Mindžake Merava 240 Napisano Jul 19, 2020 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ne kucam sve ponovo+ubacujem slike-evo lina ka oglasu na KP: KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Jul 19, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan bem li ga,tezinu imam i na pretek,visina 182 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 19, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan 187 visina,dovoljno kg pogledah je,zainteresovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 19, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan prodato!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Jul 19, 2020 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad trenutno imam 7-8 kila ispod svoje "normalne" kilaže. Moja kilaža je oko 85,a sad trenutno i danas dok sam se slikao u jakni 78kg. Dog nisam islabio,jakna mi je bila taman,sad mi je malo velika. @svetac imaš pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 187 i 100kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odgovaraće veličina 95%. Ja sam par cm višlji,ali 20kg lakši Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi za scooter po gradu,po ovom sasavom vremenu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze junior Dr.Milan da ste resili. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je prodata. Može katanac!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...