N.F.S. 21495 Napisano Maj 19, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I? Iskljuci li ko lambdu ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krcko88 11 Napisano Maj 19, 2021 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki gsx650f Prijavi odgovor kao problematičan Ja preuzeo malo pre bas od kurira :). Još uvek sam na poslu, a i ovo vreme mi ne daje da ga odmah namontiram. Nadam se da će ovih dana biti lepše vreme da odmah isprobamo tvojih ruku delo :D. Ja iskreno jedva čekam. Javljam se da utanacimo samo detaljno montiranje ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21495 Napisano Maj 19, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Detaljnije nisam mogao objasniti, ima slika iznad Javi bas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krcko88 11 Napisano Maj 19, 2021 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki gsx650f Prijavi odgovor kao problematičan Da da upravo ih studiram. Na 6 strani je sve receno ;). Svaka cast javljam utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tesla86 90 Napisano Maj 19, 2021 U prolazu, 70 postova Lokacija: Pozarevac-Beograd Motocikl: Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan Isključeno prema uputstvima @N.F.S., zaista drugi motor nema prejakog motornog kočenja koje mi je smetalo, nikako da stignem i uslikam izmene ali bice uskoro Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21495 Napisano Maj 19, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam znao da hoces, duznik sam, napravio bih ti i dosao da ugradim ako treba! Ucinjeno mi dobro pamtim duuugo, zlo takodje Motor totalno kultivisan i prijatan za voznju ovako modovan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21495 Napisano Maj 19, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koji je precnik i korak navoja na sondi? Da napravim cep kod strugara za granu pa tek tada da se bacim na odvijanje, povredio sam palac gadno, ne sluzi me trenutno. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2503 Napisano Maj 19, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2617 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i meni paketić ali kiša mlati pa čekam lep dan za test, hvala na paketiću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Maj 19, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan To si ti povredio palac, jer si išao da uzmu meru za onaj nakurnjak za sedište. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21495 Napisano Maj 19, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Palac je prebiVen Tapetari su me komotno otkacili, cak mi je i neprijatno bilo, sta ga bole za sta je jastuce, sasij, naplati i to je to!Elem druze, narucio sam od kineza jastuce na naduvavanjeSent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Maj 19, 2021 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nešo imam ja tapetara kod mene u komšiluku, mogu da ga pitam može li da se uradi nešto preko slika i uz objašnjenje. Ako treba samo reci i idem do njega. Ekstra lik, prvi T12 sam od njega uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21495 Napisano Maj 19, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam par ovih kopija airhawk jastuceta na naduvavanje, za sada je to To... Hvala puno, tapetar valja da iz mog mesta bude posto mora sigurno par korekcija posle probe/voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21495 Napisano Maj 19, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inflatable Air Pad Cool Seat Cover Universal Motorcycle Air Seat Cushion Decompression Saddles Pressure Relief Ride Seat Cushion|Automobiles Seat Covers| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21495 Napisano Maj 20, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ove su lambde obicno M12x1.25 ili M18x1.5 korak... Da narucim oba posto ne nalazim info koji je tip na nasem modelu motora. Oba tipa se koriste kao sraf uljnog kartera automobila, dostupni su znaci, sa sve bakarnom podloskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21495 Napisano Maj 20, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ga uslikao da posaljem Marku Opet covek ispao ljudina @Markone88, hteo novac za moju Suzanu da na racun uplati,bez dolaska! Uz opasku da li sam svestan novih cena motora na trzistu i nove peripetije oko uvoza. Sve mi je predocio i ja za novac koji trazim mogu trenutno kupiti jedino 5 godina stariji motor od ovog sto nudim! Podigao i ja cenu u oglasu, neka... Kada se drugi unormale i ja cu. Hvala Marko! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 20, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Baš me interesuje koje je znanje oko uvoza predočio, obzirom da niko ništa ne zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, X8 Vračar said: Baš me interesuje koje je znanje oko uvoza predočio, obzirom da niko ništa ne zna... Ja sam dobio informaciju, od momka koji se bavi uvozom, da se dovelo u red carinjenje prilikom uvoza. Do sada je moglo da se vozilo kupi u Švici za recimo 5000e, a da se kod nas ocarini sa nekom drugom fakturom koja je na 2000e, pa samim tim carina bude jeftinija. Sada je došlo do smene vlasti u carini, pa je sve to ispeglano, mora da bude regularno i da se carina radi na pravu cifru koliko je plaćeno. Možda može @Zeljkamp da kaze više, on se bavi uvozom automobila, i videh da je nešto pisao o ovome na svojoj temi za prodaju vozila. P.S. ako lažu mene, lažem i ja vas Promenio Maj 20, 2021 član Markone88 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 20, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ti šta drugi zna i čime se bavi. Mene interesuje koja su tvoja konkretna saznanja kada ideš okolo i prosipa znanje o nečemu o čemu niko ništa ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Maj 20, 2021 član Markone88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21495 Napisano Maj 21, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @X8 Vračar Pozdrav X8, evo jutros pitam drugara sto dovlaci motore iz CH.. Cek da probam audio da okacim, posto mi je tako odgovorio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21495 Napisano Maj 21, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vocaroo | Online voice recorder VOCA.RO Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21495 Napisano Maj 21, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako svoj motor prodam za 4000e, za isti samo klot, bez icega na sebi dodatnog moram dodati jos 1000e, pa ponovo dok ga prema sebi sredim jos 1000, pa da ga opapirim.... Nije vreme za prodaju, odoh da briskam Suzy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2531 Napisano Maj 21, 2021 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. od tebe bih i Alfu kupio 2 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2480 Napisano Maj 21, 2021 Drug član, 1590 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Ako svoj motor prodam za 4000e, za isti samo klot, bez icega na sebi dodatnog moram dodati jos 1000e, pa ponovo dok ga prema sebi sredim jos 1000, pa da ga opapirim.... Nije vreme za prodaju, odoh da briskam Suzy Ako možeš da ga prodaš za 4000, prodaj ga odmah. Kupca odvedi na pečenje i na kolače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21495 Napisano Maj 21, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Joooj hvala na savetu! Videcu jos sta bih mu mogao dati...Aj ne zezaj drug, pa za taj novac istog nemam da pazarim, na oglasima ima dva 5000e, i jedan 4400, daleeeeko od realnog. Ne vidim razlog da se ta realnost od mene ocekuje, stari stromovi 650 po 5000eura.Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...