Šarba 1048 Napisano Octobar 20, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Posle kraceg perioda dodjoh i ja na red Bobanov rad je fantastican kao i sediste. Razlika je ogromna u odnosu na staro u smislu udobnosti i komfora a tako i estetski. Poslovnost je kod njega na fantasticnom nivou. Moram da ga pohvalim kao coveka, drugara i bajkera. Sve u svemu, jedno totalno pozitivno iskustvo i preporuka! Dobro je da je bar neko dosao na red Ja ulazim u sesti mesec. Jos malo pa cu i u deveti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Posle kraceg perioda dodjoh i ja na red Bobanov rad je fantastican kao i sediste. Razlika je ogromna u odnosu na staro u smislu udobnosti i komfora a tako i estetski. Poslovnost je kod njega na fantasticnom nivou. Moram da ga pohvalim kao coveka, drugara i bajkera. Sve u svemu, jedno totalno pozitivno iskustvo i preporuka! Dobro je da je bar neko dosao na red Ja ulazim u sesti mesec. Jos malo pa cu i u deveti Nisam te zaboravio posle brdo poslatih email-a materijali su napokon krenuli ka Srbiji.Tako da stize i tvoj odabrani materujal.Ocekujem ga u toku sledece nedelje i odmah te zovem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Octobar 20, 2011 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, Što se mene tiče, lepo mi Boban reče da su u gužvi još negde u avgustu i lasno se dogovorismo da moje sedište odradimo tokom zime, pošto se prethodno dogovorimo. Sad, videćemo da li će i to biti 9-mesečne porođajne muke... Mada poznajući nas kakvi smo, majstori bi verovatno presedeli zimu, dok se neko u aprilu ne seti da mu je sedište neudobno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1497 Napisano Octobar 30, 2011 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Imam na Stromu Bobanovo sediste (tako sam ga kupio), ali imam problem sto je malo vise i malo sire pa jedva dohvatam zemlju. Sta se moze uciniti povodom toga ? Covek je odmah kad je kupio motor odneo novo sediste da mu se uradi i uradjeno je fenomenalno, ali jbga za mene na zalost nije. Pretpostavljam da je onaj skaj-navlaka ostao kod Bobana i da moze on da ga vrati u fabricko stanje ? Evo kako izgleda : Ili bi se neko menjao za fabricko ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 22, 2011 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neki sajt? da ne listam sad svih 26 strana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motosedista.rs/kontakt.htm Boban moto sedista - BMS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Decembar 8, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima slika za TDM900 da pogledam veoma sam zainteresovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 475 Napisano Decembar 9, 2011 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam dobio sediste koje sam slao na preradu, i mogu reci da sam se zaljubio u njega! cim ga stavim na motor slikacu jer samo njega da slikam nece prikazati prikazani trud i kvalitet!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je sa cenama, ja bih nesto na mom skuteru prepravljao sediste posto je dosta neudobno kad se ide na duze, ako je moguce ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 475 Napisano Decembar 9, 2011 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan cena je ni prineti kvalitetu! imas vise opcija tako da je najbolje da pozoves i direktno pitas. ja sam za moje platio 6000 (najjeftinija opcija) a vredi mnogo vise!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru, ovako po slikama izgleda fenomenalno bolje od pimp my ride Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Decembar 9, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma covek je car, sta reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13272 Napisano Decembar 19, 2011 Ne silazi, 7506 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Devojka me pita, kada ce znati da je volim? Znaces onda kada budem poslao sediste kod Bobana da ugradi gel i za drugu polovinu sedista! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10660 Napisano Decembar 19, 2011 Hronični Motociklopata, 7394 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan alekre ova ti ja dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Januar 24, 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom ako ima za TDM900 narucio bih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Januar 24, 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka slika sa TDM 900 da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 25, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan TDM 900 2007. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Januar 25, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se tacno nalazi radionica? Adresa na sajtu ne postoji na google karti ka kojoj je ostavljen link. Ni drugi linkovi ne rade bas najbolje, a probao sam IE i Lisicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Januar 25, 2012 Prijavi odgovor kao problematičan uradio bih isto ovako stim sto bih voleo onaj originalni gumitani materijal zbog klizanja ako je to ona nadogradnja iza vozacevih ledja koja je cena , koliko se ceka i posto je meni visina ovog sedista fabrickog OK nebih menjao visinu.POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2641 Napisano Januar 25, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2674 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se tacno nalazi radionica? Adresa na sajtu ne postoji na google karti ka kojoj je ostavljen link. Ni drugi linkovi ne rade bas najbolje, a probao sam IE i Lisicu. Koliko sam ja upoznat to je ulica koja je paralelna sa šinama na železničkoj stanici u Zemunu,znači do samog kolodvora,nekad se šunjao po tom kraju kao omladinac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Februar 19, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li da postaviš slike sjedišta Varadera 1000.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan TDM 900 2007. Jel to Nebojsa preko reda :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Sedista su fantasticna! Ja bih ovako nesto na mog ljubimca: Uploaded with ImageShack.us Trenutno jedva dohvatim asfalt pa mi je bitno hoce li biti ista visina sedista I moze li da se stanji/spusti. Koliko bi me to kostalo i koliko otprilike traje izrada? Pozdrav majstori! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jul 25, 2012 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze da se uradi nesto slicno ovome na slici i koja bi bila cena. Nikakav vez me ne zanima, jedna boja (crna), najvaznija mi je udobnost, pregib izmedju vozaca i suvozaca i cena. Pozz, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upoznat, Boban je u Francuskoj.. Tako da od sedista ko zna kad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...