TOKYO 5 Napisano Jul 22, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Evo...., u petak planiram da se provozam do rodne Like, odlucio sam se za put preko bosne, znaci BGD - Bjeljina - Brcko - Derventa - Pnjavor - Banja Luka - Prijedor - Bosanski Novi - Bihac - Donji Lapac (cirka nekih 600km), malo mi je frka jel idem sam a i od rata sam bio samo jednom i to kolima 2005god! Pomoglo bi mi kad bi mi neko rekao sta od opreme i papira moram da imam?? Motor se vodi na moje ime, imam i zeleni karton, da li smeta sto mi je registarska tablica ispod repa pa se losije vidi i da li moram da posedujem SRB malepnicu negde na zadnjem delu motora??? Sta mi treba sem kutije sijalica i prve pomoci??? Naravno deo alata i sprej za krpljenje guma je uvek uz mene!!! Gledacu malo da uslikam prirodu prelepe Like a ako se nadje malo vremena otici cu i do Plitvickih Jezera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan srecan put i lepo se provedi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jul 22, 2008 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Deo od Bihaca do Bjeljine sam prosao u maju. Sve je ok, put je super, samo malo ima dosadnih delova koridorom. Na Uni posle Bosanskog Novog obavezno svrati u Kafanu-bistro-bike klub ``PAPRO`` ispred mesta Otoka. Vrhunsko mestasce na ostrvu na Uni. To je nekih 20-30km od B. Novog. Od papira zeleni karton, nije lose ni da imas medjunarodnu vozacku mada je retko traze, obavezno fluo prsluk, kupi i nalepnicu SRB, a sto se tice tablice ispod repa to ne znam. Uglavnom, imaces odlicnu voznju, narocito duz reke Une, priroda je prelepa. Predlazem i povratak putem Bihac, Kljc, Cadjavica, Mrkonjic, Jajce, Banja Luka. Tkodje odlican put a moze da se vozi poprilicno dobrim tempom. Isto tako dolina reke Vrbas je vrhunski uzitak za voznju. Uklapa ti se i u kilometrazu. Evo i neka slika od kafanice sa Une. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Jul 22, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Deo od Bihaca do Bjeljine sam prosao u maju. Sve je ok, put je super, samo malo ima dosadnih delova koridorom. Na Uni posle Bosanskog Novog obavezno svrati u Kafanu-bistro-bike klub ``PAPRO`` ispred mesta Otoka. Vrhunsko mestasce na ostrvu na Uni. To je nekih 20-30km od B. Novog. Od papira zeleni karton, nije lose ni da imas medjunarodnu vozacku mada je retko traze, obavezno fluo prsluk, kupi i nalepnicu SRB, a sto se tice tablice ispod repa to ne znam. Uglavnom, imaces odlicnu voznju, narocito duz reke Une, priroda je prelepa. Predlazem i povratak putem Bihac, Kljc, Cadjavica, Mrkonjic, Jajce, Banja Luka. Tkodje odlican put a moze da se vozi poprilicno dobrim tempom. Isto tako dolina reke Vrbas je vrhunski uzitak za voznju. Uklapa ti se i u kilometrazu. Evo i neka slika od kafanice sa Une. Znam ja put, znao sam ga i 89-te,90-te sa 7-8 godina a kamo li sad, taj deo od B.Novog do Bihaca je stvarno prelep, nisam znao za kafanu i klub Papro, e sad to je vec Bosnjacki deo pa ne znam da li je pametno da sa BG-tablama tu stajem??? Mislim...., ja nemam nikakve predrasude ni prema kome ali ne znam za ostale??? Fluo prsluk nemam, dobro si me podsetio! Taj drugi put Bihac-Bos.Petrovac-Kljuc-Jajce-Banja Luka je isto lep ali tuda stvarno dugo, dugo nisam isao a posto idem SAM ne bih bas da eksperimentisem??? Motor je stvarno dobar, da ga ne ureknem..... ;D, ali je ipak star deset godina pa da nesto ne gecrkne, jest da je Honda ali ko ce ga znati??? Ne znam da li si u Maju isao sam ili sa nekim ali da sam znao deefinitivno bi se prikljucio... Hvala za info... i poz!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...