musko66 0 Napisano Jul 9, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sjenica Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit Prijavi odgovor kao problematičan Molim bajkere za pomoc. Kupio sam regal raptor 125. nekih 50 km je radio super ( trokirao) ali zamenili smo gume na karburatoru i sve bilo super. Pre 10 dana mi neko sipao vodu u rezervoar, sve skidali cistili medjutim sada crkava leva svecica. 5-6 km vozim i samo odjednom izgubi snagu nece da primi gas i levi cilindar ne radi. Zamenimo svecice on radi super opet 5-6km i opet na staro. Vec sam 4 para svecica zamenio i ista stvar se desava. Moze li mi neko pomoci oko resenja kvara. Hvala!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jul 9, 2020 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Karburacija u problemu. Poslato preko kolena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 4752 postova Prijavi odgovor kao problematičan Очистите карбураторе, ТЕМЕЉНО.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
musko66 0 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sjenica Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit Prijavi odgovor kao problematičan Karburator skinut temeljno ociscen, Rezervoar (naravno), sve nastelovano po sluhu radi neuporedivo bolje, ali jos uvek se oseca da nije sinhronizovan rad. Momak koji mi je pomagao oko svega (majstor) kaze da karburator na raptora nema opciju za vakumsko stelovanje da je on nastelovao najbolje sto moze. Zanima me jos neko misljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
musko66 0 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sjenica Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedno mnogo bitno pitanje. kakva je razlika u masini 125 i 250 raptor. dali je razlika u kompletnom agregatu ili samo cilindri i klipovi. Posto je u Turskoj puno zastupljen 250 i naravno delova na svakoj trafici kao u Srbiji za Yuga. video sam na jednom sajtu Cilindri, klipovi sa dihtunzima novi nekih 70e. Nov karburator oko 50e. ventili oko 1e. I tako nekih delova za nikakve pare. Interesuje me dali bi odgovarala ista radilica........ Sta bi moralo da se menja prilikom pakovanja sa 125 na 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9610 Napisano Jul 25, 2020 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I da sve promenis, sta ako neko primeti npr. na tehnickom, da je nesto menjano ? Bolje prodaj taj i dodaj razliku za jaci model. Danas, sutra, kad nesto prodajes, original je original... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Jul 25, 2020 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
musko66 0 Napisano Maj 16, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sjenica Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc. Trebaju mi sajle gasa, kvacila i kociono crevo duze 50-60cm od originalnog. Gde mogu to nabaviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...