Kalina 50 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne uzmes nesto manje i lakse? DT, DR ili tako nesto? ja isto imam 50 kg, cak i manje, i ne pada mi na pamet da vozim motor od 190 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ignore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kalina razmišljam o tome, nego me dušmani nagovaraju na nešto jače, kao 250 je slaba kubikaža... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Olja, nemoj da ih slusas, muskarci su... ko deca - samo im treba jace i jace ali ustvari uopste nema potrebe za jacom kubikazom, ako neces na stazu. Prednosti motora s manjom kubikazom - laksi je, manje trosi, manja registracija (veruj mi, kad dodje vreme da platis, videces da treba razmisljati o svemu tome unapred), za mnoge motore su jeftiniji delovi, dalje - preporucujem sto manje plastika ako si pocetnik. takodje, moj motor ima 250cc, mogu da idem i na put sa njim (nije putni, al' moze), moze po terenu, savrsen za grad, a sto se tice brzine i snage - moj ide 100 opusteno, moze i 120-130, a najvise mu prija 80 km/h.Postavi sebi pitanje - da li ti treba vise? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano Novembar 11, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne uzmes nesto manje i lakse? DT, DR ili tako nesto? ja isto imam 50 kg, cak i manje, i ne pada mi na pamet da vozim motor od 190 kg Ja imam 54 kg i metar i žilet sam visoka i motor "samo" 4 puta teži i ne pada mi na pamet uzet nešto "manje", "slabije" itd... Ni jedan motor nije prevelik ili prejak ili pretežak ali tek kada stekneš sigurnost i povjerenje u sebe! Ne možeš niti ići po susretima pitat ljude da ti daju đir da "probaš" jer češ uglavnom dobit glupe komentare i odgovore, ali možeš izabrat vrstu motora (čoper, sportiva, enduro...), vidjet šta ti se sviđa, razmislit šta bi htjela od motora i obavezno uzet manju kubikažu i udri po pustim cestama i nabijaj kilometre. Ne zamaraj se s tim dal je motor koji hočeš pretežak, prevelik itd. kad svladaš cestu na manjem motoru ni jedan motor ti neće bit ni prevelik ni pretežak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako-nemam ni ja nameru dozivotno voziti 125-250 kubika, ali sigurno necu uzeti motor od 500 kubika da sa njime sticem iskustvo. Olja, iskreno, ako se ne osecas trenutno sposobno da vozis GPZ-a koji ima bas nisko teziste ne verujem da i nesto drugo od 500 kubika moze da odgovara. Ne znam, vidi sama, ali kao sto kaze plavusa trebalo bi prvo da odlucis koji tip motora hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne uzmes nesto manje i lakse? DT, DR ili tako nesto? ja isto imam 50 kg, cak i manje, i ne pada mi na pamet da vozim motor od 190 kg Ja imam 54 kg i metar i žilet sam visoka i motor "samo" 4 puta teži i ne pada mi na pamet uzet nešto "manje", "slabije" itd... Ni jedan motor nije prevelik ili prejak ili pretežak ali tek kada stekneš sigurnost i povjerenje u sebe! Ne možeš niti ići po susretima pitat ljude da ti daju đir da "probaš" jer češ uglavnom dobit glupe komentare i odgovore, ali možeš izabrat vrstu motora (čoper, sportiva, enduro...), vidjet šta ti se sviđa, razmislit šta bi htjela od motora i obavezno uzet manju kubikažu i udri po pustim cestama i nabijaj kilometre. Ne zamaraj se s tim dal je motor koji hočeš pretežak, prevelik itd. kad svladaš cestu na manjem motoru ni jedan motor ti neće bit ni prevelik ni pretežak. Najrazboritije misljenje koje sam procitao na ovu temu i to od onoga ko ima najvise prava da o tome pise.Respect Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da svi imaju prava da kazu tj. napisu sta misle! A svako prica stvari koje zna iz svog iskustva-neko veceg,neko manjeg. Olja,ti najbolje znas sta ti odgovara a sta ne,i na cemu se osecas najsigurnije.Sledece godine ne propustaj skupove ni za zivu glavu i sedaj na svaki motor kaji ti se ucini zanimljivim ali to za probanje nisam bas sigurna(nece svako tek tako da ti da svoj motor :-\). Znaj da kad sednes na bilo koji motor ne moze biti kao kad si na svom jer nisi na njemu svaki dan i nepoznajes ga. Ali ako smatras da nemas dovoljno iskustva za 500ccm i da su ti to preveliki i preteski motori onda kupi 250 pa po cenu da ga zamenis za jednu sezonu ali ces se bar