severian 17526 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta kažete za Zarca? Pobedio Alexa Moram i da izjavim za dnevniik, da za mene više ne postoji, posle onog cirkusa od letos... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5434 Napisano Jul 19, 2020 Ne silazi, 4828 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, severian je napisao: Polu Espargaru svaka čast, šta izvlaci iz one kante. Što kante? Svi na KTM su dosta brzi, još ako se uzme u obzir da su svi mladi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Jul 19, 2020 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Dobra trka, 93 pregoreo. Sta bi sa dedom izleteo,stao motor. Dobar 20,navijao sam za njega ali ima jos da se kali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13970 Napisano Jul 19, 2020 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja eto ne zelim da navijam za bilo koga samo da je protiv Markeza. Covek pise svojim kostima istoriju i ne mogu da budem licemer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bb i Oliveira se ne racunaju, oni su plod ktm genetskog inzenjeringa i uzgoja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, dvlns je napisao: Ja eto ne zelim da navijam za bilo koga samo da je protiv Markeza. Covek pise svojim kostima istoriju i ne mogu da budem licemer. Potpisujem. A nije da sam navijac 93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako se karijere završavaju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema vesti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Jul 19, 2020 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, to crank je napisao: Ovako se karijere završavaju. Zavisi koji vozac je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5434 Napisano Jul 19, 2020 Ne silazi, 4828 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Rano je još, još je na pregeldu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5609 Napisano Jul 19, 2020 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Rame operisano u medjusezoni. Pitanje je sta je skrcano. Ako je opet rame, ne pise se dobro. Koliko god ga negotivili, Marquez je definitivno klasa za sebe (mozda i svih vremena). Kapa dole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13970 Napisano Jul 19, 2020 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, to crank je napisao: Ovako se karijere završavaju. A sta fali parkiranju motora na zid 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još je u ambuanti. Ovi ispred ne deluju srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5434 Napisano Jul 19, 2020 Ne silazi, 4828 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dvlns je napisao: A sta fali parkiranju motora na zid Interesuje me šta će The Matori reći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Nikola Honda 954 said: Zavisi koji vozac je u pitanju. Može rame i dva i tri puta da se operiše.. ali ne može bezbroj. I sve za jedno mesto u prvoj trci u sezoni... da je bilo pre 5 godina OK. Sad, potpuno sam frapiran celom ludorijom. U potpuno nnormalčnim uslovima, prvo da proba da pravi sekundu manje od drugog i onda ovo na kraju... Narajcao ga Miller par krivina ranije. Mislio sam da je odrastao... nije baš skroz. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jul 19, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ni prikazali ili ja nisam video sta mu se desilo, izleteo sam ili mu se motor zeznuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Jovan Ristic said: Interesuje me šta će The Matori reći Ovo, ono, tu, tamo, 5 miliona Evra, 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, filipfg said: Nisu ni prikazali ili ja nisam video sta mu se desilo, izleteo sam ili mu se motor zeznuo Odustao jer je pogrešna guma koju je sam odabrao iscurela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17526 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije rame. Zglob. Možda i gornji deo kicme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jul 19, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je zglob jer kad se podigao nije saku mogao da pomeri, a vidi kako ga je opalio i motor na kraju. I kad je seo ispod suncobrana tacno se za zglob uhvatio MotoGP WWW.MOTOGP.COM The World Champion's hard work carving through the field came to an end with a nasty looking crash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13970 Napisano Jul 19, 2020 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, to crank je napisao: Može rame i dva i tri puta da se operiše.. ali ne može bezbroj. I sve za jedno mesto u prvoj trci u sezoni... da je bilo pre 5 godina OK. Sad, potpuno sam frapiran celom ludorijom. U potpuno nnormalčnim uslovima, prvo da proba da pravi sekundu manje od drugog i onda ovo na kraju... Narajcao ga Miller par krivina ranije. Mislio sam da je odrastao... nije baš skroz. Sasvim si u pravu pogotovo sto sigurno vrlo dobro zna da u ovoj sezoni jedino mozda Vinjales ili Rins imaju sanse da ga ugroze. Rins je podlegao pritisku odmah a mogao je da pusti Vinjalesa na +4 komotno. Mada znao je da Vinjales sa soft prednjom i sa njim iza ledja ne bi izdrzao jos par krugova ali jbg razumem da je hteo jos jednom u udzbenike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Jul 19, 2020 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prebacuju ga u bolnicu upravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jul 19, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je gospodin Pedrosa sa skeletonom prepelice dokazao da covek moze 800 puta da se operise i da dalje vozi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Jul 19, 2020 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Bas bi bilo dosadno da svi navijamo za istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5434 Napisano Jul 19, 2020 Ne silazi, 4828 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Incoming news: possible upper arm fracture for Marc Marquez, according to Alberto Puig. HUGE repercussions for the season 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...