ske 1061 Napisano Januar 6 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 imas ovde tu zastitnu, providnu foliju sto lepe na automobile. Ima je u razlicitim debljinama Difol d.o.o. - Antifašističke Borbe 21 - 11070 Novi Beograd - Srbija +381 (0)11 3114565 +381 (0)11 3130194 +381 (0)11 3130195 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Januar 6 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, RankoBg87 je napisao: Gde si uzeo, orakal ili negde drugde? Enroll d.o.o. - 3M Commercial graphics Ugrinovački put 56b, Zemun 0114140818 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Januar 7 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Otpadose ruke od smirglanja Za sada je ovako, 400/600/800/1000 smirgla, plava kreda i filc... Sada cu ovu rucku ocistiti, oprati ostatke paste iz uglova pa sutra na coju i roze kredu (ogledalo finis). Bice ovo mis pumpa unverzum 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8180 Napisano Januar 7 Ne silazi, 2139 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Znači,kada kreneš da voziš,trebaju ti pamučne bele rukavice......i normalno,ni magla da te dodirne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Januar 7 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako radom pumpe budem zadovoljan kupicu fabricku rucicu, da se uklopi duzinom i dizajnom sa onom od kvacila... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Januar 9 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh medju crevima jedno sa okcima prihvatljivog ugla i duzine ali glupo da na radijalnu pumpu stavim gumeno crevo! Ima li ko na prodaju teflonsko (ne kinesko!!!) crevo, tako 40cm duzine, da jedno okce bude izmedju 60 i 90 stepeni ugao a drugi kraj pod manjim uglom? Hvala. (Jeste manji ugao na ovom gumenom ali samo crevo dozvoljava da se blago "uprede" i usrafi, ja to necu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Januar 9 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gde ces covece, minus napolju , to je mozda onima koje zanima, ja imam drugi cilj, fokus Otkrio Suzanu da prisrafim i vidim sta i kako (ako se jos neko odluci za konverziju cilindra), sajle prolaze, ovo me je plasilo (poslednje dve slike, fabricki i radijalni). Prekidac pasuje, fabricki dzek se samo usteka, postoji mogucnost da cu moci i ovo crevo sa slike da koristim. Rucica je kratka za moj ukus, hvatam je sa dva prsta, kako je i zamisljeno ali morace od nekog gsxR-a rucica kocnice (od modela sa radijalnom pumpom). 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Januar 9 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hhhhaaaa, komotno lik sa KP oglasa (Indjija) trazi 40 eura za rucicu polovnu i udarenu sa gornje strane! E bas me nasmeja, 4100din kosta nova a i ja kontaktiram oglas bez cene, presedan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Januar 9 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre druze, ljudi sa KP nisu normalni, pobrkali loncice. Veliki procenat ljudi koji tamo prodaju polovnu robu skuplje nego novu, ne znam stvarno odakle im ideja i dal to neko stvarno kupuje po tim cenama. Bas ovih dana kupujem monitor za komp, polovni na KP skuplji nego novi u radnji. Sorry za off. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Januar 9 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo salje mi drugar, i ove sto su 4100 nisu oridjidji... Evo je, 25 evrica, sve imaju covece... https://www.aliexpress.com/item/1005002530932238.html?spm=a2g0o.detail.0.0.31eb0glo0glohr&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40050.354490.0&scm_id=1007.40050.354490.0&scm-url=1007.40050.354490.0&pvid=a5d82d0e-0ab4-447c-b21c-daf90a47debd&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40050.354490.0,pvid:a5d82d0e-0ab4-447c-b21c-daf90a47debd,tpp_buckets:668%232846%238114%231999&pdp_npi=4%40dis!RSD!1916.73!1725.06!!!17.90!16.11!%402101f00017048057936727583efea7!12000021021817103!rec!SRB!722890962!&utparam-url=scene%3ApcDetailTopMoreOtherSeller|query_from%3A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16914 Napisano Januar 9 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uhvatio dosta polovne opreme jeftino, samo treba naleteti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8180 Napisano Januar 9 Ne silazi, 2139 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao: Ja sam uhvatio dosta polovne opreme jeftino, samo treba naleteti. Kad bi samo znao,koliko je on nestrpljiv. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Januar 9 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E to me muci! Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Januar 9 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah, istina. Neizdrz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8069 Napisano Januar 9 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Neizdrž je za*ebaniji od korone! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Januar 10 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tako je to kod mene, ili odmah ili nista! Kako se samo ljudi zbune kada zovu za motor koji prodajem ili koji kupujem. Ja otvoreno kazem i pripremim, ukoliko kupoprodaju ne organizujemo u naredna 24h od nje nema nista! Stvarno tako funkcinisem, pricam skoro sa Mikcem iz Jagodine, kupio je od mene prvu Suzanu i od tada se druzimo i u kontaktu smo. Sedimo tako a on meni kaze, "Bio sam ubedjen da pokusavas da me zbrzis nesto" Onda me je upoznao i video na kojoj frekvenciji radim/funkcionisem.... Tako je kako je , bilo da je u pitanju baterija za daljinski ili kuca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4826 Napisano Januar 10 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, N.F.S. said: Tako je to kod mene, ili odmah ili nista! Kako se samo ljudi zbune kada zovu za motor koji prodajem ili koji kupujem. Ja otvoreno kazem i pripremim, ukoliko kupoprodaju ne organizujemo u naredna 24h od nje nema nista! Stvarno tako funkcinisem, pricam skoro sa Mikcem iz Jagodine, kupio je od mene prvu Suzanu i od tada se druzimo i u kontaktu smo. Sedimo tako a on meni kaze, "Bio sam ubedjen da pokusavas da me zbrzis nesto" Onda me je upoznao i video na kojoj frekvenciji radim/funkcionisem.... Tako je kako je , bilo da je u pitanju baterija za daljinski ili kuca. Potpisujem sta je gore napisano. Motor od Nese kada kupujem, na nevidjeno naravno, uplatim mu odmah pare, imam sacuvan broj racuna. I onda se samo dogovorimo kad da ga preuzmem 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Januar 10 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da u temi ostanemo, secanje na No1 Na njoj sam prvi put osetio koliko mapiranje moze da promeni ponasanje agregata, toliko je brzo u obrrtaje isla da nas jedan stari forumas i vozac nije uspeo da krene iz par pokusaja, ona je poskakivala i otimala se 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4826 Napisano Januar 10 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim da sam temu ja napravio Ako bude neumesnih komentara, zakljucavam hahahah 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Januar 10 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da mi preneses administratorska prava ili kupujem cf moto pa cu tamo da eksperimentisem 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Januar 11 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dopisujem se sa Nissin-om (Nissin Brake Performance), evo odgovora zanimace jos nekoga sigurno, nisu nesto na siroko ali i ovako koncizno je jasno! Question: Hello, does the 19mm radial cylinder (MCBR19NB) fit the 2015 suzuki gsx650fa? ABS version, Tokico brake caliper with four pistons each. Thank you. (abs won't be a problem?) January / 08 / 2024 Answer: This master cylinder will work on your bike. It would be more powerful than the stock. ABS won't be a problem. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Januar 12 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Obrisao sam oglas, ispasce da zezam ljude posto ne nalazim ono sto mi odgovara. Prvi posle Bobana se javio nas drug vucko29, tako da samo za njega prodaja vazi, ostalo je da se danas cujemo. Celu noc buljim u oglase, ili mi je skupo ili dostupno a lose! Izgubio zivce i popio bokal kafe... Tako da ako se vucko ne javi isprobavamo kocioni cilindar uskoroooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5608 Napisano Januar 12 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: Obrisao sam oglas, ispasce da zezam ljude posto ne nalazim ono sto mi odgovara. Prvi posle Bobana se javio nas drug vucko29, tako da samo za njega prodaja vazi, ostalo je da se danas cujemo. Celu noc buljim u oglase, ili mi je skupo ili dostupno a lose! Izgubio zivce i popio bokal kafe... Tako da ako se vucko ne javi isprobavamo kocioni cilindar uskoroooo Још мало и бићеш гори од мене што се тиче премишљања. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Januar 12 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako si i ti odbio novac tri puta onda je to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5608 Napisano Januar 12 (promenjeno) Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, N.F.S. je napisao: Ako si i ti odbio novac tri puta onda je to to За онај претходни јесам. Овај сад ми мало јача цена и лош период године па нема баш сваки дан понуда, али чекамо први топао дан. Promenio Januar 12 član Marko05 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...