nauciti na njemu. Nije to trotinet kao sto neki misle a ni on nije lagan,a kad predjes na veci bice ti lakse da se priviknes. Evo npr. nas drugar sa foruma vozi GPZ-a 250ccm i to je po meni odlican motor,ni tezak,ni jak,taman za tebe! Cak sam ga i slikala i sedela na njemu ;D! Samo znaj da ce ti svaki motor koji kupis na pocetku biti cudan,glomazan,tezak...nepoznat ali ces se vec priviknuti(na onaj od 200kg neces bas tako lako ). Meni je moj MZ 250 posle prelaska sa 125 bio mnogo tezak ali mi je sad igracka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 11, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ovde puno ljudi gresi . Tema je malo pogresno postavljena " Koji motor za devojke " - mislim da bi prava tema trebala da glasi : " Koji motor za devojke - pocetnike " Ja sam za 250 ccm - za pocetak . Jedno godinu dana da to vozi, da se malo oslobodi stekne rutinu i iskustvo, pa tek onda na nesto vece . Ja imam 54 kg i metar i žilet sam visoka i motor "samo" 4 puta teži i ne pada mi na pamet uzet nešto "manje", "slabije" itd... Ni jedan motor nije prevelik ili prejak ili pretežak ali tek kada stekneš sigurnost i povjerenje u sebe! Ne možeš niti ići po susretima pitat ljude da ti daju đir da "probaš" jer češ uglavnom dobit glupe komentare i odgovore, ali možeš izabrat vrstu motora (čoper, sportiva, enduro...), vidjet šta ti se sviđa, razmislit šta bi htjela od motora i obavezno uzet manju kubikažu i udri po pustim cestama i nabijaj kilometre. Ne zamaraj se s tim dal je motor koji hočeš pretežak, prevelik itd. kad svladaš cestu na manjem motoru ni jedan motor ti neće bit ni prevelik ni pretežak. Slazem se sa plavusom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne uzmes nesto manje i lakse? DT, DR ili tako nesto? ja isto imam 50 kg, cak i manje, i ne pada mi na pamet da vozim motor od 190 kg ..... kad svladaš cestu na manjem motoru ni jedan motor ti neće bit ni prevelik ni pretežak. ma o tome i pricamo, o motoru za POCETNIKA, o prvom motoru! Sumnjam da imas hayabusu kao prvi motor a takodje treba uzeti, kao sto sam ranije rekla, finansijske mogucnosti buduceg bajkera - da li on spreman da trosi dosta para na motor (benzin, registracija, potrosni delovi i sl.) i to je jako bitno, ne samo kubikaza i tezina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Novembar 11, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pravilno! Ima dosta (da ne kažem većina) motoraša koji kupuju mnogo jače mašine nego što im objektivno trebaju ili koje može njihov novčanik da podrži Otud malo pređenih km u sezoni, loše održavanje zbog skupoće...a zašto i čemu to? Čemu kompleksi? Protegni se koliko ti je guber dugačak i koliko ti znanje dozvoljava ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je! Ja cu voziti MZ-a dokle god nemam para za nesto bolje tj. skuplje. Kad kupim motor ja hocu i da ga vozim a ne da mi stoji. Mislim da se za 2000-2500 evra moze kupiti dobar motor koji nije skup za odrzavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam svoj kupila za 1300 e, jos malo sam ulozila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Novembar 11, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kalina, evo upravo gledam na mobile.de, nema tvog mopeda ispod 1500 evra, a gde je carina, prevoz...nešto mi je mnogo skup?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja svoj za 800 evra i bez bilo kakvog ulaganja(nema potrebe) samo vozim uz redovno odrzavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Arakis, imala sam srece pa sam ga kupila iz uvoza, ocarinjenog, za te pare sam super prosla, mada on je 1991. god, ali je u dobrom stanju. vozim i uzivam, motor je predivan, honda je to zaista je mnogo kvalitetan... P.S. hvala na "mopedu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pravilno! Ima dosta (da ne kažem većina) motoraša koji kupuju mnogo jače mašine nego što im objektivno trebaju ili koje može njihov novčanik da podrži Otud malo pređenih km u sezoni, loše održavanje zbog skupoće...a zašto i čemu to? Čemu kompleksi? Protegni se koliko ti je guber dugačak i koliko ti znanje dozvoljava ;D Definitivno se slazem. Cak mislim da bi ovakav savet bio veoma koristan i na naslovnoj strenici. Najlakse je reci kupi ovaj ili onaj, ali niko ne prica o troskovima odrzavanja i registracije. Sa par odgovora gde se spomenula cena troskova sam bio u neverici, jer ni u najvecem ludilu ne bih pomislio da toliko kosta odrzavanje i/ili pojedini delovi na masini. Druga stvar koja je problematicna je cekanje na delove, a pocetnicima se lako desi da ostete svoj motor. Iz tih razloga sam se najvise i odlucio za kineza. Delova uvek ima, cene su bagatelne, a redovno odrzavanje i sitnije probleme mogu samostalno da resavam, a ukoliko je u pitanju ozbiljniji kvar iole dobar automehanicar moze da otkloni problem. 