lalajko 2032 Napisano Mart 7, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moze li jos da se kupi knjiga negde?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 595 Napisano Mart 7, 2013 drrmrr, 765 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam kupio za poklon, bilo na Spensu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Mart 16, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Citam putopis vec tri dana od kad dodjem sa posla pa do spavanja. Al onako lagano sa otvorenim google maps u drugom tabu pa studiram rutu. Malo je reci da sam odusevljen , nikad nisam citao nesto ovako detaljno i lepo napisano. I ako me ostavi zena jer tri popodneva samo citam putopis , VI CETE BITI KRIVI ZA RASPAD MOG BRAKA!!!! veliki pozdrav i jos jednom svaka cast , a knjigu vec pokusavam da narucim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja knjiga odavno nemam, a nemam ni evidenciju da li u nekoj od knjižara postoji još pokoji komad. Voleo bih da napravim drugo izdanje, ali vazda nešto preče. Ako bude - javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 17, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Kliknem ja juce na "Pogledaj Novi Sadrzaj" i vidim nov post u omiljenom putopisu na BJB, pogledam kad ono ima par:) Da citam opet razmisljam ja, ma subota je popodne, ajmo Hvala vam jos jednom na ovom putopisu i posle 2og citanja je izmamio: divljenje, jezu, radost i na kraju suzu sa rodjenjem Gavrila (sta cu emotivac sam). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 18, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima nekoliko knjiga u Knjizari 'Napro'. Cara Dusana 7, tel: 011/26 25 872 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eka 48 Napisano Mart 26, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je fantastično! Ne mogu da verujem da mi je ovaj putopis sve do sada ,,promakao,,.Lepo mi dođe da se svima izvinim što se to desilo. Zaista je logično da je matijak ovaj putopis oblikovao u knjigu. Čestitam još jednom na vrhunskom štivu a i fotografijama sa željom da ovakav talenat nastavi sa radom, inspirišući sve nas u ostvarivanjima svojih maštanja o putovanjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Mart 29, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja knjiga odavno nemam, a nemam ni evidenciju da li u nekoj od knjižara postoji još pokoji komad. Voleo bih da napravim drugo izdanje, ali vazda nešto preče. Ako bude - javljam. kako to mislis 'ako bude' predlog za omot novog izdanja (leva polovina fotke zadnja strana knjige, desna polovina - naslovna): 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Januar 27, 2014 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan kupio knjigu, cekao je u oglasima dugo, dugo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan ubedljivo najbolji putopis, hoću i ja knjiguuuuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 28, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ima je na kupujem prodajem za smešnih 100 kinti http://www.kupujemprodajem.com/Putevima-i-dzadama-Male-Azije-i-Bliskog-9720443-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Januar 28, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisao ja tu coveku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 152 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre par dana sam se registrovao na forum i svaki dan procitam po neki putopis. svaka cast na ovakvom putopisu, procitao sam u jednom dahu. odusevljen sam vasim putovanjem. i stampaj odma opet knjigu bas mi merak da procitam, kad je putopis ovolko dobar kakva li je tek knjiga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan e j**i ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da mi je ovo promaklo!!! Svaka vam cast, ja sam odusevljen i najezen od pocetka do kraja, a jos dok gledam ove slike iz pustinje---ma... Zamisljao sam se u celom tom okruzenju...prelepo... Srecno vam bilo sa novim clanom posade... a posto i ja cekam novog clana svoje posade taj deo mi je jos blizi... A kako do knjige? Kolege pomoc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Februar 8, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Добио сам је од аутора лично.....питаћу где може да се купи ....и јављам! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Februar 8, 2014 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan a mogla bi i u elektronskom obliku da se podeli ovde na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 595 Napisano Februar 8, 2014 drrmrr, 765 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je respekt prema autoru imati je u stampanom izdanju, a ne elektronskom.... Ako sam mogao Ted Simona da platim, naravno da cu i Matijakovu... Cak sam i prijateljima kupio na poklon, kao tas da krenu u nove vode... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6467 Napisano Februar 9, 2014 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a mogla bi i u elektronskom obliku da se podeli ovde na forumu Ovaj putopis ti je u elektronskom obliku. Imam knjigu i ona je u stvari pretocen putopis, cini mi se da nije nista opsirnija, a ovde plus imas slike. Mozda zato sto sam prvo citao putopis na forumu, pa posle knjigu, a mozda zbog slika, putopis je na mene ostavio daleko veci utisak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7454 Napisano Februar 9, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Po meni mozda i najbolji putopis ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 9, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima je na kupujem prodajem za smešnih 100 kinti http://www.kupujempr...20443-oglas.htm Kako neki ljudi ne znaju da cene umetnost... Taj bi u nedostatku toalet papira guzicu brisao listovima iz knjige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Februar 9, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Izlupetao si se za medalju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan top 5, definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lizda 3 Napisano Avgust 15, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pale, BiH Motocikl: BMW R 1150 RT Prijavi odgovor kao problematičan Prije desetak dana sam se registrovao na ovaj forum, naletim na ovaj putopis. Toliko sam se uzivio kao da sam i ja sa njima presao sav ovaj put. Svaka cast i zelim vam puno srece i jos ovakvih putopisa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1026 Napisano Decembar 12, 2014 Zainteresovan, 687 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam uzivao citajuci ovaj odlicni putopis toliko sam se na kraju ubedacio kada sam video uzas da od Alepa i Damaska i svih onih vrednih istorijskih spomenika koje ste obisli nije ostao kamen na kamenu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...