salesale 89 Napisano Jul 16, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Molim za malu pomoć oko kupivine kacige. Trebalo bi da izaberem između Shark evo ES i Scorpion exo tech solid. Ako ima neko iskustava pozitivnih i negativnih o ovim kacigama kao i preporuku, bio bih vrlo zahvalan. Isti tip je kacige i ista cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 535 Napisano Jul 16, 2020 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ista glava bi trebalo da oseti razliku.Probaš oba, pa odlučiš.Ako se razočaraš, naučiš.Samo hrabro i neslušaj nikog. Ja bih za sebe Shark.Ali ja nisam Ti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 16, 2020 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Dve totakno razlicite skoljke, moras ih obavezno probati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesale 89 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , sad mi je opcija i HJC i90. Ako ima neki poznavalac ove kacige Voleo bih da čujem mišljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...