Blaza 10049 Napisano Jul 19, 2020 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da pricam sta sam cuo, i sta sam procitao, ali kolega iznad ti je predlozio japance koji su na prvom mestu po kvalitetu, a i potrosnji. Talijani su malo nize na skali, ali ja sam prezadovoljan sa mojim izborom, i nemam nameru da menjam. Naravno, uvek ima bolje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Jul 19, 2020 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno ovaj Japanac nosi Italijanski agregat svima dobro poznat kao minareli. Dosta drugih skutera nosi isti agregat. Jednostavan za odrzavanje i pouzdan. Jedino sto je 2T moras da mu pravis mesavinu dok 4T trosi cist benzin. To je jedina razlika. Ja sam uvek za 2T za po gradu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano Jul 19, 2020 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da ima posebno rezervoar za ulje pa sam pravi mesavinu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Jul 19, 2020 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Blaza je napisao: Pretpostavljam da ima posebno rezervoar za ulje pa sam pravi mesavinu ? Da postoji rezervoar gde se sipa mesavina. I sam pravi. Mada ja sam uvek to radio sam. Sto je sigurno sigurno je I naravno uvek kvalitetno ulje za mesavinu da se koristi i motor ima da traje dosta dugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Jul 19, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja kineza (Blade), registrovan pre 2 meseca, 2019 godiste, presao 1400km, kitovan na 80cc. Ako ti deluje zanimljivo da ubedim zenu da ga proda (700evra). Jeste kinez, ali ja sam generalno prezadovoljan snjim (sem sto mi ga zena konfiskovala pa sam morao da kupim sebi drugo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano Jul 19, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja kineza (Blade), registrovan pre 2 meseca, 2019 godiste, presao 1400km, kitovan na 80cc. Ako ti deluje zanimljivo da ubedim zenu da ga proda (700evra). Jeste kinez, ali ja sam generalno prezadovoljan snjim (sem sto mi ga zena konfiskovala pa sam morao da kupim sebi drugo )Imacu u vidu, ali prvo da se raspitam za delove za jamahu i tajfuna, pa da vidim sta mi se vise isplati, jer sam nasao neos od prvog vlasnika sa gomilom papira od servisa i uvoza itd...U svakom slucaju javljam. Sent from my JSN-L21 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano April 2, 2021 (promenjeno) U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Posle duzeg vremena se opet javljam za pomoc. Imam priliku da uzmem Aprilia Leonardo 125ccm 2003 godiste. Ako moze neko da mi pomogne sto je vise moguce sto se tice tog skutera...Vredi li uzeti taj skuter uopste(naravno da je mator pre svega i da treba da proverim kocnice,paljenje,da li dimi itd,uraditi mali servis sa svecicom... ),covek ne zna nista o njemu,osim sto koci svetli,ide,(120),i da ga je uzeo za dug pa je pristao da se menjam sa njim(ja njemu automobil). Interesuje me da li moze neko da mi kaze koje `standardne` mane ima ovaj motor u vezi svega (struja,mehanika,....). Da li za njega postoje novi delovi (da li se lako nalaze),znam da ima u PGS-u,ali iskreno ne bih da placam njihov ``lokal` I da li neko zna koliko bi izasao odprilike prenos,nasao sam na netu da je oko 2500 dinara+notar (cca 1500 dinara),ne bih ga odmah registrovao posto bih od njegove doplate iskoristio do prve plate taj novac...Pa posle redom da se lagano radi da mi sluzi za do posla i nazad... Ovo je oglas: Aprilia Leonardo 125 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Leonardo 125, 2003. godište, Scooter, vozilo prešlo 111212 km, Pančevo. Cena 580 € - Motori - Polovni Automobili Hvala. Promenio April 2, 2021 član Krle1990 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano April 2, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan U Pancevu Nusiceva nema br 57,mozda u Omoljici.ZA Liberty 125 2010 porez je 1800d.Delovi?? Promenio April 2, 2021 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano April 2, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cini li se to meni ili je on presao 111 hiljada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano April 2, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da u omoljici je...Hvala za info o porezu... A kilometrazu nije upisao koja jeste,javice mi koja je tacno posto nije ni gledao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano April 2, 2021 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Имам леонарда четри године баш са ротакс агрегатом као и овај са огласа. Мишљења су подељена неко ће рећи да је тешко срање неко ће рећи да је добар и захвалан ако се одржава. Ја сам задовољан са леонардом, никад ама баш никада ме није оставио на путу а путово сам с њим много. Има проблема са пумпом за воду, страда брзо па мора да се ради репарација. Цена сета за репарацију је 2500динара. А друга ствар је ланац брегасте, ја сам на мом то одмах након куповине заменио. При куповини обрати пажњу да ли чука мотор то чукање се смањује када се додаје гас. То одмах знаш да је чанац за замену и цена је око 3-4к динара све зависи који произвођач. Обрати пажњу на уље ја сам мој возио до будве и ту сам приметио да троши уље али то је минимално. Цена каиша је око 3000 динара ролнице су од 1500 до 2500 филтер ваздуха 450дин уље све зависи за које се одлучиш. Ја у мој сипам ipone. Делова има што половних што нових. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano April 2, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, boky327 je napisao: Cini li se to meni ili je on presao 111 hiljada? 47400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano April 2, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako god bolje nego 111 sto je napisano u oglasu. U kakvom god da je stanju racunaj da ce sigurno biti nekih ulaganja. Pozitivna stvar je to sto je relativno jeftin za odrzavanje. A sto se tice same masine gore ti je kolega napisao njegova iskustva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano April 2, 2021 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Krle1990 je napisao: 47400 Moj na satu trenutno ima 52k i radi kao sat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano April 2, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, boky327 je napisao: Kako god bolje nego 111 sto je napisano u oglasu. U kakvom god da je stanju racunaj da ce sigurno biti nekih ulaganja. Pozitivna stvar je to sto je relativno jeftin za odrzavanje. A sto se tice same masine gore ti je kolega napisao njegova iskustva. Ulaganja ima sigurno, svakako je svaka kupovina "macka u dzaku"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano April 11, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Posto su mi pomogle "kolege" u vezi kupovine,a skuter sam uzeo,zamolio bih administratora da zakljuca temu,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...