto se tice udobnosti. Unapred zahvalan. Posle 100 km, mi se NIJE SILAZILO sa motora, cak mi se nije ni cigara palila... Znaci KORISNO i za odvikavanje od PUSENJA!!!! ;D ;D ;D Nije mi palo napamet... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Februar 27, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Sediste bih hteo da preradim pre svega zbog udobnosti, pa bih molio kolege Endurase koji su radili sedista kod Dekija i Bobana, da prenesu iskustva sto se tice udobnosti. Unapred zahvalan. Posle 100 km, mi se NIJE SILAZILO sa motora, cak mi se nije ni cigara palila... Posle 100 km mi se ne silazi ni sa fabrickog. A posle 1000 u danu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Presao sam 200 km na ovom sedistu do sada... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Sediste je prezentovano u klubu i samo reci hvale na rad i izgled ;D a o udobnosti cemo jos pisati Evo kako je sediste leglo na moju Suzu,odma drugi motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Do 00 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 3, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Do 00 ! Pa nece valjda biti do zuba... ;D ;D ;D Super je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Poison 0 Napisano Mart 3, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nemacka Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je novo Sediste,samo mi se cini da se smanjilo mesto za Suvozacicu,gledajuci slike starog sedista sad imam manje mesta,pa il da smrsam il da trazis novu suvozacicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je novo Sediste,samo mi se cini da se smanjilo mesto za Suvozacicu,gledajuci slike starog sedista sad imam manje mesta,pa il da smrsam il da trazis novu suvozacicu ;D Ma jok ciniti se, udobnije je je od starog a i mesta taman koliko treba.Dakle niti treba da mrsas niti da ja trazim novu suvozacicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je leglo kao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Novitet ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidoh NOVI PROIZVOD, pomislio sm da ste poceli da radite neke torbe ili tako nesto...... ;D Odlicno, samo nastavite..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Mart 5, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Novitet ;D ;D ;D Jel sediste jos kod vas ili ga je vlasnik odneo, dosao bih da ga vidim uzivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidoh NOVI PROIZVOD, pomislio sm da ste poceli da radite neke torbe ili tako nesto...... ;D Odlicno, samo nastavite..... Boki ima puno toga da pokazemo ali nemamo vremena da kacimo Sa sedistima imamo dosta posla, znas i sam, tako da za sad neplaniramo nista od novih proizvoda Novitet ;D ;D ;D Jel sediste jos kod vas ili ga je vlasnik odneo, dosao bih da ga vidim uzivo? nije odneo covek cim smo mu javili da je gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan A evo jos jedno. Rsaino sediste od KLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 5, 2010 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog sedista kod bobana na reparaciji,zamislio sam da izgleda ovako kad bude gotovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan A ja bi ovako da mi naprave samo ne znam za rokove i cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...