Jump to content

Moto Zajednica

musko66

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu musko66

  • Rođendan 08.03.1966.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sjenica
  • Motocikl
    Honda Shadow 750 Spirit

Poslednji posetioci profila

261 profile views

musko66's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Trebam pomoc. Drugar je kupio intrudera 1500 2013 god. Hteli bi da zamenimo fabricke auspuhe (sa prigusivacima) sa novim otvorenim. Gornji lonac je na selnu i lako se skida i menja. Problem je donji jer je izjedna sa katalizatorom i lamba sondom. Lamba sonda se nalazi izmedju katalizatora i lonca. Dali smijemo posle LS da odsecemo lonac da bi upasovali novi. Dali ce lamba sonda praviti probleme ili ce raditi i dalje normalno??? Samo bi se menjao lonac posle LS.
  2. Hitno potrebna pomoc. Treba mi neko ko ima Savage LS650. pokidane mi zice koje idu da nozice. Drugi kraj ne mogu da nadjem. Treba mi slika gde ide ta instalacija da znam gde da trazim
  3. Hajde i mene malo da posavetujete. Ja kupih juce Savage interesantno u Bujanovcu, vidim tamo kao da je fabrika ima ih mnogo. I ja presao 350km dosli ja i drugar tamo cova nam rekao da je u top stanju 1350e ali nam kao zbog daljine spustio 100e. Upalimo ga on radi kao sat. Sednem na glavnu ulicu prva druga i razocarenje. Malo jaci gas pocinje cimanje, gusenje gubi gas, puca. Vratim se kazem sta je covek kaze ,, juce sam ga vozio nisam to primetio". Drugar imao Savage 3,4 god sedne proba ga ista stvar. Poludeli!!! i onda pocinje natezanje. Kaze mi covek ti nemoj ici na daleko sa njim vozi ga po gradu i mali gas i sve ce biti u redu. Onda slede pozivi zovem koga znam i neznam od majstora, pustam video poziv da cuju. Svi kazu karburator. Pitaj coveka jeli mu dugo stajao u garazi. Jeste nekih 6 meseci. Svi koji nesto znaju o savage kazu spustaj cenu maximalno i uzimaj. Natezasmo se sat vremena i konacno dodjosmo do 950e neda nize kad bi ga ubio. Uzesmo ja tovari u pik ap e sad. Ugledam ja fabricki korman uzmem ga novv neupotrebljen auspuh Jer je ovaj na njemu original ali otvoren. Stalak za podizanje motora sve utovarimo. Covek nam rekao pre dolaska sve to za 200e. Niti on pomenu pare niti se ja dohvatih za dzep. Usput svratim do dva majstora u KV i NP moja poznanika. Obojica kazu motor top ali karburator ne valja. Danas sam ga skinuo da ga saljem na remont. Daj boze da bude samo to. Imace je 96 god, 33000 presao i ako ne laze zadnje ulje bilo Ipon 10-40. Ali ja bih odradio neke prepravke. Produzene komande (meni malo kratak). Gde da ih nadjem ili napravim ali da nisu preterano skupe (300e e-bay nove) Svecicu sam narucio NGK DPR8EA-9. Koje ulje da stavim? Na oko je u prilicno dobrom stanju.
  4. Pomoc. Trebaju mi sajle gasa, kvacila i kociono crevo duze 50-60cm od originalnog. Gde mogu to nabaviti?
  5. Eto da se i ja malo javim. Potrebna mi je pomoc. Imam isto regal raptora ali je sada 250. Pre neki dan dobijem na poklon volan koji mi se svidja ali sada imam problem. Sajle gasa, kvacila i crevo kocnice mi sada trebaju za barem 50-60cm duze. Gde to da nabavim???
  6. I jos jedno mnogo bitno pitanje. kakva je razlika u masini 125 i 250 raptor. dali je razlika u kompletnom agregatu ili samo cilindri i klipovi. Posto je u Turskoj puno zastupljen 250 i naravno delova na svakoj trafici kao u Srbiji za Yuga. video sam na jednom sajtu Cilindri, klipovi sa dihtunzima novi nekih 70e. Nov karburator oko 50e. ventili oko 1e. I tako nekih delova za nikakve pare. Interesuje me dali bi odgovarala ista radilica........ Sta bi moralo da se menja prilikom pakovanja sa 125 na 250
  7. Karburator skinut temeljno ociscen, Rezervoar (naravno), sve nastelovano po sluhu radi neuporedivo bolje, ali jos uvek se oseca da nije sinhronizovan rad. Momak koji mi je pomagao oko svega (majstor) kaze da karburator na raptora nema opciju za vakumsko stelovanje da je on nastelovao najbolje sto moze. Zanima me jos neko misljenje?
  8. Molim bajkere za pomoc. Kupio sam regal raptor 125. nekih 50 km je radio super ( trokirao) ali zamenili smo gume na karburatoru i sve bilo super. Pre 10 dana mi neko sipao vodu u rezervoar, sve skidali cistili medjutim sada crkava leva svecica. 5-6 km vozim i samo odjednom izgubi snagu nece da primi gas i levi cilindar ne radi. Zamenimo svecice on radi super opet 5-6km i opet na staro. Vec sam 4 para svecica zamenio i ista stvar se desava. Moze li mi neko pomoci oko resenja kvara. Hvala!!!!
  9. Evo prije par dana i ja kupih taj regal raptor i mene zanima gde se mogu nabaviti delovi.... Nadjoh u Turskoj nema sta nema za raptora i to po bagatelnim cenama ali.... Ima jedna stara izreka u Solun dinar somun, do Soluna 100 somuna.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja