K_A_W_A 947 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, prodajem nove, stavljeni su samo da se vidi kako rade i kakav je zvuk. A zvuk je extra dobar, mnogo je osetljiviji na gasu. Drugar mi je nesto duzan, pa prebijamo, a inace bih ja stavio na moj motor. Ali jos ranije sam Vam rekao da cu izgleda napustiti R sektu. :'( Znaci, dva topa sa komplet granama. Sve je u kutijama. Evo i slika, a sve ostalo na tel. 065/205-0001 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 29, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze ovaj top kod mene na YBR-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jul 30, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan a cena je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio si da stavis cenu stvarno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zaboravio, zato je tu telefon. Cena je dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo ti lekcije da znas kako ljudi razmisljaju - ne vidim cenu, verovatno skupo... idem dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan evo ti lekcije da znas kako ljudi razmisljaju - ne vidim cenu, verovatno skupo... idem dalje... Mozda za paradajz i papriku! Za ozbiljnu stvar kao sto je ovo je ipak bolje okrenuti broj i saznati sve iz prve ruke! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan evo ti lekcije da znas kako ljudi razmisljaju - ne vidim cenu, verovatno skupo... idem dalje... Druze, da si ti kupac, ti bi nazvao pa se dogovarao. Da se razumes u te ausupuhe, znao bi o cemu je rec. Ovako, mani se komentara. Koja ti je sve lepo objasnio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima jako puno neozbiljnih kupaca koji se ne razumeju a mozda bi kupili ako im se svidi na oko ili na cenu... odjava... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Avgust 1, 2008 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno nikad ne zovem ako nema cene a ne smatram sebe ne ozbiljnim kupcem , jednostavno necu da gubim vreme i zvrckam ako nemam dovoljno podataka za razmisljanje. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 1, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno nikad ne zovem ako nema cene a ne smatram sebe ne ozbiljnim kupcem , jednostavno necu da gubim vreme i zvrckam ako nemam dovoljno podataka za razmisljanje. Pozz +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Avgust 1, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ovde sve "kupci". Prvo i osnovno, morate da se razumete u neke stvari da bi nesto kometarisali i pitali. Sta ima vise da se kaze od onog sto sam napisao. Ko se razume, njemu je sveeeee jasno. Evo jednog primera nasih kupaca: Prodajem ja moj A4 i sad mi stize poruka, "zainteresovan sam za vas auto, jako mi se svidja, ali bih voleo jos detalja da cujem, pa evo imate sad moj broj pa me mozete pozvati za detalje" ;D ;D ;D Ja nomogu da verujem, kao hoce da kupi auto, a nema ni za jedan poziv. Eto kakvi smo ti mi. Ode tema u Lock, zbog raznih kometara. A roba je i dalje na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...