Stefan Kovačević 397 Napisano Jun 25, 2020 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, odlučio sam da prodam svoj motor, Yamahu MT-07, kupljenu u Plattneru u Beogradu u oktobru 2016. godine. U mom je vlasništvu od aprila prošle godine i služi me, da kucnem u drvo, savršeno. Na satu je trenutno 13000 kilometara. Redovno sam je servisirao kod Joce Pofimoto, zamenjen je filter ulja i ulje u agregatu, kočione tečnosti u aprilu 2020 godine što je i upisano u servisnu knjižicu, kao i svi redovni servisi otkad je motor kupljen. Nov akumulator sam stavio u avgustu 2019. Registracija ističe u decembru ove godine. Drugi sam vlasnik. Vožena je najčešče na vikend turama. Od dodatne opreme sam stavio štitnik hladnjaka MT-07 u crnoj boji. Uz motor idu tri ključa, key code card, kao i sve knjižice - owner’s manual, korisnički i garancijski priručnik. Planiram kupovinu novog motora, iz tog razloga bih je prodao. Cena je 5000 eura. Evo i par slika, ne dozvoljava mi aplikacija da upload-ujem slike u originalnoj rezoluciji (pise VIP only), tako da je rezolucija slika medium. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 397 Napisano Jun 25, 2020 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Broj telefona 063 7000 424, može da se pogleda na Novom Beogradu.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jun 25, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Lepa baš lepa, sretna prodaja.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 25, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, -Viper- je napisao: Lepa baš lepa, sretna prodaja. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока kupuješ,taman na roštilj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jun 25, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ko jel ja? Nisam prodao kawu. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 25, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan šta ima veze ,i ja imam 2 komada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1467 Napisano Jun 25, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi...Al ne smem od Dženu... Skvo bi me tada stvarno uštrojila... Zapalila... Ukopala u septičke jame koju zidam, i stigoh do pola... Naprasno bi bila gotova...Jedva izdržala i prežvakala kilo stroma... Top mi za BGD i oko BGD a prelep... Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17805 Napisano Jun 26, 2020 Integrisan, 5254 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam dosta novijih MT 07 na oglasima kod nas. Jedino sto vidim kao razlog prodaje je da je malo slab za iskusne vozace i da je to razlog prodaje? Mozda gabariti za dvoje i sl? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 397 Napisano Jun 26, 2020 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa baš lepa, sretna prodaja.Послато са SM-A715F помоћу ТапатокаHvala.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 397 Napisano Jun 26, 2020 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam dosta novijih MT 07 na oglasima kod nas. Jedino sto vidim kao razlog prodaje je da je malo slab za iskusne vozace i da je to razlog prodaje? Mozda gabariti za dvoje i sl?Ne bih znao. Ja sam se odlučio za prodaju iz dosade, velike su šanse da opet uzmem MT07 i baš bi mi bio gušt da izvezem motor iz salona. Snage, bar meni, ne fali, ima je na pretek, posebno u nižim obrtajima. Jedina mana je to što je dosta neudoban motor za suvozača, tako da ako se devojka bude pitala preći ću na malog Stroma ili eventualno Versys-a, s obzirom da su za novi Tracer 700 baš zacepili visoku početnu cenu. Ali o tom potom, nigde mi se ne žuri, čisto otvaram sebi opcije.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Stefanov motor je lutka. Odrzava ga pedantno, vozi ga normalno. Ukratko, covek voli svoj motor. Moja preporuka za kupovinu ovog motora! (Da nisam visok 191cm, ja bih ga prvi merkao) Evo i par slika sa neke voznje sto nadjoh, prvu slikao ja, a drugu Stefan a ovaj treci je @zoransm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 397 Napisano Jun 26, 2020 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stefanov motor je lutka. Odrzava ga pedantno, vozi ga normalno. Ukratko, covek voli svoj motor. Moja preporuka za kupovinu ovog motora! (Da nisam visok 191cm, ja bih ga prvi merkao) Evo i par slika sa neke voznje sto nadjoh, prvu slikao ja, a drugu Stefan a ovaj treci je @zoransmMare, hvala na lepim rečima Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/26/2020 at 3:44 PM, Markone88 said: Stefanov motor je lutka. Odrzava ga pedantno, vozi ga normalno. Ukratko, covek voli svoj motor. Moja preporuka za kupovinu ovog motora! (Da nisam visok 191cm, ja bih ga prvi merkao) Evo i par slika sa neke voznje sto nadjoh, prvu slikao ja, a drugu Stefan a ovaj treci je @zoransm Sve što su Stefan i Marko napisali je zaista tako. Veoma očuvan motor. Kao nov. Srećna prodaja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 397 Napisano Jul 2, 2020 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zoki. Jedva slika od pre 2 nedelje sa Kopaonika.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Jul 9, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Motor kao čaša, u svakom smislu zaslužuje onu čuvenu rečenicu: Mažen i pažen! Dovoljno snage, a lak za manevrisanje! Srecna prodaja! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 397 Napisano Jul 11, 2020 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na satu 14000 kilometara.Cena 4950 eura.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 397 Napisano Jul 21, 2020 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato!Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...