doda 125 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan STIGLO !! Specijalno za forumase (a i za Bobana) morao sam da isteram motor iz garaze da bi bila lepsa slika ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Januar 31, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš je sexy ;D Sad ima da te vole žene samo tako :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E,sada komentar: Sediste je po meni prelepo ,nadam se da delimo misljenje. A kakav je tek osecaj kada se guza uvali u njega--neopisivo. Zaista vredi ulepsati svog ljubimca i dati mu neki licni pecat ovakvim detaljem. Cena je zaista nikakva za ovakav rad. Moja topla preporuka svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Baš je sexy ;D Sad ima da te vole žene samo tako :D Hvala , ne treba vise ! Kada mi neko kaze "volim te" ja se sav nakostresim! Trauma iz proslih zivota,sta ces ;D !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Januar 31, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti, bolje da te volu nego da te mrzu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ostadoh bez texta... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan I ja ostadoh bez texta :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bi da se ovo sediste uporedi sa original Bagsterovim(koje kosta oko 400 eura),pa tek onda da cujem komentare???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bi da se ovo sediste uporedi sa original Bagsterovim(koje kosta oko 400 eura),pa tek onda da cujem komentare???? Ja iskreno nevidim u opste razlike od Bagsterovih modela!!!Cak sta vise bolje od originala Molim te hoces mi odgovoriti za koliko dana mozes da mi uradis sic za moj Suzuki XF 650 Freewind.Dolazim 14 februara na par dana pa bih da iskoristim da presvucem sic.Dali je moguce uraditi za jedno 3 dana?Ja bih upravo taj Bagsterov model kopirao ;D Bas kao kod dode Mozes mi odgovoriti na PP slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Moze za tri dana ali da se dogovoromo tacno za datum.Trenutno imamo skoro svaki dan da se vrte potri cetiri sedista ( odu dva dodju dva). Samo molim te da osmislis dizajn sedista najbolje da skines sa neta model , boju, sare, itd i to da mi posaljes na PP. I jos nesto dali bi hteo neki natpis na sedisti ? Ako zelis onda i skini logo sa nta po tvom izboru. Pozdrav Boban Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pa vi stvarno niste normalni kako pravite ovo!!!!!!! Ako vam cene ostanu kao sada imacete posao vecno. Daj boza da je tako. Ovo je RUCNO pravljeno sediste i ko zna koliko bi to kostalo napolju. Jos jednom svaka vam cast. Odusevljen sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Moze za tri dana ali da se dogovoromo tacno za datum.Trenutno imamo skoro svaki dan da se vrte potri cetiri sedista ( odu dva dodju dva). Samo molim te da osmislis dizajn sedista najbolje da skines sa neta model , boju, sare, itd i to da mi posaljes na PP. I jos nesto dali bi hteo neki natpis na sedisti ? Ako zelis onda i skini logo sa nta po tvom izboru. Pozdrav Boban Dejan Poslao sam i PP a i email sa slikama dizajna za moje sediste cekam da mi javite kad mogu da ga donesem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto dali bi hteo neki natpis na sedisti ? Ako zelis onda i skini logo sa nta po tvom izboru. Pozdrav Boban Dejan Ha,ha,ha,ha !! Naucio si skolu !! Interna sala (pojasnjenje za ostale). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas stigle slike V Sroma sediste ispalo strava, vlasnik zahtevo da se prednji deo spusti a zadnji podigne malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Za dezen necu ni da pricam bio je tezak j... nanu ;) ;) Evo jos koja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Duuuboki naklon, ukocih se... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Da da Bobane to je otprilike model kao sto sam ja hteo ;D Samo sto ce moje biti cisto crno i mislim da ce moj model isto tako biti lep, ali otom potom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da da Bobane to je otprilike model kao sto sam ja hteo ;D Samo sto ce moje biti cisto crno i mislim da ce moj model isto tako biti lep, ali otom potom Mogu da zamislim freewinda, sa njihovim sedistem... Brrrrr... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Da da Bobane to je otprilike model kao sto sam ja hteo ;D Samo sto ce moje biti cisto crno i mislim da ce moj model isto tako biti lep, ali otom potom Mogu da zamislim freewinda, sa njihovim sedistem... Brrrrr... ;D ;D ;D Ma ja ga vec vidim kako izgleda ;D Nadam se da ce biti i udobno kao sto ce da izgleda,jel upravo taj model mu i daje udobnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da da Bobane to je otprilike model kao sto sam ja hteo ;D Samo sto ce moje biti cisto crno i mislim da ce moj model isto tako biti lep, ali otom potom Mogu da zamislim freewinda, sa njihovim sedistem... Brrrrr... ;D ;D ;D Ma ja ga vec vidim kako izgleda ;D Nadam se da ce biti i udobno kao sto ce da izgleda,jel upravo taj model mu i daje udobnost Potpisujem za udobnost, danas sam bukvalno uzivao nekih 50-60 km... Jeste kratka voznja, ali na osnovu osecaja u guzici, mislim da ce mi dosadasnji rekord od 300km u danu, biti smesan... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Da da Bobane to je otprilike model kao sto sam ja hteo ;D Samo sto ce moje biti cisto crno i mislim da ce moj model isto tako biti lep, ali otom potom Mogu da zamislim freewinda, sa njihovim sedistem... Brrrrr... ;D ;D ;D Ma ja ga vec vidim kako izgleda ;D Nadam se da ce biti i udobno kao sto ce da izgleda,jel upravo taj model mu i daje udobnost Potpisujem za udobnost, danas sam bukvalno uzivao nekih 50-60 km... Jeste kratka voznja, ali na osnovu osecaja u guzici, mislim da ce mi dosadasnji rekord od 300km u danu, biti smesan... ;D ;D ;D ;D Ja sam sa sadasnjim original sedistem 850km u cugu odvezao najveci problem je bas guza.E nadam se necu vise imati taj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan To ti pricam, dogovaraj se sa ljudima, ako cesto previs 850km u cugu, obavezno da ti naprave ;)neku nadgradnju, koja se demontira za duza putovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan stari MZ ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...