mitri 1847 Napisano Jul 28, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan U kalendaru za 2008. stoji najava za ovaj skup (zurku) na Srebrnom jezeru ... ima li nekih konkretnijih informacija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 28, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, čitao sam plakat, ali ne mogu da se setim programa, ali znam da je žurka tri dana, dakle od 1-3. avgusta. Raspitaću se tačno pa vam javljam. Čudi me da niko od Gradištanaca ništa nije napisao, ovde na forumu znam bar jednog, vex. Znam da je skup u gradu pored Dunava, u parku. Prognoza za vikend je povoljna, 33-34 stepena, tako da će biti super i za kupanje i za druženje i sve ostalo. Da, u Gradištu je 2. avgusta i vašar, tako da će biti haos ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 28, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam zvao momke iz mog kluba (MK Vatreni) da mi pročitaju šta piše na plakatu i u principu osim dve dobre cice (plavuša i crnka) na motoru, ne piše više od ovoga što sam vam rekao. Ozvučenje 5KW, gostuju 2-3 benda, gradski park u Velikom Gradištu, početak u petak u 14h, to je to. Možda će vex imati više detalja, ako se pojavi, a možda je zauzet oko pripreme. U svakom slučaju, ne verujem da će se iko pokajati ako dođe jer je Veliko Gradište zaista divno mesto, kao i njihovo izletište Srebrno jezero koje se nalazi na svega 2km od centra. Evo i par linkova: http://www.srebrnojezero.com/ http://www.velikogradiste.org.yu/ http://tovg.org/content/blogcategory/38/80/lang,serbian_lat/ (smeštaj) Kontaktiraću vexa telefonom za ostale informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Jul 30, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan ja sutra krecem,drustvo mi je vec tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Jul 30, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan neki program, neke informacije......a??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ce biti super, jel Gradiste je izletnicko mesto, ali taj vaser moze da smeta jer glavna ulazna ulica je bukvalno zatvorena od ljudi koji tuda setaju za vreme vasera,pa ako mozete ili znate lakse je pored obale Dunava doci do parka i manja ce guzva biti sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 30, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @Crven Ban Nije vaser, valjda vašar? @all Dakle, javio mi se vex telefonom i kaže u petak verovatno DJ, mislim ne techno DJ već će puštati ono što treba, a u subotu slični bendovi kao u Beloj Crkvi, nije siguran kako se zovu. Ulaz je 300 dinara po motoru. Toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 1, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mesto je idealno, znači park, hrastovi, hladovine koliko hoćeš, Dunav na 20 metara, kupanje, ma nećete se pokajati sigurno Ja sam bio večeras, ispričao se sa domaćinima i poznanicima i malo pre sam stigao kući. Bila je odlična riblja čorba, koju je pravio čuveni Šilja, a sutra će biti pasulj, standardno. Evo i programa za sutra: 8:00 doček motociklista 12:00 druženje u kampu i kupanje na Dunavu 14:00 ručak 15:00 bajkerske igre 21:00 rock koncert Ubaciću i slike od večeras u narednom postu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 1, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan ali taj vaser moze da smeta jer glavna ulazna ulica je bukvalno zatvorena od ljudi koji tuda setaju za vreme vasera,pa ako mozete ili znate lakse je pored obale Dunava doci do parka i manja ce guzva biti sigurno. Domaćini su se potrudili i lepo obeležili prilaz moto skupu. Nije bilo nikakve gužve tim putem, tako da vašar u tom smislu neće biti problem. Dakle, skreće se levo za Srebrno jezero i onda pratite strelice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 1, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je izgledala atmosfera u petak uveče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 1, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Neki od domaćina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 1, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nekoliko viđenijih motora: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Bina je fiksirana, a ozvučenje odlično. Večeras je bilo DJ veče, a sutra rock koncert. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i najmanji bajker ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Iza bine se nalazi Dunav, a ovo pored je brodić koji je tu bio usidren. Dunav je ovde veoma širok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evropska Unija je preko puta ;D Danju se pruža prelep vidik na rumunska brda, a ima i neko selo i crkva. Ko prepliva preko, svaka mu čast ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I posle nemoj da kupiš majicu. Em lepe majice, em lepa prodavačica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Avgust 2, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Meni je oduzeta B kategorija, ako nadjem vozaca eto mene tamo sutra da se upoznamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2834 Napisano Avgust 2, 2008 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sudeci po tablicama pola Italije doslo na susret. :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 3, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogli su i lepse da organiziju i da posvete vise paznje prema gostima a ne samo prema pojedncima.i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 3, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Moja najveća zamerka je da su domaćini sve motoriste iz Požarevca računali zajedno, uprkos tome što sam im na ulazu naglasio da smo mi MK Vatreni iz Požarevca i da ima više klubova u našem gradu. Rekli su da, da, odvojićemo, nema problema. U tom trenutku smo ušli sa 9 motora, a na skupu je već bilo prisutno minimalno naših 2 motora i kasnije u toku dana i večeri je došlo još desetak. Ne znam koliko je bilo motora iz Majilovca, ali znam da smo mi najbrojniji klub u Požarevcu (po broju motora i posebno po broju ljudi koji posećuju skupove) i da smo na ovom skupu bili u najvećem broju od svih Požarevljana, kao i na svim drugim skupovima u regionu. Poklon za najbrojniji klub je u svakom slučaju završio negde drugde i pored toga što su mi nekoliko ljudi iz organizacije rekli da smo mi najbrojniji i da su zapamtili našu grupu. Rekao sam im da poklon nije ni bitan, da makar objave da smo mi bili najbrojniji jer nam je to važno zbog afirmacije našeg novog kluba. Prvo su rekli nema problema, objavićemo, a kasnije na moje insistiranje su rekli da nema nikoga iz uprave i da to nema ko da objavi. Sada ne znam šta da kažem članovima koje smo jedva ubedili da idemo kod komšija u Veliko Gradište, a ne na Zlatibor, kada naš odlazak nije ni zabeležen. Ovo zaista nismo očekivali od ljudi koje poznajemo i sa kojima se družimo. Gore sam već naveo da je mesto odlično, da je bilo dosta hladovine, obezbeđena voda i WC, dobra riblja čorba i pasulj, dobro ozvučenje, dovoljno hladnog pića, ali je bilo i još nekoliko propusta. Muzičari su se štimovali sat vremena, svirka je bila traljava, mada se od pucanja nije ni čula. To i nije bilo pucanje, bio je rat, a bilo je i paljenja gume pored samog roštilja, tako da nisam siguran na šta su ličile pljeskavice posle toga. Šta da kažem, ovo poslednje nije tako strašno, moglo bi da se progleda kroz prste jer su komšije, ali gore navedeni propust će nas navesti na dobro razmišljanje da li da odemo sledeće godine. Naročito ne bez javnog izvinjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 5, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan MK Silver Lake su ispravili grešku, tako da su komšijski odnosi ponovo na najvišem nivou, na obostrano zadovoljstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...