N.F.S. 21603 Napisano Octobar 5, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Napisah drug, Polomotorrad... Bera doneo.Nesto preko 30eura je ta gumica mene izasla , bez daljih troskova. Berin broj dobijes kada kuci stignem, na cene koje gledas dodajes 20% pdv i 10% uslugu donosenja, pa postarinu do tebe... Ne znam je li isto kod tebe. Na dimenziju mislim. Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Octobar 5, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, N.F.S. said: Napisah drug, Polomotorrad... Bera doneo. Nesto preko 30eura je ta gumica mene izasla , bez daljih troskova. Berin broj dobijes kada kuci stignem, na cene koje gledas dodajes 20% pdv i 10% uslugu donosenja, pa postarinu do tebe... Ne znam je li isto kod tebe. Na dimenziju mislim. Sent from my SM-A202F using Tapatalk Deluje mi da jeste isto. Da li si mozda sacuvao link samog dela na Polomotorrad? Ili da trazim kao i ti, za reparaciju Yamahe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 5, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam cuvao link, nasao sam "od oka" sto bi se reklo... Poredio gumicu sa velicinom klipa Mogu ti ja naruciti nije problem. Probaj u eurosumaru samo gumicu da pazaris, meni nisu pali na pamet. Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 5, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imas i kod nas ako ne zelis da cekas... KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 5, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da se na temu "vrnemo" Suzy pozira... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Octobar 5, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na motorcycle spare parts, ista je gumica i za kocnicu i za kvacilo. 5966644300 Boot Part Suzuki - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU MSP is Europe’s most popular online parts supplier, buy new Suzuki... Sutra cu da vidim u Euro Sumaru da li ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 5, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E to je vec normalna cena... Ja samo gumicu van seta za reparaciju nisam uspeo naci (a da mi je kupovina dostupna). P.S. Pusti koju sliku tvoje Suzane na viber, da malo gledam Ali ne parcijalo/detalje izbliza, vec celu da je vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 8, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "Opicio" drugar tegicem svog motora u rezevoar voljene mi Suzane (poludeo sam), vozim se tako i samo u udubljenje gledam... Stigao majstor sinoc, ispravio kao da udareno nikada nije! Profesionalac bas... Ostalo ostecenje farbe, kao vrh cigarete velicine. Kupih boju, cekam da mi se farbar javi... Do tada sam premazao cetkicom, zastite radi... Pihhh.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 8, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8246 Napisano Octobar 9, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Boga ti, to je protiv uroka, motor ti je ko bombona, ćeraj to i ne sekiraj se ima važnih stvari u životu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Octobar 9, 2020 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Boga ti, to je protiv uroka, motor ti je ko bombona, ćeraj to i ne sekiraj se ima važnih stvari u životu. Баш тако! Ујед комарца, терај и не бригај..Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 9, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Juce bas pricam sa farbarom, kada ovako nesto vidis kao problem i ne da ti sna, to je vrh! Bukvalno... Zahvalan sam sudbini na svemu Elem, sanirao covek (dve kuce od mene komora) i zove me da vidim... Odlazim sa sinom, ceo je motor u papirnoj zastiti, slobodna samo kocka koja se radi! Dete pipne bas tu! Neka ga rekoh, kada vec nece da bude perfektno uradicemo jos bolje! Nadjem pred radionicom tracice karbona, namestim kao okvir i on sve to tako lakira! Imam sinovljev otisk na masini koju volim, da me stalno potseca kome se vracam! Hvala na lepim recima drugari, neka vas gume drze... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10060 Napisano Octobar 9, 2020 Drug član, 3357 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bojssa je napisao: Баш тако! Ујед комарца, терај и не бригај.. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Uh... nije to baš tako... bode oči, baš! Na pretprošlom motoru nastalo udubljenje na obodu rezervoara, tamo gde je najtvrdje... kako, nemamo pojma! Iz nekih uglova se ne primeti... a meni kao bunar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 9, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovi su meni radili, nema omaske... Izadje i na teren ako treba. Rade po zemljama evrope liksuzna kola, one koje grad npr unisti. Cene necu komentarisati, za svakog je zasebno. Petrash PDR WWW.PETRASHPDR.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 9, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, shlem said: Ajde Boga ti, to je protiv uroka, motor ti je ko bombona, ćeraj to i ne sekiraj se ima važnih stvari u životu. Ma kakvi, ja to vidim drugacije. Kad jednom krene to nema stajanja. Bolje zameniti odmah motor. Ja pao na stazi pre neku nedelju, doduse u mestu, ali gotovo je maler je krenuo. Trebao sam to jos prosle godine kad sam ogrebao rep pozadi na 3 nedelje starom motoru. Los znak bio u startu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8246 Napisano Octobar 9, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ne pali vatru i onako brže menja motor neg' cigan konja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 9, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Octobar 9, 2020 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj neće, sad je personalizovan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 9, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za sada ispunjava sve sto volim! Vozi se kao hiljadarka, atraktivna i meni draga.. Eventualno za cbf1000, i to bih probirljiv bio! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Octobar 9, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Juce bas pricam sa farbarom, kada ovako nesto vidis kao problem i ne da ti sna, to je vrh! Bukvalno... Zahvalan sam sudbini na svemu Elem, sanirao covek (dve kuce od mene komora) i zove me da vidim... Odlazim sa sinom, ceo je motor u papirnoj zastiti, slobodna samo kocka koja se radi! Dete pipne bas tu! Neka ga rekoh, kada vec nece da bude perfektno uradicemo jos bolje! Nadjem pred radionicom tracice karbona, namestim kao okvir i on sve to tako lakira! Imam sinovljev otisk na masini koju volim, da me stalno potseca kome se vracam! Hvala na lepim recima drugari, neka vas gume drze... To je stav.. Ziveo! Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 9, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i bez traka u krug, ivica laka koja se vidi samo trenutno je tu. Za par dana kada se lepo stegne, oborim ivice 3000 smirglom pa prepoliram! Nece biti prelaz vidljiv... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Octobar 9, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kako se mali majstor lepo potpisao i overio.. Extra.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5264 Napisano Octobar 9, 2020 Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, mnogo dobra fora! Ne zanima me nešto previše ovakav tip motora, ali ovaj je baš lep. Rogotovo sa ovim žutim trakama Čudo jedno kako mali detalj, a koliko utiče na utisak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 9, 2020 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, bode oci ali nemam srca da osmirglam... Ovaj je okvir trebao biti tanji.Kada je pipnuo ocekivao je kaznu, to me je slomilo.Rekoh mu hvala, bas sam tako nesto na motoru hteo Sent from my SM-A202F using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Octobar 9, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Jel si nesto radio po pitanju vetra ili se navikavas na to da je zaštita loša? Otprilike sam imao takvu poziciju sedenja, vidim da su plastike i vizir sličnih dimenzija kao kod mene na sv650s, mene je vetar bas lepo udarao iznad 120 km/h dok sam imao korman montiran. Nije pomogao ni double bubble vizir. Sada sam vratio heblove, totalno druga priča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...