acim 766 Napisano Jul 24, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći, 7-cilindrični radijalni motor od 110 konja proizveden u firmi Rotec Engineering. Obično se stavlja na avione, a šta će na ovom motoru, ko zna, možda da bi se mi čudili ;D Po našim rupama bi sigurno brzo ostao bez nekoliko cilindara ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Jul 25, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je do jaja, jedino sto mora da ga tankuje na svakih 100m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 25, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Videh i na TV-u neke izuzetno niske čopere, čini se kao da stružu po podlozi. Da li to uopšte i voze? Sigurno i u Americi ima pregiba, ne mora da ima rupa, pa to ipak znači da će ostaviti gomilu gvožđa na ulici. Nije mi jasno da uopšte prave neupotrebljive motore koji toliko koštaju. Razumem i da se teško vozi i da bole leđa i sve drugo, ali daj bar da može da se vozi. Prototipovi OK, neka budu kakvi hoće i ne moraju uopšte da imaju funkcionalan agregat, ali mi za čopere nije jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 25, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan @acim: ti motori koji si video da se "vuku po podu" imaju hidrauliku ... dakle, podesavas mu visinu, a kad ga parkiras hidraulika se skroz spusti tako da motor ne mora da bude oslonjen na "copavu" pa odaje utisak da se "vuce po podu" al' bez obzira na to, to su uglavnom motori za drzanje u vitrini i da se provozas nedeljom malo po kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 25, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @sergio Znači Citroeni? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bilo je vec....mislim da je totalno beskorisna naprava,,,cista 10tka za trud,,,i trosak..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...