shlem 8389 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Hoću da kupim povišen vizir za pomenuti model, Ivan se javio nema, ima samo za 600. Ovaj fabrički me bije tačno sa vrha ramena pa u kacigu. Ako ko ima ili zna gde ima nek ponudi il' pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzontraa 2 Napisano Jun 18, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X City Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba za Yamahu X City Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4564 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 985 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje produzetak, pogledaj kod momka iz Rume. Sad se ne secam imena, ali je jedini koji tamo radi motoopremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 804 Napisano Jun 18, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Secdem za BMW-a narucio preko njemackog www.jumiparts.de, jer sam Secdem ne salje izvan zemalja EU https://www.secdem.fr/en/catalogue-produit.php?reference=BY061HP https://www.secdem.fr/en/catalogue-produit.php?reference=BY062HP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan U nekoj temi sam dobio kontakt od Ivana al da me ubijete neznam gde je. Evo pola dana vrtim po forumu i džabe. Ajde ako vam nije problem da mi pošalje neko u poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9968 Napisano Jul 1, 2020 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, PetkovicBecej je napisao: U nekoj temi sam dobio kontakt od Ivana al da me ubijete neznam gde je. Evo pola dana vrtim po forumu i džabe. Ajde ako vam nije problem da mi pošalje neko u poruku. Ivan 064 2847847 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...