250ccm mi je dovoljno, ne kazem da ne bi bilo lepo imati vise, ali za onog ko najcesce vozi u skladu sa ogranicenjima brzine, u 99% slucajeva obavlja posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Novembar 11, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Blackbitte, po običaju koncizno i inteligentno Kalina, sve ih ja zovem moped, nemoj j da misliš da ti nešto otrcavam tvoju ljutu mopedastu mašinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano Novembar 12, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne uzmes nesto manje i lakse? DT, DR ili tako nesto? ja isto imam 50 kg, cak i manje, i ne pada mi na pamet da vozim motor od 190 kg ..... kad svladaš cestu na manjem motoru ni jedan motor ti neće bit ni prevelik ni pretežak. ma o tome i pricamo, o motoru za POCETNIKA, o prvom motoru! Sumnjam da imas hayabusu kao prvi motor a takodje treba uzeti, kao sto sam ranije rekla, finansijske mogucnosti buduceg bajkera - da li on spreman da trosi dosta para na motor (benzin, registracija, potrosni delovi i sl.) i to je jako bitno, ne samo kubikaza i tezina Slažem se, mene je moja Hayabusa koštala više znoja i krvi nego para nije mi prvi ali je definitivno zadnji i zato sam napisala da se odluči kakav će motor uzet i za šta će joj. Za početak apsolutno nešto slabije ali kasnije kad bude htjela nešto veće i bolje morat će razmislit kao i svi mi "obični" ljudi da li je spremna "žrtvovat" neke svoje gušte da bi imala motor, bilo koji. Teško je savjetovat koji motor da kupi kao prvi, to najbolje da sama izabere, jednom kad definira kakvi motori joj se sviđaju naći će se i motor a onda će se razmišljat koliko košta ovo ili ono i da li to može podnijet i da li želi! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E da ipak je bolje nekad saslušati žensko mišljenje (što Kalina kaže muški bi uvek jače i više ;D). Znam ja koji model je meni super, i prija mi (ta KAWA GPZ),i modeli poput tog motora samo u manjem pakovanju. Znači nešto tako ali da je 250 kubika. E sad bi volela da mi neko kaže ima li ''mini''modela, ha, ha.... Eh, najgori smo mi ''ljuti''početnici:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima valjda zzr 250 ili ninja 250 kako li se vec zove. To ti je pravi izbor, mislim da ti je sasvim dovoljno. GPZ500 ili er5 imaju po skoro 200kg, pogledaj kawu el250, 150ak kg, 30konja, dva klipa, 16000 obrtaja!! Ide kao zlo! Al se savrseno lako vozi, nizak je dosta i ima nisko teziste. Mislim da ne postoji prikladniji motor za zensko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala videću... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ako je GPZ fazon koji ti se svidja, onda je pravi izbor ninja 250. Najnoviji model je stvarno prelep i kosta nov, ako se ne varam 3800, ali je bila frka da se nadje. Medjutim, jedan momak se bas mucio da proda isti iz 2005. godine (cini mi se), pa je dosta i spustio cenu-potrazi po oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas stavila sliku tog Kawasakija 250 na prethodnoj stranici od tog decka( dcNiko) sto je prodavao na forumu(crno-siva),sedela sam na njemu i zakljucila (potvrdila) da je to fenomenalan motor za pocetnike. Taj motor je prodat pre par dana a na takav nov se ceka i vise od godinu dana. Sto se tice troskova,mala je razlika izmedju registracije 250 i 500ccm,potrosnja je zanemarljiva,ulje u masini i gume menjas te menjas,tako da jedino ostaje da odlucis sta je za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala videću... BMW 650 endura ,pravi motor za tebe 3900e .Pogledaj ga i probaj , parkiran je ispred NS Riders kluba kod sajma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...