shoyyka 10449 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Dobih je u nekoj kompezaciji...ali... Alpinestars veličina XL u ekstra stanju osim što sam je oprao u mašini, mada lepo piše prati ručno i oprala se malo slova sa prišivaka. . . Kome smeta neka zašije kod krojača druge, izradjuje ih dosta, vidim po FB-u i oglasima i imaće pristojnu jaknu... Jakna je originalna, dokumentovano sa fotografijama. . . Meni je inače velika kao što se vidi. . . Postava skidajuća. . . Ako neko hoće nek' da neki dinar, da mi je taman tražio bih druge prišivke, ovako... 069 780-113 photo upload site Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Jul 14, 2020 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Neka bude cena 4000 din....jaša je odlična, slova se mogu zameniti mada sam ja pre da se samo prefarbaju... Na kraju krajeva ništa joj ne fali ni ovako... Može zamena za manju, moja doplata, kako god... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 284 Napisano Jul 14, 2020 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan tvoja visina,tezina.cisto da se zna poredjenja radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Jul 14, 2020 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 180/75 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Jul 25, 2020 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 3800...taman za osobe od oko 80/85kg...za ove pare samo postava vredi toliko... a jakna nije Kina! Meni baš velika i široka, pogotovo rukavi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 314 Napisano Jul 25, 2020 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Da je za 185 i 100kg pa ode odmah... ovako jedino da se smanjim i drasticno smrsam.... :-)Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano Jul 25, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan To oni namjerno rade nama popunjenijima, jos bace neku nisku cijenu da se jos vise nerviram Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Avgust 1, 2020 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Gone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...