milomir22 3529 Napisano Avgust 3, 2023 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @blackmore ako ti smeta zveckanje, ostavi te diskove par sezona da prah i prašina od pločica i druma napuni zazore i neće zveckati više toliko. Disk se ne troši na tom delu i zaista ne znam niti razumem zašto bi bacao pare. Disk ne sme da bude fiksiran, mora da cakće pokretanjem ruke gore-dole... Sutra ću ti snimiti i okačiti plutajući disk na banditu iz 2001. i gs 1250 adv iz 2022. (slučajno imam jedan parkiran u garaži), pa uporedi i smiri glavu. Oba cakću veselo pod pokretima ruke i oba koče po specifikaciji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10095 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @blackmore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Avgust 6, 2023 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i vidoje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan To je to, onda je sve u redu. Hvala momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 9, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjene pločice, drastično manje se čuje zveckanje prilikom kočenja, ostaje samo zveckanje prilikom ubrzavanja, ali motor koči savršeno ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa92 23 Napisano Avgust 13, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki GSX650F Prijavi odgovor kao problematičan Prvo pozdrav svima Zanima me da li neko ima na prodaju pozajmicu ili zna gde mogu da kupim db killer za Leo Vince SBK. Idem u Austriju na MotoGP, prolazicu i kroz Sloveniju, Hrvatsku mozda i Italiju pa kapiram da ne bi bilo lose da imam isti. E sad posto sam zaboravio na to , imam 3 dana da ga nabavim tako da bi bio zahvalan na svim predlozima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Avgust 13, 2023 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Provozaj se do Ade, i čovek će ti napraviti db killer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa92 23 Napisano Avgust 14, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki GSX650F Prijavi odgovor kao problematičan Provozaj se do Ade, i čovek će ti napraviti db killer.Hvala na predlogu , to mi je opcija ako ne nadjem ništa u lokalu.Sent from my Xiaomi 12T pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa92 23 Napisano Avgust 15, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki GSX650F Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom hvala ti na predlogu, čuo se s čovekom idem sutra da mi napravi. Sent from my Xiaomi 12T pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Avgust 18, 2023 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu, mada nije baš jeftin u zadnje vreme, ali bar bude profi urađeno, a i nemamo velik izbor majstora koji se bave time, pogotovo na tom nivou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Avgust 19, 2023 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 8. 2023. at 12:39, Alexa92 je napisao: Još jednom hvala ti na predlogu, čuo se s čovekom idem sutra da mi napravi. Sent from my Xiaomi 12T pro using Tapatalk Pozdav, ako nije tajna koliko te to izaslo zadovoljstvo? Trebo bi mozda i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa92 23 Napisano Avgust 20, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki GSX650F Prijavi odgovor kao problematičan 30e je db killer, uradjen za 1h.Sent from my Xiaomi 12T pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7975 Napisano Septembar 9, 2023 Drug član, 2107 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam šta da napišem,nego čekam da se neko prijavi ovde,da uhvatim prvi red da bolje ispratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3465 Napisano Septembar 9, 2023 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7975 Napisano Septembar 9, 2023 Drug član, 2107 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Vampa je napisao: Pravi mesta Evo,odmah do mene.A eno ga u ,,šta me je obradovalo"temi,priznao,al čekam ga ovde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Septembar 9, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahha, dooobri ste, uslikacu ga posle i stavljam ovde. Imam i jednu pikanteriju, rekoh u drugoj temi tamo, motor je kupljen 2015 u Eurosumaru, Nikola (nas clan) je bas pedantan i cast mi je bila upoznati ga. Sacuvao je on svu papirologiju i medju istima je fiskalni racun kupovine! Danas, posle 42000km ja ga platih samo koji evric manje, to govori u kakvom nam je stanju trziste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Septembar 9, 2023 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Može.. Idemo..Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Septembar 9, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ali da, dokupio je covek mivv suono sa homologacijom za ovaj model, sva tri kofera, nosace.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Septembar 9, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo je crnka, bas kakva sam zeleo! Sa crnim agregatom... Sutra malo da je porasturam 23 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3465 Napisano Septembar 9, 2023 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Neki ćemo nocas da spavamo a neki ćete da razmisljate odakle da krenete 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7975 Napisano Septembar 9, 2023 Drug član, 2107 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Vampa je napisao: Neki ćemo nocas da spavamo a neki ćete da razmisljate odakle da krenete Nema on vremena,a bogami ni strpljenja da čeka jutro.Bio kod njega kad je doterao.I sve kao zapitkujem,gledam,a on cupka li cupka.Uhvatio ga neizdrž,sve mu teško da mi kaže:idi bre kući,da počnem da čeprkam.Doduše,onde može samo prašinu da istrese........i normalno,da zameni ulje......svuda....gde ga ima. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Septembar 9, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Znas da nije tako i da rado sa tobom sedim! Kulturnima i uvidjajnima rado svoje vreme poklonim Skinuo sam DBkiller da probam, bljak! Puca na pustanju gasa, dernja se samo tako a sporo idem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7975 Napisano Septembar 9, 2023 Drug član, 2107 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Meni sa DBkilerom prelep zvuk.Mada,vidim kuda ovo vodi.........ima par onih izduva od GSX-a.video sam,i znam da će to da legne........na ovu boju...uhhhhh.Za ono cupkanje,znaš da sam se šalio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tesla86 90 Napisano Septembar 10, 2023 U prolazu, 70 postova Lokacija: Pozarevac-Beograd Motocikl: Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan On 9/9/2023 at 6:07 PM, N.F.S. said: Evo je crnka, bas kakva sam zeleo! Sa crnim agregatom... Sutra malo da je porasturam Druže čestitam, prelep motor, izuzetan, ocuvan i što je još bitnije u pravim je rukama Mogu samo da primetim da te hoce Mivv suono koliko god ga izbegavao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Septembar 11, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala! I tebe sam upoznao pri kupovini motora, on je "otisao" ali mi smo u kontaktu, i to je benefit ovih trgovina! Elem, mivv mi i dalje nije prijatan za uho, imam par auspuha kod sebe, ako se ispostavi da ni restriktivniji db killer ne utisa dovoljno biti ce skinut! Ali stoji mu kao saliven, drugarima se zvuk svidja mada oni ne voze, cuju ga samo u prolazu, a ja sve u obrtajima motor drzim, saltujem sa medju gasom, u nizu obavezno obrtaje izjednacim, da ako me prime u ove paljevine klub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...