perlx 531 Napisano Jul 11, 2020 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Airman je odlican a ni ovo nije lose resenje, koristim ga i u autu:https://uradi-sam.rs/oprema/kompresor-sa-usb-i-lcd-displejom-mchelin.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1289 Napisano Jul 16, 2020 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Inflatable Pump Air compressor Tyre Inflator Mini Portable Air Compressor Wire Air Pump for Car Bicycle balls|Inflatable Pump| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Jul 17, 2020 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi automobili nemaju rezerni točak, umesto toga imaju kompresorčić i neku bocu za krpljenje. Proizvodi ih Continental VW, Toyota, Renault . Ja imam od Renault Senica. Malecki, za tank torbu odličan. KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Mart 23, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto iz louis-a. Potpisuje Bosch. Buy Bosch Cordless Tyre Pump EasyPump 3.6V, 3AH, 10.3 bar | Louis motorcycle clothing and technology M.LOUIS.EU Buy Bosch Cordless Tyre Pump EasyPump 3.6V, 3AH, 10.3 bar at Louis Moto for a great price. Top... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Jul 3, 2021 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Xiaomi mini kompresor sa punjivom baterijom. Uzeo ga u zlatno doba aliexpress-a, za nekih 30e sa besplatnom isporukom. Mislim da ga je moguce sada uzeti i kod nas (u zvanicnoj njihovoj prodavnici, ali naravno po visoj ceni). Ima predefinisane modove za bajs, motor, auto i lopte... Najcesce ga koristim da klincu pumpam lopte po kuci, za bajs, ali dopumpavao sam i gumu na autu (do 0,5 atmosfere, treba vremena, ali zavrsi posao). Baterija se puni na micro usb. Nije mi se jos desilo da je ispraznim skroz, jer kad se setim nakacim na punjac. Od skoro, spakovan u ranac kao deo bajkerske opreme... Za sada koriscen samo za proveru pritiska u gumama, ali tu ce i ostati za u buduce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Jul 3, 2021 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Fina stvar. Radi ok. Nisam probao za auto. Za provjeru pritiska i za slučaj nužde. Dovoljno kompaktan, solidna baterija. Meni stalno u koferu. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Jul 4, 2021 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, cikamike je napisao: Xiaomi mini kompresor sa punjivom baterijom. Uzeo ga u zlatno doba aliexpress-a, za nekih 30e sa besplatnom isporukom. Mislim da ga je moguce sada uzeti i kod nas (u zvanicnoj njihovoj prodavnici, ali naravno po visoj ceni). Ima predefinisane modove za bajs, motor, auto i lopte... Najcesce ga koristim da klincu pumpam lopte po kuci, za bajs, ali dopumpavao sam i gumu na autu (do 0,5 atmosfere, treba vremena, ali zavrsi posao). Baterija se puni na micro usb. Nije mi se jos desilo da je ispraznim skroz, jer kad se setim nakacim na punjac. Od skoro, spakovan u ranac kao deo bajkerske opreme... Za sada koriscen samo za proveru pritiska u gumama, ali tu ce i ostati za u buduce... Imam i ja taj "Zaomi" i nisam zadovoljan... Napunio do kraja, dva puta doduvao gumu za po 0.1/0 2 i vec ispraznio pola baterije, a i taj displej sto pokazuje pritisak nije tacan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Jul 4, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Има ово, делује да је океј. € 20,96 44%OFF | Electric 12v Portable Air Compressor Wireless Inflator Pump Digital Tire Pressure Air Pump Car Bike Motorcycle Ball Tire Pump https://a.aliexpress.com/_mOVOVVL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jul 4, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Jel probao neko sa onim CO2 kapsulama... jeste da treba vise komada ali koliko sam video po nekim snimcima super je resenje jer pumpa gumu za jako kratko vreme. To su iste one patrone kao za airsoft puske i za one prsluke koji imaju "airbag" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jul 4, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj neki fazon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Avgust 4, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da zanovim temu, da li neko ima svezija iskustva sa duvanjem guma na autu, uz pomoc ovakvih portabilnih kompresora? Gledao sam easypump, i neke modele od makite, ali nemam blagu predstavu sta bi uzeo. Namena bi bila za auto, motor, bicikle, lopte itd. Valjalobi da bude dovoljno lagano da bude portabilno. Promenio Avgust 4, 2023 član djpesic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 624 Napisano Avgust 4, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 410 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za Airman Tour. Mali, zgodan, a dokazano lepo pumpa i auto i moto gume. Radi na 12V. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Avgust 15, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledah airman, nije mi se dopao. Uzeh na kraju Bosh UniversalPump, videcemo kako ce se pokazati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2561 Napisano Avgust 15, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2635 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio sebi u Gigatronu ovo, ima svoju bateriju, male dimenzije - staje mi ispod sedišta i uspešno napumpala skoro praznu gumu. Uz njega imam i onaj set za čepovanje sa gasnim patronama. Još nije bilo potrebe za testiranjem https://www.mi.com/global/product/xiaomi-portable-electric-air-compressor-1s/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Avgust 15, 2023 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Fina stvar. Radi ok. Nisam probao za auto. Za provjeru pritiska i za slučaj nužde. Dovoljno kompaktan, solidna baterija. Meni stalno u koferu. Sent from my iPhone using TapatalkJoš je na svakoj vožnji i putovanju s menom. Potvrdio se i preporučio se odlično. Van moto sezone ide u auto, manji od žene gdje su gume 17/18”, sporije ih pumpa ali ih pumpa. Nakon dvije godine baterija super drži. Na putovanjima sam ga koristio redovito, i kao kompresor i kao power bank kad zagusti. Jedna od rijetkih stvari koja se višestruko isplatila…Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Avgust 16, 2023 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan a komad creva tankog sa dva prikljucka na krajevima ? uvek ce se naci od koga pozajmiti vazduh.osim u divljini. skoro besplatno,radi,ne kvari se, nije glomazno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17019 Napisano Avgust 16, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, brankoXM je napisao: a komad creva tankog sa dva prikljucka na krajevima ? uvek ce se naci od koga pozajmiti vazduh.osim u divljini. skoro besplatno,radi,ne kvari se, nije glomazno. Crevo mora da bude "pancirno" (opleteno), u protivnom će da se naduje i da pukne. Ja skoro kupio neki bugarski mini kompresor (oko 2.500 din), pumpao par puta prednju i zadnju gumu (od 0,6 na 2,7 bara) i odradi za par minuta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Avgust 16, 2023 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan da,podrazumeva se crevo kao od pumpe,kompresora itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Avgust 17, 2023 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 8. 2023. at 13:33, Slammer je napisao: Preporuka za Airman Tour. Mali, zgodan, a dokazano lepo pumpa i auto i moto gume. Radi na 12V. koristim ga vise od 10 godina! preporuka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4563 Napisano Avgust 17, 2023 Drug član, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan I mene ovaj gore spasio u Turskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 27 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja da iskoristim naslov teme jer ce privuci vise paznje, meni treba "maxi" kompresor a ne mini, sa ili bez motora, ne mora bas kao onaj putari sto koriste ali tako neko vece cudo. 0658928652 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...