drmilan_ 5970 Napisano Jul 2, 2020 Drug član, 2551 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoju letnju jaknu koju sam poslednji put nosio davno. Idealna za ove letnje temperature, stoji u ormanu, svi pokusaji da je ponovo obucem su pali u vodu. Narastao sam za ovih par god, i u duzinu i u sirinu Elem, rukavi nekih 65cm do ramena, a sama duzina jakne 70cm. Ima protektore na laktovima, ramenima i ledjima. L velicina. ponude moze slobodno u pp ili gde god Cena: 3000din 0658296050 Milan p.s. Zihernadla sluzi da ne spadne cibzar ako se ne varam, davno bese Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5970 Napisano Jul 2, 2020 Drug član, 2551 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna otisla kolegi @m.milivojevic koji me istog sekunda nazvao. Ako njemu ne odgovara verujem da ce on proslediti dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...