markulja 386 Napisano Jul 2, 2020 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dvodelno kisno odelo, velicine L. Ja sam 185cm visok, nesto preko 90kg i odgovara mi da ga obucem preko opreme. U odlicnom je stanju, bez ikakvih tragova koriscenja. Veoma je kvalitetno, jak materijal, svi šavovi su zavareni iznutra kako ne bi prodirala voda. Pantalone su na zadnjici gumirane, kako ne bi klizali na sedistu. Pošto u zadnje vreme vozim samo hard enduro, ovaj kisnjak mi samo stoji i skuplja prasinu, bolje da ga neko iskoristi Cena je 30e. Preuzimanje je moguce licno u Sapcu, po dogovoru i u Beogradu. Naravno, mogu poslati i preko kurira. Kontakt telefon 064/2435943, Saša 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Jul 2, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan javljam se na PP Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jul 2, 2020 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano trenutno do sledece srede Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1080 Napisano Jul 2, 2020 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako se kolega predomisli, ostavi ga meni. Ne mogu vise da se uvlacim u jednodelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jul 17, 2020 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napisem, uzeo je kolega bajker koji se prvi javio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...